Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: Mádara Skin Equal -meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Luonnonkosmetiikan meikkivoiteet vaan paranee paranemistaan. Nyt kosteuttava ja upea Mádara Skin Equal -meikkivoide on pääsyt kunnolliseen testiin – eikä tämäkään luonnonkosmetiikan meikkivoide pettänyt tälläkään kertaan. Pitkälle ollaan kaiken kanssa tultu muutaman vuoden kehitystyön aikana!

Tuote on saatu PR-näytteenä. Mikäli aikaisemmat meikkivoidearvostelut kiinnostaa, löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Mádara Skin Equal -meikkivoide

BRÄNDI

Mádara Cosmetics on latvialainen luonnonkosmetiikkayritys, josta suomalainen perheyrityn Transmeri omistaa nykyään n. 42% osuuden. Mádaran missionsa on pystyä tarjoamaan mahdollisimman monelle mahdollisuus käyttää toimivaa, luonnollista ja turvallista kosmetiikkaa.

Merkki on tällä hetkellä myynnissä 26 eri maassa ja vuoteen 2030 mennessä he haluavat olla yksi parhaiten tunnetuista luonnonkosmetiikkasarjoista Euroopassa (sanoisin että tässä he ovat kyllä jo todella hyvällä mallilla). Merkin osakkeita on myös mahdollista ostaa ja tuolta löytyykin heti uusin selonteko mm. jakelusta, raaka-aineista ja vastaavasta.

Käsittääkseni lähes kaikilla, ellei oikeasti kaikilla, merkin tuotteilla on ECOCERT -seritifikaatti.

Löydät kaikki Mádara -postaukseni täältä.

Mádara Skin Equal -meikkivoide swatch

PAKKAUS

Jokaisen tuotteen pakkaus on kierrätettävää ja valmistettu BPA-vapaista materiaaleista. Pahvikartonki on helppo heittää pahvinkeräykseen ja tästäkin tuotteesta irtoaa pestävä muoviosa ja itse pullo voidaan kierrättää lasin kanssa.

Pidän suuresti pumpusta joka on todella hygieeninen, samoin läpinäkyvä huurrelasi toimii indikaattorina sävystä. Tuote itsessään on ns. ”painava”, joka tuo ylellisyyden tuntua tuotteeseen. Korkki pitää hyvin huolta siisteydestä meikkipussissa.

Mádara Skin Equal -meikkivoide swatch

Vasemmalla sävy 60 Olive, oikealla 10 Porcelain

KOOSTUMUS JA SÄVYT

Kyseessä on ns. ”Soft Glow” -meikkivoide, jonka pohjalla on mm. hyaluronihappoa sekä muita kosteutta sitovia ainesosia sekä aloe veraa. Tämä on 100% vegaaninen, pitkäkestoinen, sillä on suojakerroin 15 (mineraalipohjainen) ja mm. mustikkaa sekä pionijuurta.

Tuoksua on hiukan, mutta se ei ole millään tavalla pistävä eikä jää kasvoille tuoksumaan, mistä se saa plussaa. En osaa sitä sen tarkemmin kuvailla, se ei ole kukkainen eikä muutenkaan mitenkään liian erikoinen.

Tämä sävy 10 Porcelain on minulle aivan liian vaalea ja olenkin sekoittanut siihen tummempaa 60 Olivea -sävyä oikean matchin saamiseksi. Tummatkin ihonsävyt ja pohjasävyt on huomioitu, yhteensä sävyjä on saatavilla kymmenen mikä on luonnonkosmetiikalle aivan hyvä tälläisellä ”välityksellä”.

Heti levityksen jälkeen, päällä yksi kerros levitettynä tiiviillä siveltimellä. Pohjalla tuttuun tapaan ihohuokosia häivyttävä *Lumene BLUR -pohjustus sekä tummilla silmänalusilla *Boho Green Makeupin oranssia neutraloijaa.

Mádara Skin Equal -meikkivoide

Koko meikki valmiina heti levityksen jälkeen.

PEITTO JA LEVITTYVYYS

Kyseessä on puolipeittävä meikkivoide. Toitotan edelleen, että jokaisen meikkivoiteen peittoon vaikuttaa myös se millä se levitetään. Näihin kuviin levitin tuotteen itse tiiviillä meikkivoidekabukilla, mutta esimerkiksi sormin, kostutetulla meikkisienellä sekä skunkkisiveltimellä pohjasta tulee vielä kevyempi.

Tuote levittyy tiiviilläkin siveltimellä todella sulavasti ja sitä on helppo kerrostaa kasvoille. Itse pidän siveltimellä työskentelystä, mutta myös sormet ja meikkisieni ajavat asiansa ja tiedän osan suosivan noita enemmän.

Tiiviinä siveltimenä suosittelen esim. *Sigma Beauty F80 Flat Kabuki, meikkisienenä joko *RT Miracle Complexion Sponge tai *BeatyBlender.

Mádara Skin Equal -meikkivoide

Kasvojen tila 6h kohdalla. Kuvattu luonnonvalossa.

Kasvojen tila 11h kohdalla. Kuvattu studiovaloissa sisällä & maski ollut kasvoille yhtäjaksoisesti 3-4h.

