Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Inspiroidu ja eläydy – Sokkarin Shoppailut 26.-28.4.

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Sokkari

Jyväskylän keskusta saa taas inspiroida ja ilahduttaa, kun ensimmäisen kerran järjestettävät Sokkarin Shoppailut tuovat meikän tyylisille kauneudesta, muodista, sisustuksesta ja entistä enemmän myös hyvinvoinnista kiinnostuneille tyypeille raikkaan ja monipuolisen, kaksipäiväisen tapahtuman ihan keskustan ytimeen!

Otinkin asioikseni yhteistyössä Kauppakeskus Sokkarin kanssa napsia teille mun parhaat vinkit kyseiselle viikonlopulle, jolloin keskustassa tapahtuu paljon ja esimerkiksi Vappuun ja Äitienpäivään on jo hyvä mahdollisuus alkaa valmistautua!

Sokkarin Shoppailut Sokkarin ShoppailutSokkarin Shoppailut Sokkarin Shoppailut

plussakokoisellekin muotia Sokokselta

Koska Sokoksen toisen kerroksen osasto kokee jatkuvasti pientä uudistumista, tuli mulle yllätyksenä että heiltä löytyy mm. Zizzin vaatteita! Marks & Spencerin lopetettua toimintansa Jyväskylässä, on osa valikoimasta sulautettu Sokoksen valikoimaan (ja työ tiiätte mitkä mun lempparifarkut on edelleen näin useamman vuoden jälkeenkin). Ihan tässä parin viikon sisään on valikoimaan tullut myös erä Minna Parikan kenkiä ja miehille Makian uutta mallistoa!

Sekä perjantaina että lauantaina järjestetään muotinäytökset (pe klo 17.30, la klo 13), jossa mukana on vinkkejä ja ideoita jokaiselle! Sokoksen kakkoskerroksesta tarjolla on normaalihintaiset takit -30% sekä mekot ja puvut -20%, ykköskerroksesta normaalihintaiset korut sekä laukut -20%!

Sokkarin Shoppailut Sokkarin Shoppailut

Apua ihonhoitoon ja vinkit meikkiin Sokoksen kosmetiikkaosastolta

Kuten tiedätte, käyn välillä tekemässä keikkatöitä Sokoksella etenkin hajuvesien parissa. Samalla kun kerron asiakkaille sen hetken uutuuksista, kerkeää sivusilmällä katsella itselleen parhaat vinkit tuote- ja trendiuutuuksista sekä pohtia sitä, millä kartuttaa omaa kokoelmaa. Olen myös jatkuvasti updeiden ammattilaisten ympäröimänä, joka inspiroi itseään pitämään ihosta entistä parempaa huolta ulkoisesti.

Kampanjaviikonlopun kanssa päällekkäin osuu Värien juhlaa, jolloin normaalihintaisista meikkituotteista ja -tarvikkeista on ”ota 3 maksa 2” -kampanja Sokoksen kosmetiikkaosastolla ja The Body Shopissa on sama tarjous. S-mobiilista löytyy myös -20% alekuponki normaalihintaisen luonnonokosmetiikan kertaostoon! Alakerrassa Uusi Apteekki tarjoaa myös joitain tarjouksia ihonhoidon ja kosmetiikan saralla.  Myös kevään meikkitrendejä esitellään klo 16.30 perjantaina Sokoksen puolella!

Sokkarin Shoppailut Sokkarin Shoppailut Sokkarin Shoppailut

Kodin kevätpäivitystä Sokokselta, Clas Ohlsonilta sekä Tigerista

Koska olen visuaalinen ihminen, tulee myös elinympäristöni olla omaa silmää miellyttävä. Pyrin jatkuvasti sisustuksessakin tekemään entistä kestävämpiä ja pitkäikäisempiä hankintoja joka näkyy mm. Sisustussunnuntai-postauksissani. Suurin osa mun astioista voisi olla suoraan Sokoksen toisen kerroksen kodinosaston hyllyiltä, iso osa koristeista Tigerista (mm. seinäkello tällä hetkellä onkin!) ja käytännön purkit ja purnukat Clas Ohlsonilta.

