Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Teidän toive: Helppo pikkujoulumeikki (viininpunainen halo-eye)

Kaupallinen yhteistyö: Real Techniques & Eylure

Kysyin teiltä hetki sitten Instagramissa mikä helppo pikkujoulumeikki tehtäisiin ensimmäisenä. Te äänestitte viininpunaista sekä halo-eye -lookin, joka oli todella kiva toteuttaa. Oli mukava laittaa pitkästä aikaa myös irtoripset! Käytän niitä vain harvoin, sillä inhoan sen liiman kanssa lääräämistä – nyt tuohonkin on löytynyt ratkaisu rajauskynästä, joka toimii samana ripsiliimana!

Kaikki meikkilookit löydät Silmämeikit– ja Meikit -tagien takaa.

helppo pikkujoulumeikki Real Techniques joulusetti Eylure Luxe 6Dhelppo pikkujoulumeikki Real Techniques metallic eyes joulusetti

Taka-alalla: Real Techniques Limited Edition Metallic Eyes -silmämeikkisivellinsetti (13,90e)
Etualalla: Real Techniques Limited Edition 3 Miracle Complexion Sponge + puhdistusnappi (14,90e)

Tässä meikissä käytin pohjan tekoon mun vakkarimeikkisientä, eli Real Techniquesin Miracle Complexion Spongea (ja kattokaa mikä väri, IHANA!). Sen tasainen pää sopii täydellisesti isojen alueiden työstöön (kuten poskiin, otsaan, kaulaan ja leukaan). Pullea, mutta silti sharppi kärki jättää tilaa toisella puolella levittää peitevoide ja toisella puolella puuteri esimerkiksi baking-tekniikkaa tehdessä (ihan must kestävän pohjan tekoon!).

Tämän vuoden joulupaketissa mukana tulee myös kuvassa näkyvä Mini Miracle Complexion Sponge -minimeikkisieni, jota käytin kuivana silmämeikinpohjustuksen levittämiseen. Paketin isoin sieni on Miracle Body + Face Complexion Sponge, jota voi käyttää esimerkiksi itseruskettavan levitykseen. Puhdistusnappi hoitaa näiden pesun täydellisesti.

Toinen joulupaketti, eli taka-alalla näkyvä Real Techniques Metallic Eyes -sivellinsetti käydäänkin kohta tarkemmin läpi minitutoriaalin muodossa. Käytössä näet siveltimet IG Stooreissani.

Tsekkaa myös kaikki muut postaukset, joissa Real Techniques on esillä.

helppo pikkujoulumeikki Real Techniques metallic eyes joulusettihelppo pikkujoulumeikki Real Techniques joulusetti Eylure Luxe 6D

Tähän meikkiin käytin Oletkaunis.fi:stä saatavaa L.A. Girl Pro Master -luomiväripalettia, josta olen tehnyt postauksen. Tuo jos mikä on täydellinen hinta-laatusuhteeltaan ja oiva lisä esimerkiksi pukinkonttiin.

Näin syntyy helppo halo-silmämeikki:

 1. Ota tumma mattainen luomiväri tiiviiseen 302 Crease Prep -siveltimeen ja töpötä sitä silmän ulko- ja sisänurkkiin jättäen keskellä pupillin kohdalle tyhjä kohta.
 2. Vaihda lyhyeen 307 Shading -siveltimeen ja ota siihen vaaleampaa mattaluomiväriä, ala häivyttämään tummemman mattaluomivärin ulkoreunoja kevyesti.
 3. Lisää tarvittaessa tummaa mattaluomiväriä 302:lla ja vaihda 304 Defining Crease -siveltimeen. Älä ota tuohon ensialkuun mitään luomiväriä vaan käy sillä ns. ”kumittaen” kahden sävyn ulkoreunoja ja niiden rajaa lävitse.
 4. Ota tummaa mattaluomiväriä ohueen 332 Smudge -siveltimeen ja käy sillä alaluomi lävitse. Voit tehdä mattaluomivärillä koko alaluomen tai jättää keskelle paikan shimmerille, itse tein pelkällä mattaluomivärillä.
 5. Vaihda 307 Shading -siveltimeen ja ota siihen vaaleaa mattaluomiväriä. Häivytä tuolla alaluomen tummempaa mattaluomiväriä. Katso tässä vaiheessa että alaluomen ulkonurkka yhdistyy sulavasti yläluomen luomiväriin.
 6. Upota nimetön sormesi shimmeriin ja käy yläluomen keskikohta sillä lävitse. Ota sen jälkeen jälleen 307 Shadin -sivellin ja siihen tummempaa mattaluomiväriä häivyttääksesi shimmerin ja mattaluomivärin rajaa.
 7. Käy vielä kerran kaikki reunat lävitse 304 Defining Crease -siveltimellä jotta häivytys on varmasi paikoillaan. Nyt olet valmis viimeistelemään meikin!

