Hae
Hannamaria

Elefit on naisten oma sali Jyväskylän keskustassa, jossa on kaupungin laajin ryhmäliikuntavalikoima ja erittäin laaja, ammattimainen pt-palvelutarjonta.

Elefit Jyväskylä Kuntoportti

Hinnat:
Blogini kautta hinta on 55€/4vkoa, normaalisti 69,90€/4vkoa
+ korttipantti 10e, jonka saa kortin palautuksen jälkeen takaisin

Hintaan kuuluu kuntosalin vapaa käyttö joka päivä klo 6-22, oma kuntosaliohjelma sekä kaupungin laajin ryhmäliikuntavalikoima.

Mikäli haluatte liittyä Elefitin jäseneksi, kannattaa se tehdä mun kautta laittamalla s-postia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi, sillä saat mun kautta liittyessä ilmaisen treenikuukauden tehdessäsi 12kk sopparin!

Samalla teidän tehdessä 12kk sopparin ja saadessanne yhden ilmaisen treenikuukauden, saan minäkin teidän lisäksenne yhden ilmaisen kuukauden treeniaikaa.

Elefit on liikuntakeskus, joka on kohdennettu ainoastaan naisille. Se sijaitsee aivan Jyväskylän keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 30. Käynti tapahtuu Aalto-salin vasemmalta puolelta sisäpihan lävitse toiseen kerrokseen. Vastaanotto on auki ma-to 15-18, pe 9:30-12:30. Kulkukortin kanssa salilla voi treenata joka päivä 06-22. Puh. 014 236 950, puhelimeen vastataan vastaanoton aukioloaikoina.

Elefit Somessa:
Facebookissa Elefit
Instagramissa @elefit_jkl