Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

En oo pitkään, pitkään aikaan ollut niin innoissani meikkivoiteesta kuin minkä Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide sai aikaan! Olen testannut tätä meikkivoidetta nyt useamman kuukauden (tarkalleen kolme kuukautta) ja viimein voin antaa rehellisen arvion tästä luomuksesta.

Mikäli aikaisemmat meikkivoidearvostelut kiinnostaa, löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

BRÄNDI

Shisedo on perustettu jo vuonna 1872 Japanissa Arinobu Fukuharan toimesta ja on yksi niistä merkeistä, joita edustin konsulenttityötä tehdessäni. Alun perin Arinobu halusi tuoda länsimaista terveydenhoidon ajatusta Japaniin yhdistäen sekä länsimaisen, että itämaisen lääketieteen. Hän perusti mm. ensimmäisen länsimaisen apteekin Japaniin Ginzan alueelle.

Brändin nimi tulee sanoista Do (堂): ”house of”, Shi Sei (資生): “where everything is born” = talo, jossa kaikki syntyy. Logossakin esiintyvä Kameliankukka kuvastaa sitä voimaa ja monimuotoisuutta, joka meissä jokaisessa on ollen muutenkin Japanissa osa perinteitä. Yrityksen filosofiana on mielen, kehon ja sielun tasapaino, joka välittyy mm. tuotteiden koostumuksissa, tuoksussa ja väreissä.

Kyseessä on siis alunperin perheyritys, jonka tuotteita myydään nykyään jo yli 90 maassa. Shiseido Groupin omistukseen kuuluu mm. NARS, bareMinerals ja Narciso Rodriguez ja ulkomailta on saatavilla mm. apteekkituotteita, ylellisiä hoitoja ja ruokavalmisteita, mutta Suomesta saatavilla on vain kosmetiikkaa.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoideShiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

PAKKAUS

Shiseido on viimeisen parin kolmen vuoden aikana uusinut pakkaustensa ulkonäköä sekä itse tuotelinjastoja reilulla kädellä ja pakko sanoa, että pidän tästä uudesta ja yksinkertaisemmasta tyylistä enemmän. Kameliankukkalogo kulkee pakkausten mukana kautta linjan, suunnittelu ja asettelut ovat värien käytön kanssa ihanassa harmoniassa ja yksinkertaisuus on valttia.

Pullo itsessään on läpinäkyvää huurrelasia ja pumppuosa muovia. Erityisen tästä pullosta tekee sen lukitus – tässä asennossa pumppu on lukittu ja se aukeaa kääntämällä yläosaa oikealle! Tässä ei ole erillistä korkkia, joten itse suutinosa täytyy pitää puhtaana tai meikkivoidetta on pitkin meikkipussia. Olen todella ihastunut tuohon lukitukseen, pelastanut monet kerrat!

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide swatch Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

Yksi kerros siveltimellä levitettynä, alla ihohuokosia häivyttävä pohjustus

KOOSTUMUS JA SÄVYT

Tämän koostumus on todella, todella hyvä. Suojakerroin 30 ei näy valokuvissa ”flashbackina” ollenkaan ja tämän sanotaan sopivan kaikille kuivasta rasvoittuvaan ihoon (komppaan!). Tämä ei myöskään sisällä SLS- ja SLES -sulfaatteja, parabeeneja, phalaatteja, hydrokinoneja (vesiliukoinen orgaaninen yhdiste) ja vähintään 1% synteettisiä tuoksuja. Mutta paras, erikoisin ja jännittävin myyntipointti tulee tässä:

ActiveForce™ -teknologia suojelee pohjaa ulkoisilta tekijöiltä samalla kun ”Responsive Sensory” -teknologia auttaa meikkivoidetta mukautumaan ihon liikkeisiin, sen tekstuuriin ja sävyyn  – periaatteessa meikkivoide siis kosteuttaa itse itseään ihon ja ympäristön avulla ”sulautuen” ja mukautuen uudelleen. 

Sävyjä on saatavilla vaikka kuinka, Suomesta tottakai vähemmän kuin ulkomailta – mulla on 130 Opal. Pohjasävyjä on kuitenkin todella paljon, samoin sävyjä aivan kalkkilaivan kapteenista todella tummaan. Pidän tästä todella, että brändit ovat ottaneet asiakseen palvella jokaista ihonsävyä. Tästä voiteesta on saatavilla 30 sävyä, joista Suomessa n. 12 kappaletta riippuen ostopaikasta.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

Yksi kerros skunkkisiveltimellä levitettynä, alla ihohuokosia häivyttävä pohjustus. 