PRO TIP: Jos tuntuu, että luomiväri tuntuu leviävän hallitsemattomasti liian pitkälle silmän ulkonurukan ulkopuolelle, liian ylös tai alas, ota aiemmin käyttämäsi meikkisienen peitevoidepuoli (älä lisää tuotetta) ja ”kumita” ylimääräistä luomiväriä pois. Sitten voit jatkaa meikin tekoa normaalisti!

Videomuodossa askeleittain tehty tutoriaali tähän silmämeikkiin löytyy mun Instagram Storiesin puolelta tänään 12.11. ja tallennan tutoriaalin myös kohokohtiin.

helppo pikkujoulumeikki Eylure irtoripset Luxe 6D Line & Lash Adhesive Pen helppo pikkujoulumeikki Eylure irtoripset Luxe 6D Line & Lash Adhesive Penhelppo pikkujoulumeikki Eylure irtoripset Luxe 6D Line & Lash Adhesive Pen

Eylure -irtoripset, malli Luxe 6D Excelsior / n. 12e
Line & Lash Lash Adhesive Liner -rajauskynä / n . 13e

Viimeistelin lookin kevyellä rajauksella ja irtoripsillä. Mulle tärkeää irtoripsissä on se, että ne eivät ota silmälaseihin kiinni. Teinkin näille heti ”silmälasitestin” ja ne suoriutuivat moitteettomasti ottamatta kiinni. Tämä Eylure Luxe 6D Excelsior -malli on niin kaunis ollen samalla kerroksittain tuuhea mutta ripsinauhaltaan todella kevyt. Näissä kaikissa irtoripsipaketeissa tulee lisäksi ripsiliima, mutta tässä hetkessä sitä ei tarvittu!

Ripset kiinnitin nimittäin tällä melko uudella, mustalla Eylure Line & Lash Lash Adhesive Liner -rajauskynällä joka toimii samalla liimana irtoripsille. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Oon välillä aivan todella ”käsi” mitä tulee irtoripsien laittoon ja en yleensä malta antaa liiman kuivua tarpeeksi, mutta tässä ei tuota tarvinnut miettiä ja laitto ei oo koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Ripset myös pysyivät paikallaan aivan koko päivän tämän avulla (laitoin ne n. aamu-10 aikaan ja otin pois illan kävelylenkin jälkeen n. klo 19). Mikäli et halua lopputulokseksi mustaa rajausta, löytyy kynästä myös kirkas versio.

Tsekkaa myös muut Eylure-aiheiset postaukset.

****

Toivottavasti tykkäsitte tästä teidän valitsemasta lookista! Tänä vuonna ei fyysisiä pikkujouluja tule kuin ehkä yhdet tai kahdet pienen kaveriporukan kanssa vallitsevan tilanteen takia, mutta odotan noita isommalla innolla kuin koskaan. Käytän kaikki mahdolliset tilaisuudet laittautua tänä vuonna hyväksi, sillä niitä on jo valmiiksi melko naftisti.

Millainen on teidän helppo pikkujoulumeikki & onko teillä pikkujouluja?

Seuraa minua: Instagram / Facebook

Seuraa Real Techniquesia: Instagram / Facebook

Seuraa Eylure Finlandia: Instagram / Facebook

Lue myös:
3 x Paras kosteuttava pohjustustuote
3 x Paras ”blurraava” eli ihonhuokosia häivyttävä pohjustusvoide

Meikkivoidemaanantai: Mádara Skin Equal -meikkivoide
Kaikki Tuotearvostelut -tagin alaiset postaukset

Kaupallinen yhteistyö: Real Techniques & Eylure

10 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Upea meikki!

  Tänä vuonna ei ole pikkujouluja, ei edes työpaikan. Tosin viime vuonnakin tarjouduin olemaan töissä, jotta toiset voivat juhlia. Eli kait tästä voi päätellä, että pikkujoulut eivät ole itselleni kovinkaan tärkeitä. 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Kyllä on vähissä pikkujoulut tänä vuonna, mutta se meille introverteille ja juhlista vähemmän välittäville sopii!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Pikkujoulut taitavat tältä vuodelta jäädä juhlimatta, kuten varmaan aika monilla nyt tässä tilanteessa. Eihän se tosin estä pikkujoulumeikkiä tekemästä 😉

  • hannamariav kirjoitti:

   Niin on aika monella varmasti tilanne. Ja nimenomaan, meikkejä voi silti tehdä!

 3. Elina/ MINI-blogi kirjoitti:

  Upea meikki!

 4. villananna kirjoitti:

  Osaat kyllä meikata kauniisti ja uskallat käyttää värejä. Kaunis meikki tämäkin.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 5. DML kirjoitti:

  Tosi kaunis meikki. Mun pitäisi ehdottomasti ostaa kunnon siveltimet, että saisin jotain meikkejä tehtyä. Mulla ei ole ollut mitään pikkujouluja vuosiin, mutta omat synttärit olisi tiedossa. Jos sitten vähän meikkiä naamaan ja jonnekin syömään 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Tässä jos missä on superhyvä sivellinsetti jolla saa suurimman osan lookeista tehtyä aivan vaivatta! Ja kuulostaa todella kivalle <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.