VIIMEISTELY JA PYSYVYYS

Lopputuloksesta tulee kuulas ja paljonkaan puuteria ei tätä muuta (auttaa vain kestävyydessä). Mulla on ihossa ihohuokosten osalta tekstuuria sekä silmänalusissa/poskipäillä pikkuisen kuivuutta, mutta etenkään kuivuuteen tämä ei tarttunut ollenkaan. Ihohuokosia voi häivyttää enemmän vielä tuhdimmalla tuotteella, mutta näissä kuvissa mulla on vain kevyt Lumene BLUR -pohjustus.

Vaikka luulisi ettei näin kosteuttava ja ”ihonmainen” (= mun kielellä luonnollisen lopputuloksen meikkivoide) ole pitkäkestoinen meikkivoide, on tämä kyllä sellaiseksi luokiteltava. Olin aivan ällikällä lyöty kun katsoin ihoani tuon 11h jälkeen peilistä ja totesin että jopa maskin käytön jälkeen on tämä edelleen muualta kuin nenästä suhteellisen paikallaan. Tähän ei ole aikaisemmin pystynyt kuin Shiseidon synteettinen Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide. 

Kokonaisuus

Kokonaisuutena tämä on todella, todella hyvä puolipeittävä ja kuulaan lopputuloksen antava luonnonkosmetiikan meikkivoide. Jos kaipaat lisäpeittoa, suosittelen kääntymään joko peitevoiteen puoleen tai peittävämpään meikkivoiteeseen, mutta arkeen tämä on todella mahtava.

Samasta sarjasta on myös saatava puolipeittävä ja kosteuttava *peitevoide. Sekin on arkeen ihan kiva vaikka kuten kuvasta näkyy, ei peitä täysin mun silmänalusia (mutta sopii ohuesta peitevoiteesta nauttivalle ja vähemmän peittoa tarvitsevalle).

OSTOPAIKAT JA HINTA

Hintaa  Mádara Skin Equal -meikkivoide kannattelee selektiivisen meikkivoiteen keskihinnan verran, eli n. 38 euroa (vrt samantyylinen *Zuii LUX Luminescent -meikkivoide joka on hinnaltaan n. 45 euroa).

Kivijalasta tätä löytyy mm. Sokoksista ja Stockmanneilta, mutta verkosta löytyy paremmat sävyvalikoimat melko varmasti. Itse ostaisin tämän *Madaracosmetics.com:sta, *Jolie.fi:stä (alessa tällä hetkellä 27e hintaan), *Biodelly.fi:stä tai *Houseoforganic.fi:stä.

Onko teillä kokemusta luonnonkosmetiikan meikkivoiteista?

8 kommenttia

 1. Ilona kirjoitti:

  Mulla taas tää ei pysynyt ollenkaan! Näytti tosi hyvältä heti levityksen jälkeen (just niin kun sanoit, ”iholta”), mutta suli muutaman tunnin kuluessa niin, että se hennosta kosketuksesta liukui iholla. Pitäis kokeilla näin syksyllä uudelleen, josko kestäis paremmin nyt…

  • hannamariav kirjoitti:

   Oho, erikoista! Millaisetkohan tuotteet oli pohjalla ja päällä? Ne toki vaikuttaa todella paljon siihen miten tämä pysyy + tietenkin myös ilma, ei mikään meikkivoide tahdo pysyä +25 asteen säässä tai kovassa urheilussa 😀 Kokeile ihmeessä ja palaa kertomaan kuinka kävi!

 2. Noora kirjoitti:

  Kuulostaa hyvältä, olen tykännyt monista Madaran tuotteista. En tiennytkään, että heillä on noin suuri suomalaisomistus, hienoa! Oma suosikkini on tällä hetkellä edustamani Ringanan niin ikään Ecocertillä varustettu FRESH tinted moisturizer, joka ei oikeastaan ole meikkivoide vaan nimensä mukaisesti päivettävä kosteusvoide. Varsinkin nyt talveksi valitsin sen, sillä en tarvitse välttämättä aurinkosuojaa, joka yleensä tekee voiteesta vaikeammin poistettavan (oman kokemukseni mukaan). Kesäksi aurinkosuojan sisältävä voide on tietysti tosi kätevä.

  Noora
  https://wonderworldofnoora.com/ringana-luonnonkosmetiikka/

 3. villananna kirjoitti:

  Itse tykkään todella paljon tästä meikkisarjasta. On ihan paras <3

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä tykkäsin tästä aivan mielettömästi! Käytin juuri saman merkin City CC:n loppuun niin voisinkin tämän ottaa nyt käyttööni 🙂

 5. Marjut kirjoitti:

  Meikkivoidetta ei olekaan luonnonkosmetiikkani. Pitääkin tutustua tähän paremmin. 🙂

 6. Riitta reissaa kirjoitti:

  Ai madara on latvialainen! Hauska kuulla. Tuotteen ainesosat kuulostavat sellaiselta, että sopii eri ikäisille ihoille. Ja kiva uudissana tuo ”ihonmainen”!

  • hannamariav kirjoitti:

   Joo on! Ja en keksinyt mitään muuta järkevää sanalle ”skin-like”, ehkä ”ihomainen” tai meikittömältä tuntuva olis ollut parempi 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.