PEITTO JA LEVITTYVYYS

Jopa kaikista kevimmällä skunkkisiveltimellä levitettynä tämän peittävyys on puolipeittävä – pigmenttiä siis on. Pidän erityisen paljon siitä, että tämän kanssa peittävyyden sääntely onnistuu todella hyvin ja ihon pienetkin virheet on mahdollista saada pelkästään tällä piiloon. Tämä levittyy kauniisti ja nopeasti iholle. Työstöaikaa on hyvin, mutta asetettuaan tätä täytyy hiukan kostuttaa jotta työstö onnistuu jälleen (mikä ei ole huono asia, pysyypähän paikallaan!).

Itse suosin tämän levitykseen joko meikkivoidesientä (*RT Complexion Sponge tai *BeautyBlender) tai skunkkisivellintä (*Real Techniquesin on parhaimpia hinta-laatusuhteeltaan). Olen muutaman kerran kokeillut tiiviimpääkin sivellintä, kuten *Real Techniquesion Expert Face Brushia, mutta henkilökohtaisesti koen peittävyyden ja levittyvyyden olevan parempi kahdella ensin mainitsemallani.

Valmis meikki heti (lisättynä kevyt toinen kerros meikkivoidetta poskille, peitevoide silmien alle ja nenän pieliin + puuterit ja muut lisukkeet)

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

Meikkipohja (luonnonvalossa) ilman puuteria ja korjailuja 8h jälkeen (sisälti mm. kävelyä lumisateessa). Iho on normaalia kuivempi kaiken pakkasen ja reissaamisen vuoksi, mutta meikkivoide näyttää silti siedettävältä.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide

Meikkipohja (loisteputken valossa) ilman puuterointia tai korjailua 13 tunnin jälkeen (looking goooooood verrattuna moneen muuhun!). Tässä kuvassa iho on paremmassa kunnossa kosteustasapainon puolesta, jonka vuoksi tämä näyttää 13h tunnin päästäkin todella OK:lle.

VIIMEISTELY JA PYSYVYYS

Viimeistely on ilman minkäänlaista pohjustustuotetta hiukan valoa heijastava / luonnollinen tai puolimatta (riippuu käytettävästä kasvovoiteesta yms). Itse käytän tämänkin alle ihohuokosia häivyttävää tuotetta (*Tony Moly Egg tai Tarte ) poskillani nenän ympäristössä, mutta tuo ei juurikaan vaikuta levittyvyyteen, viimeistelyyn tai pysyvyyteen.

Tämä on todella, todella pitkäkestoinen ja ns. ”uusiutuva” sekä ”itseään kosteuttava” kuten koostumuskuvauksessa sanotaan, joten tämä pysyy hyvänä erittäin pitkään (kuten ylläolevista kuvista huomaa). En ole pitkään aikaan törmännyt meikkivoiteeseen, joka on näin hyvä vielä monen tunnin päästäkin.

OSTOPAIKAT JA HINNAT

Ostin tämän paikalliselta Sokokselta n. 47€ hintaan (joka vaikutti olevan pieni ale, mutta verkkokauppoihin verrattuna silti heikko ale). Löysin tätä kuitenkin n. 40€ hintaan erinäisistä verkkokaupoista, kuten *Cocopanda.fi (hinta 34,90€, härregyyd!), *Bangerhead.fi ja *eleven.fi.

Tämä on muutenkin aika-ajoin tarjouksessa mm. *Lyko.fi:ssä, *Hajuvesi.fi:ssä ja *lookfantastic.fi:ssä.

*****

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing -meikkivoide saa kokonaisarvion 5/5. Tässä meikkivoiteessa on kaikki kohdallaan ja no, jos jotain saisi toivoa, olisi hinta hiukan edullisempi. Maksan silti oikein mielelläni tämän hinnan tälläisestä ihmetuotteesta (vaikka edelleen pidän myös edullisimmista suosikeistani, kuten L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wearista ja Maybelline Superstay Full Coveragesta.

Oletteko te kuulleet tästä ihmetuotteesta?

6 kommenttia

 1. Kata kirjoitti:

  Meikkivoidemaanantait ovat ehdottomia suosikkejani blogissasi!
  Erityisesti pidän näiden postausten rehellisistä, siloittelemattomista ja aidoista kuvista.
  Kiitos!

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Jos meikkivoiteita ei ois hirmuista liutaa kaapissa niin olisin tän naputellut samantien tilaukseen, kuullostaa nimittäin ihan superilta!

 3. Mari kirjoitti:

  Täytyypä pitää tämä mielessä kun oon ensi kerralla meikkivoideostoksilla, kuulosti aika jännältä. 🙂

  http://www.meikkiholisti.fi

 4. villananna kirjoitti:

  En ole ennen kuullut tästä mutta hieno purnukka. Tosi nätti.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 5. tuulanneli kirjoitti:

  Kiitos tästä ammattimaisesta esittelystä! Täytyypä laittaa mieleen tämä tuote, kun seuraavan kerran ostan meikkivoidetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.