Hae
Hannamaria

Suhteellista Podcast – asiaa ihmissuhteista ja ilmiöistä niiden ympärillä

Kahden naisen podcast, jossa keskustellaan asioista ja ilmiöistä ihmissuhteiden ympärillä. Podcast syntyi Merin idean pohjalle ja tehtyämme taustatutkimusta oli selvää, että näin tarkasti ihmissuhteisiin liittyvä, suomenkielinen podcast vielä puuttui markinoilta.

Merillä ja minulla on ikäeroa yli kymmenen vuotta, Merillä on muksu ja minulla ei, joten maailmankatsomuskin on melko erilainen. Vaikka olemmekin hyviä ystäviä, on meillä todella erilaiset mielipiteet useastakin eri asiasta eikä keskusteluyhteyttä tarvitse etsimällä etsiä, vaan se syntyy luonnostaan.

Parisuhteet, sisarussuhteet, lapset, mustasukkaisuus, Tinder, ulkonäkö, suhtautuminen muuhun maailmaan ja paljon muuta tulee olemaan agendalla tässä podcastissa. Teemme tiiviisti yhteistyötä konseptoinnin sekä jaksojen käsikirjoittamisen parissa. Podcast on tuotettu ja käsikirjoitettu täysin meidän toimestamme.

Yhteydenotot suhteellista(at)outlook.com. Instagram @suhteellistapodcast

Ensimmäinen kausi syksyllä 2020

Podcastissa on mukana kausiajattelu ja nyt ensimmäinen kausi tulee kestämään kymmenen jakson verran aina 7.10.-9.12.2020 välisen ajan. Uusi jakso julkaistaan joka keskiviikko.

Kuuntele uusin jakso tästä:

Kuuntele podcastia:

Spotify
Anchor.fm
Apple Podcast

Seuraa Instagramissa @suhteellistapodcast