Hae
Hannamaria

PR / MAINONTA BLOGISSA
Vastaanotan erittäin mielelläni testattavaksi erilaisia kauneuteen, terveyteen, sisustukseen, matkustukseen, ruokaan ja juomaan liittyviä tuotteita ja tarjouksia.

Kaikki sponsoroidut tuotteet ja tarjoukset jotka päätyvät blogiini, postauksiini tai sosiaalisen median kanaviini on aina merkitty joko (*)-merkillä tai muulla tavalla tuotu ilmi niiden olevan saatuja tuotteita. Jos postaus on yhteistyöpostaus, merkkaan postauksen alkuun tai loppuun esim. lauseen ”Postaus toteutettu yhteistyössä x-yrityksen kanssa”.

Blogistani löytyy myös brändien ja sivujen maksettuja kuva-/flash-/html-mainosbannereita, jotka on sijoitettu joko itse postaukseen (tässä tapauksessa asiasta mainitaan erikseen) tai blogini sivu-/alapalkkiin. Ns. ’paraatipaikan’ (blogini yläpuolella olevaan) mainokseen en itse vaikuta, sen tuottaa Indiedays Inspiration -yhteisö.

Suomen lainsäädäntö kieltää piilomainonnan enkä näin ollen ota tuotteita testattavaksi / suostu sitä vaativiin yhteistyökampanjohin mukaan. Kaikki mielipiteet ovat omiani eivätkä ne ole ostettavissa.

Mikäli olet PR-toimiston tai brändin edustaja, lähetä mailia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi 

TOTEUTETTUJA YHTEISTYÖPOSTAUKSIA /  ESILLÄOLLEITA BRÄNDEJÄ:
Momondo (TripFinder-sovelluksen esittely, postaus)
Lumene (Tuote-esittelyjä/arviointeja, postaus 1., postaus 2.)
Herttanen Design & Deli (Arvonta, postaus 1., postaus 2.) 
Vallila (Mielentila SS14-kokoelma -tuotteiden esittely, postaus)
Ilmainen treenikuukausi naisten liikuntakeskus Kuntoportilla (Aloituspostaus 18.06.2015, Lue lisää täältä)

SOCIAL MEDIA
hannamaria-blogi löytyy sosiaalisen median syövereistä mm. seuraavista paikoista:
Twitter: @hannamariavv
Instagram: @hannamariaw
Snapchat: @hannamariav
Facebook: facebook.com/hannamariav
Pinterest: pinterest.com/hannamariavv

PORTFOLIO
Mikäli kaipaat kokeneen freelancerin apua sisälläntuotannossa, brändin rakentamisessa ja muissa brändin huoltoon liittyvissä asioissa, sisältöstrategiassa, kevyissä käännöksissä tai graafisen suunnittelun parissa, suosittelen vierailemaan portfoliossani ja jättämään yhteydenottopyynnön (tai tavoittamaan minut mm. somesta!).

READERS’ FEEDBACK
Jos olet lukija ja haluat antaa niin kehitysideoita, palautetta blogista ja/tai sen ulkoasusta tai kysyä ihan mitä tahansa, sinäkin voit heittää mailia osoitteeseen hannamariav (at) hotmail.fi