Clas Ohlosonilla on mm. ihania kannellisia purkkeja, joista yksi koristaa omaa peilikaappiani ja pitää sisällään vanulaput! Ja jos ikkunanpesu on tänä keväänä ajankohtaista, on Kärcher -ikkunapesuri nyt 49,95€ (norm. 69,95€) Clasulla. S-mobiilista löytyy myös suuri määrä -30% alennuskuponkeja normaalihintaisista tuotteista Sokoksen kodinosastolle, mm. peitoista ja tyynyistä sekä ruoanvalmistustarvikkeista!

——————

Näiden upeiden etujen lisäksi haluan kertoa vielä, että Uusi apteekki tarjoaa perjantaina maksuttomia kehonkoostumus- ja ihon kosteusmittauksia veloituksetta klo 11-14, Telialla on rajoitettu erä Harman Kardon Onyx 4-kaiuttimia 99€ (norm. 399€) ja Stadiumissa on kaikki SOC -merkin treeni- ja running -vaatteet -20% viikonlopun ajan!

Sokkarin Shoppailut

Sokkarin Shoppailut 26.-28.4. Kauppakeskus Sokkarissa

Koko tulevan viikonlopun ajan pääsee siis huvittelemaan! Osa eduista on tosin voimassa vain pe-la, mutta suurin osa on koko viikonlopun. KAikki edut voi tosiaan tarkistaa vielä täältä kootusti.

Samaan viikonloppuun muuten mahtuu keskustan alueen Kevätkarkelot joka tarkoittaa entistä suurempaa kuhinaa keskustan alueella! Viikonlopusta tulee varmasti aivan mahtava tapahtumineen ja etuineen, en malta odottaa! Tarkemmat tapahtumatiedot löytyvät myös Facebookista.

Mitä te Odotatte eniten Sokkarin Shoppailuilta?

Kaupallinen yhteistyö: Kauppakeskus Sokkari

8 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Hei mahtavaa, että Sokkarilla on uusi tapahtuma! Yritän aina ajoittaa hankinnat niin, että olisi joku tapahtuma, ja sen myötä alehinnat.

  Kevään vaateasiat alkaa olla aika lailla kunnossa, mutta kevään meikkien uutuustrendit kyllä kiinnostaisi 😉

  • hannamariav kirjoitti:

   Niinpä, tämä on todella kiva vielä kaiken lisäksi! Mä koitan ajoittaa kaiken samalla tapaa, käy enemmän järkeen 😀

 2. Reetta kirjoitti:

  Oi! Onpa kiva, että sinne on tullut Minna Parikkaa! Täytyy taas piipahtaa Sokoksella, kun sattuu olemaan Jyväskylässä päin! Olen aina tykännyt siitä enemmän kuin Tampereen Sokoksesta 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Eikö! Mulla ei ole Tampereen Sokoksesta oikeen kunnon muistikuvaa, viimeksi kun kävin niin se oli aika rempan keskellä. Pitäisi ehkä tehdä päiväreissu 😀

 3. Laura kirjoitti:

  Kuulostaa kivalta tapahtumalta! Jos asuisin Jyväskylässä päin niin varmasti poikkeaisin tuolla. Kyseinen kaupunki on mulle muutenkin vaan melko tuntematon, eikä oikeen tule lähettyä sinne muuten vain seikkailemaan. Ehkä pitäisi!

  Ps. Tuonne on lipsahtanut väärä kellonaika, klo 17.60 tuskin alkaa mikään ohjelma. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Jyväskylä kyllä herää aina näin keväisin ja kesäisin eloon ihan erilailla. Ja hei kiitos kun huomasit!

 4. Souliina kirjoitti:

  Oi noi Parikan kengät on niin ihanat?
  Tigeista ja clas ohlsonilla on tosi kivoja juttuja, jotka pitää aina käydä tsekkaa!

  • hannamariav kirjoitti:

   Eikö, ihastelin etenin noita punaisia Raqueleita <3 Ja oot oikeessa, ne on täynnä mahtavia juttuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.