Hae
Hannamaria

HANNA
Markkinointiin ja brändinhallintaan erikoistunut Liiketalouden opiskelija JAMK:lla, ammatiltaan graafinen suunnittelija/valokuvaaja/markkinointimeedio/median moniosaaja. Vapaa-ajallaan (ex-)lentopalloilija, kuntosalilainen ja kosmetiikkafriikki. Niin ja tottakai plussakokoinen bloggaaja, jolla on sarkastinen huumori ja tunnusmerkkinä violetit hiukset.

Teen vapaa-ajallani niin valokuvauskeikkoja kuin graafikon hommiakin. Pientä korvausta vastaan teen niin blogien bannerit, ulkoasut kuin koko kokonaisuuden luomisenkin. Portfolio sekä yhteystiedot löytyypi täältä.

DA BLOG
#kauneus #plussamuoti #ketogeeninenruokavalio #lifestyle.

Blogissani tuotan sisältöä liittyen kosmetiikkaan ja kauneuteen, tuon esille plussamuotia ja jaan pieniä rippeitä ketogeenisestä ruokavaliosta, jota olen noudattanut elokuusta 2019.

Pyrin ottamaan ilon irti normaalista arjesta vaikka välillä käsittelyssä ovat oman mielenterveydenkin kannalta ne huonommatkin päivät. Näkökulmana Jyväskylässä asuvan, vielä ammattikorkeakoulun kirjoilla olevan täyspäivätyölöisen arjesta. Opparitaistelu on vahva, keväällä 2020 valmistuminen tavoitteenaan.

Alla faktaa blogista ja sen historiasta:

VIRSTANPYLVÄÄT
Tammikuu 2019 – Siirtyminen Vaikuttajamediaan
Lokakuu 2017 – Bette Box Bloggaajaboxi
Lokakuu 2016 – I love me VIP-bloggaajan pesti
Toukokuu 2016 – Muutto WordPress -alustalle
Toukokuu 2016 – PING Helsinki
Marraskuu 2014 – 50 000 sivukatseluraja ylittyi
Heinäkuu 2014 – liittyminen Indiedays Inspiration -portaaliin
2013 – Bubblare.fi -yhteisöön pääsy
Heinäkuu 2013 – blogin perustaminen

KUVIENI KÄYTTÖ / USAGE OF MY PICS
Jos haluat käyttää kuviani ota minuun yhteyttä joko kommentin tai s-postin hannamariav@hotmail.fi -kautta. Jos käytät kuviani sivuillasi, postauksissasi etc, minut ja/tai blogini on linkitettävä kyseiseen postaukseen / kuvaan mukaan.

If you want to use any of my pictures, please contact me trough a comment saying ”check this post out if it’s OK” & tag me into it when you are using my pics already so I know you’ve used them and I can make them disappear if I want to. 

YHTEYS-sivuilta löytyy lisätietoa yhteydenotosta ja mainonnasta blogissa.