Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation

Joka toinen maanantai julkaistaan Meikkivoidemaanantai-aiheinen postaus, jossa julkaisen tuotearvostelun itselleni uudesta meikkivoiteesta, BB- tai CC-voiteesta. Jokaisen meikkivoiteen kuvaan postaukseen levitettynä kostealla meikkisienellä sekä ilman minkäänlaista pohjustajaa. Postauksen ulkopuolisissa testeissä käytän mm. siveltimiä levitykseen, samoin kuin erilaisia pohjustajia. 

Nyt testiin pääsee uusi Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation. Tästä meikkivoiteesta minulla on tällä hetkellä kaksi eri sävyä, joten pardon me sävyerot kuvien välillä. Löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Maybelline Super Stay Full Coverage Foundation Maybelline Super Stay Full Coverage Foundation

Pakkaus

Lasipullo, pumppu ja muovinen korkki. Kuten moni muukin, on tämäkin meikkivoide melko perinteisesti pakattu. Ulkonäkö on aiemmasta Superstay 24h -meikkivoiteesta on sen verran muuttunut, että pullosta on tullut neliskanttinen ja ulkoasu teksteineen on muutenkin yksinkertaisempi.

Pumppu annostelee hyvän määrän tuotetta. Itse käytän yleensä kasvojen ja kaulan alueella kaksi pumppausta, jotta saan sen peittävyyden jonka haluan. Pakkauskooltaan tämä on 30ml, joten melko perinteisen kokoinen meikkivoide.

Maybelline SuperStay Full Coverage FoundationMaybelline SuperStay Full Coverage Foundation

Valmis meikki

Koostumus ja sävyt

Koostumus on melko jämäkkää, mutta kuitenkin helposti työstettävää. Se ei valu liiaksi ja sulautuu levitettäessään ihoon todella kauniisti. Tällä hetkellä kasvoillani on pintakuivia kohtia etenkin otsassa, mutta niissäkin tämä meikkivoide toimi suhteellisen OK. Sanoisin silti, että tämä on sekaiholle sekä rasvoittuvalle iholle suunnattu meikkivoide. Toki kunnollisen pohjustuksen kera myös kuivaihoisempi voi tätä käyttää.

Sävyviidakko onkin sitten erikoinen. Omistan sävyt 03 True Ivory sekä 10 Ivory. Näistä ostin ensin sävyn 10 Ivory englannista, mutta jota kokeillessani totesin itselleni aavistuken oranssiksi ja tummaksi. Se oli muuten briteissä vaalein Bootsilla myynnissä ollut sävy. Pyysinkin siis saksalaista kaveriani tuomaan sävyn 03 True Ivory tullessaan, joka istuu omaan ihon sävyyni todella hyvin.

Maybelline.com-sivulla sävyjen nimet taasen ovat aivan erit, kuin mihin törmäsin briteissä tai mitä Saksassa on myynnissä. Feelunique ei esimerkiksi tunnista näitä kahta käyttämääni sävyä, vaan heiltä löytyy vaaleimpana 05 Light Beige. Ota tästä sitten selvää!

Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation

Ilman pohjustajaa, peiteainetta tai puuteria.

Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation

Peitto ja levittyvyys

Peitto tuotteessa on puolipeittävästä peittävään. Tätä saa kerrostettua todella hyvin eikä ilmeestä tule liian pakkeloitu käyttäen meikkisientä ja kevyempää sivellintä. Todella tiiviillä siveltimellä on vaarana, että tuote kasaantuu ja alkaa näyttää paksulta sekä epäluonnolliselta.

Työstöaikaa on jonkin verran ja koko kasvot voi mielestäni tehdä kerralla, mutta kannattaa silti olla ennemmin nopea kuin käyttää runsaasti aikaa työstöön musiikin tahdissa. Peitevoide levittyy tämän kanssa todella hyvin ja poskieni arpiin en tämänkään kanssa erillistä peiteainetta tarvitse. Silmänaluset nyt toki on aina asia erikseen.

Maybelline SuperStay Full Coverage Foundation

Viimeistely ja pysyvyys

Viimeistelyltään tämä on mattainen. Itse koen tarpeelliseksi lähes aina puuteroida kasvoni (tai vähintään asettaa peitevoiteen), mutta normaali- tai kuivaihoinen voi skipata tämän askeleen. Tykkään itse tästä viimeistelystä, mutta esimerkiksi äidilläni jolla on laajentuneet ihohuokoset lähes koko kasvojen alueella, ei tämä meikkivoide toiminut lopputuloksensa puolesta. Peittoa kyllä löytyi couperosaihollekin, mutta pinta oli aivan liian meikatun näköinen hänelle.

