Hae
Hannamaria

3 x Tämän hetken lempparivaatteet

Nämä kuvat on otettu jo hetki sitten sillä reissulla, kun kävimme muiden Jyväskyläläisten bloggaajien kanssa syömässä uudistuneessa Jalo Kitchen & Loungessa Heinäkuussa. Miettiessäni että mitä kirjoittaisin näiden kuvien ohelle tajusin, että päällä on kolme tämänkin hetken lempparijuttua.

hannamaria Hanna Voutilainen Heinäkuu 2017 hannamaria Hanna Voutilainen Heinäkuu 2017 hannamaria Hanna Voutilainen Heinäkuu 2017

Neuletakki – Primark
Toppi –  Lindex
Super Skinny -farkut – Marks & Spencer
Kengät – Converse Summer-Ox*

Näitä neljästä vaatekappaleesta A-linjaan leikattu ja liehuva, juuri sopivaan kohtaan laskeutuva Primarkin neuletakki on ihan lemppari edelleen, vaikka se on laatunsa takia kerran jo paikattu ompelemalla sauma uudelleen umpeen. Saman mallisen jos jostain kunnon kankaasta löytää niin saa vinkata! Summer-Oxit on myös olleet erittäin kovassa käytössä nyt koko kesän etenkin viileämmillä keleillä kun muut kengät on hiukan liian kevyitä.

hannamaria Hanna Voutilainen Heinäkuu 2017hannamaria Hanna Voutilainen Heinäkuu 2017 hannamaria Hanna Voutilainen Heinäkuu 2017

Mutta ihan ehdottomat suosikit ovat nuo Marks & Spencerin farkut. Mun kropan malli on erittäin hankala ja tuskailen yleensä aina farkkujen löytymisen suhteen ja Huhtikuussa huomasinkin itseni tilanteesta, jossa mulla ei ollut mieleisiä housuja yhtäkään kappaletta. Olen lyhyt, omaan mukana roikkuvaa mahaa sekä isot reidet ja berberin, jonka takia lähes kaikkien kauppojen housut istuvan huonosti tai lahkeet ovat liian pitkät.

Huudankin halleluja näille housuille – kerrankin lahkeen mitta on oikea ja pystyin ottamaan vielä normaalia kokoa pienemmät farkut (norm. 46, näissä 44). Tätä ennen olin ihan rakastunut Primarkin saman tyylisiin housuihin, mutta nuo kahdeksan euron pökät ratkesivat yleensä haaroista jo parin kuukauden käytön jälkeen. Näissä Marks & Spencerin Super Skinny -farkuissa ei ole näkyvissä minkäänlaista värin haalistumista useasta perukerrasta huolimatta, haarat ovat vielä edelleenkin kuin uudet ja lahkeen mitta on ihan täydellinen.

Lahkeen mitan valikoima saa kyllä erityismaininnan. Muistaakseni kolmesta eri vaihtoehdosta (vai peräti neljästä) otin lyhyet, sillä vielä lyhyemmät lahkeet olivat jopa minulle, 158cm pituiselle, oikeasti nilkkamittaiset. Saatavilla oli vielä pidempää lahkeen mittaa joten lisäkinttua omaavallekin löytyy varmasti housua. Hintaa housuilla oli muistaakseni 40€ luokkaa, joten vararikkoonkaan en päätynyt.

Oodi kolmelle vaatekappaleelle oli tässä, näitä on tullut käytettyä ihan huomattavasti eniten ja etenkin housut saavat erityismaininnan vielä kerran hinta-laatu-saatavuussuhteensa puolesta. Ihan täydelliset pökät ihmiselle jolle ei mene edes Ginan tai Cubuksen XL -koko jota niin suuresti isoreisisille ja bebaisille suositellaan.

Millaiset on teidän lempparivaatteet?

15 kommenttia

 1. HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

  Kivannäköinen asu! Sopii sulle hyvin 🙂

  Voin vain kuvitella tuon housutuskailun! Vaikka itse en ole mikään kovin isokokoinen, on mulla kuitenkin suhteellisen isot ja yhteenhinkkaavat reidet ja berberi. Lisäks oon melko lyhyt. Näin ollen housujen löytyminen ei ole itsestään selvyys… Varsinkaan sellaisten, jotka kestäisi ehjänä enemmän kuin pari käyttökertaa!

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

  • HeidiKaroliinaA. kirjoitti:

   Niin ja lempparivaatteet tällä hetkellä on revityt farkut, rennot t-paidat ja neuleet! Myös umpihuppareita on kertynyt useampi kaappiin. Myös tässä (https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/2017/08/less-is-more.html?m=1) postauksessa näkyneet culottes-housut on mun mieleen! Treenivaatteista nyt puhumattakaan – voisin asua niissä!

   • hannamaria kirjoitti:

    I feel you! Culottes -housut on mulla jääneet ihan kokonaan testaamatta, oon jotenkin ajatellut heti ettei ne voi mulle sopia. Nyt taitaa kelit kuitenkin olla jo sellaiset ettei enää tarttekaan ajatella niiden käyttöä 😀 Ja oon niin samoilla linjoilla, farkut, t-paidat ja neuleet on munkin kulmakiviä!

 2. Laura Paukkonen kirjoitti:

  Onpas kiva tuo lokaatio missä on kuvat otettu! Ja siis ihan huippua oli kuulla noista kyseisistä farkuista, itsekkin varmasti lähden niitä kokeilemaan ??

  • hannamaria kirjoitti:

   Kiitos, itekin tykkäsin lopputuloksesta mutta ite hetki oli hiukan kiusallinen sillä oltiin ruuhka-aikaan liikenteessä ja vieressä on melko vilkas risteys 😀

 3. Emppi kirjoitti:

  No huh huh, nyt on kyllä kivannäköiset housut! 🙂 Hyvin istuvat sinulle.
  Mulla lähes samat kriteerit kun sulla, mutta minua ei ole siunattu berberillä 😀
  Täytyypä melkein käydä katsastamassa valikoima, kun seukki kerran rantaudun Jyväskylään.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa! Muuta valikoimaa Jyväskylän M&S on hiukan karsinut, mutta pökiä löytyy vielä useampaa ja useammassa koossa!

 4. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Ihanan rento asu! Viihtyisin itsekin tällaisessa asussa! Tuo neuletakki on ihan täydellinen 🙂

 5. Teresa S kirjoitti:

  Olen Mark & Spencer-fani ainakin sukkahousut ja alusvaatteet ostan sieltä, mutta että pöksyjäkin.. Kiva asu ja hienot kuvat! Himoittava neule!

  http://belleepoquewedding.blogspot.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep sukkahousut mullakin on sieltä ja ne on ihan lempparit! Kannattaa tosiaan tuo housuvalikoima katsastaa!

 6. Outi / Pisteitä Ruudulla kirjoitti:

  Converset on kyllä huikeet kengät, mulla on jo kolmannet menossa (ja vain yksistä olen joutunut luopumaan). Kestää mun hc-käytössä! 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Jep, ne on kyllä ihan lempparit! Harmi että talvea ei etenkään näillä reikäisillä oikein voi mennä, tulisi hiukan viileä 😀

 7. Taru kirjoitti:

  Mulla vaihtelee aika kausittain. 😀 Tykkään kaikesta värikkäästä ja kimaltavasta. :DD

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, hyvä että jollain on ihan eri tyyli ja meininki kun mulla! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.