Viimeisimpään testiin tämän laitoin nyt lauantaina, jolloin se oli kasvoillani n. 12 tuntia. Vaikka tuote lupaa jopa 24 tunnin pidon, ei tuo lupaus pohjustajankaan kanssa voi täyttyä. Itselläni oli tuona testipäivänä vain nenänpielissä sekä pienellä alueella poskia Benefitin Porefessionalia blurraamassa ihohuokosia sekä asettajana UD:n All Nighter, ja meikkivoide oli vielä tuon 12 tunnin kohdalla erinomainen! Peitevoide oli painunut silmänalusten juonteisiin, mutta pintakuivat kohdat eivät pistäneet silmiin suuremmin ja iho näytti vieläkin tasaiselta sekä ”mukiinmenevältä”.

Ostopaikat

Olin yhteydessä maahantuojaan ja yritin selvittää, milloin tätä meikkivoidetta saataisiin Suomen markkinoille. SuperStay Matte Ink -huulituotteet ovat kuitenkin jo tiensä nimittäin tänne löytäneet. Valitettavasti vielä heillä ei kuitenkaan tarkkaa tietoa tämän saapumisesta Suomeen ollut, mutta verkosta tuotetta myy mm. Feelunique sekä Amazon UK. Walmart toki myös jenkeistä toimittaa Shipiton kautta tänne perähikiälle.

Hintaa esimerkiksi Saksassa kuitenkin on noin kympin verran, joten vararikkoon tätä ulkomailtakaan tilatessa ei menisi. Tässä tuotteessa hinta ja laatu kohtaavat enemmän kuin tarpeeksi ja koenkin, että Maybelline on lähiaikoina tehnyt pienoisen ilmeenkohennuksen sekä tuotteiden sisällön, että ulkonäön parissa.

Millaisesta peittävyydestä te tykkäätte?

 

11 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Jos itsellä on huono ihopäivä, puolipeittävä on tarpeeksi, mutta muuten tykkään todella kuultavista pohjista sellaisista, että kuin oma iho mutta parempi, eli ihon oma tekstuuri saa kuultaa läpi. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Talvella tykkään itte hiukan peittävämmästä, mutta kesällä meen kyllä niin kuulaalla kun voi olla. 😀 Lumenen CC on tuohon mulle paras, pitäs muihinkin kyllä tutustua.

 2. Milla kirjoitti:

  Mä en ole koskaan tajunnut meikkivoiteiden käyttöä ja yleensä mulla on liian tumma sävy. En edes oikein tiedä mihin sitä käytetään ? haluisin opetella meikkaa kunnolla. T. Sohin ripsarin kanssa aina ✌️

  • hannamaria kirjoitti:

   Meikkivoidehan voi joko vain tasoittaa ihon pinnan sävyä ja pieniä virheitä tai peittää koko nassun 🙂 Ps. Meikäkin sohii sen ripsarin kanssa lähes viikottain XD

 3. Elina //Vauhtihirmun elämää kirjoitti:

  Näitä postauksia on aina mielenkiintoista lukea. Itse en osaa lainkaan meikata (eikä ihonikaan kestä, jonka takia en ole ikinä opetellutkaan) ja esim. meikkivoidetta en käytä lainkaan. Silti sitä kävi postausta lukiessaan miettimään, että ”mikähän sävy minulle pitäisi olla” -kunnes tajusi, että ehkei kuitenkaan mikään.. 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, postaus siis tehosi 😀 CC- ja BB-voiteista on helppo aloittaa jos meikkivoiteet vielä jännittää!

 4. Mari kirjoitti:

  Mä en muista olenka koskaan Maybellinen meikkivoiteita kokeillut, ihme kyllä. Tämä vaikuttaa hieman liian mattaiselta mun makuuni, suosin yleensä hieman satiinisia tai kuultavia pohjia. Peittävyyttä saa kyllä olla, etenkin juhlameikissä tai tärkeissä menoissa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Tämä on kyllä mattainen! Tykkään itsekin pienestä ”kuullosta” mutta silti kestävästä lopputuloksesta ja tähän päälle tuonkin sen illuusion sitten muilla tuotteilla 🙂

 5. Minna M kirjoitti:

  Arkisin käytän Lorealin BB voidetta. Meikkivoiteena Estee Lauderin Double wear tai jotain. Ennen oli astetta kevyempi Estee Lauderilta ja siitä tykkäsin enemmän.

  • hannamaria kirjoitti:

   EL:n Double Wear on kyllä tuhti voide, mutta oikeen hyvä sekin! Ja BB-voide arkeen on erittäin sopiva!

 6. Milja kirjoitti:

  Tosi kiva tämä postaussarja ja kiva kun testaat eri hintaluokkien tuotteita 🙂
  Olisi muuten kiva, jos joskus kokoaisit vinkkejä sellaiselle iholle joka äidilläsi on tai tekisit hänelle meikin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.