Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear

*Sisältää mainoslinkkejä

Tämän vuoden toinen Meikkivoidemaanantai-postaus ja tällä kertaa melko uudesta tuotteesta: L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear -meikkivoiteesta. Koska kyseessä on L’Oreal, kulkee tämä jenkeissä hiukan eri nimellä mutta olette voineet siihen joidenkin Youtube-gurujen videoissa jo törmätä.

Mikäli kiinnostaa, löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear

Brändi

Jos L’Oreal Paris ei ole tuttu jollekulle, on täytynyt asua kiven alla. Kyseessä on kattobrändinsä nimeä osaksi kantava meikkilinja, jolta löytyy meikkipohjien teosta luomivärien kautta kulmatuotteisiin erilaisia meikkejä. L’Oreal Paris kätkee alleen myös ihonhoitoa, hiustenhoitoa, itseruskettavia sekä hiusvärejä.

L’Oreal Group taasen rakentuu luksusbrändeistä kuten Lancome, Yves Saint Laurent sekä Urban Decay, kuluttajatuotteista kuten tämä L’Oreal Paris, Maybelline sekä Garnier, mm. ammattikäyttöön suunnitelluista brändeistä kuten Kerastase, Redken ja Biolage sekä erinäisistä ”apteekkimaisimmista” brändeistä kuten La Roche-Posay, Vichy ja Skinceuticals.

Pakkaus

Kyseessä on lasinen pumppupullo, joka saa aina multa täydet 5/5. Se on hygieeninen, näkee helposti paljonko tuotetta on jäljellä ja tämä on vielä sen verran hyvin muotoiltu, että se mahtuu pieneekin tilaan ollen kevyt.

Sävynumero löytyy tarrana korkista, joka auttaa kun tuotteen haluaa tunnistaa nopeasti suoraan laatikosta. Myös punainen korkki on kiva lisä, mutta ei ehkä huou ”raikkautta” (fresh) mutta taasen on tuttu värikombo Infaillible -perheestä.

Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear

KOOSTUMUS JA SÄVYT

Koostumus on valuva ja kevyehkö, mutta peittävä. Tämä on selkeästi normaalista rasvaiselle iholle suunnattu meikkivoide, sillä koostumus tarttuu hiukan ihon kuivempiin kohtiin mikäli sellaisia on. Omani olen kuitenkin korjannut hyvällä ihonhoitorutiinilla ennen meikkiä, kosteuttavalla pohjustustuotteella sekä viimeistelysuihkeilla, kuten Mac Fix+.

Sävyjä on Suomen markkinoille verkkosivujen mukaan tuotu yhteensä 14 ja etenkin tummaan päähän olisi kaivattu lisää vaihtoehtoja. Itselläni on sävy 015 Porcelain, joka on vaalein Suomen markkinoille olevista (neutraali pohjasävy sanoisin). Tästä sentään tuotiin tarpeeksi vaalea versio, kun taas sisarbrändiltä Maybellineltä ei edes tuotu tarpeeksi vaaleaa Suomeen vaan joudun omani pyytämään saksalaista kaveriani tuomaan vaikka tuo Superstay lemppari edelleen onkin.

Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear

Kasvot ilman meikkiä  maaliskuun lopussa – kunto oli melko karu kuten näkyy

Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh WearMeikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear

Meikkivoide ilman peiteainetta ja puuteria

PEITTO JA LEVITTYVYYS

Sanoisin peiton olevan keskiverto, mutta sen paremmalla puolella. Tämä on helppo kerrostaa myös hiukan peittävämmäksi sen kuitenkaan muuttumatta liian tuhdiksi tai ”kakkumaiseksi”. Tämä levittyy hyvin sekä meikkisienellä, että siveltimellä. Työstöaikaa on hyvin, sillä tämä ei jämähdä heti kasvoille vaan sitä voi työstää melkein niin pitkään kuin haluaa.

Mun lempparisivellin meikkivoiteen levittämiseen on edelleen Real Techniquesin Expert Face Brush joka on melko tiivis sivellin (tekee meikkipohjasta automaattisesti peittävämmän), mutta myös BeautyBlender- tai Real Techniquesin Miracle Complexion Sponge -meikkisienet on todella hyviä.

Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh Wear

Valmis meikki ilman viimeistelysuihkeita

VIIMEISTELY JA PYSYVYYS

Viimeistelyltään sanoisin tämän meikkivoiteen olevan puolimatta. Tämä myös jää melko kevyen tuntuiseksi iholla eikä tunnu liian tuhdilta etenkään jos koko kasvoille ei levitä kahta kerrosta, vaan kerrostaa vain tarvittaessa (kuten minä tämän postauksen kuvissa poskille).

Tämä meikkivoide lupaa olla pitkäkestoinen muttei yllä kyllä 24 tuntiin (tosin ei minkään meikkivoiteen tarvitsisikaan) ja pysyy oman kokemuksen mukaan hyvänä kunnon pohjatyöllä sellaisen 8-12 tuntia, heppoisemmalla pohjatyöllä 6-9 tuntia. Kuten kaikkia muitakin, voi tämän pysyvyyttä auttaa pohjustuksella, puuteroinnilla (ja baking -taktiikalla) sekä viimeistelysuihkeilla.

Meikkivoidemaanantai: L'Oreal Infaillible 24h Fresh WearVinkit arkimeikkiin

Olette tätä meikkivoidetta nähneet jo usemmassa eri postauksessa, jolloin mun iho on myös ollut paremmassa kunnossa.

Tämän postauksen kuvat halusin kuitenkin julkaista ihan vain osoittaakseni, että ihonhoidolla ja hyvällä työstöpohjalla saa ihmeitä aikaan myös siinä, miten meikki sen kanssa käyttytyy. Voit nähdä tämän tuotteen kasvoillani myös näissä postauksissa:
Värikäs pääsiäismeikki
3 x Näin tuot piristystä arkimeikkiin
2 x meikkilook Juvia’s Placen paleteilla

OSTOPAIKAT JA HINTA

Kuten muitakin L’Oreal Parisin meikkejä, saa tätä L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear -meikkivoidetta todella monesta kivijalkamyymälästä. Perinteiset Sokokset, Stockmannit ja isommat marketit  tätä myyvät, osalla ollen enemmän sävyvalikoimaa kuin toisilla (ja muistutan jälleen, että esim. Citymarketeissa L’Orealin meikin on välillä -40%!).

Hintaa tällä on ostopaikasta riippuen n. 15-17€ välillä. Verkkokapoista tätä myy mm. Lyko.filookfantastic.fi ja eleven.fi.

Ps. Teinä tutustuisin myös uuteen L’Oreal Paris Infaillible More Than Concealer -peitevoiteeseen, jota on kutsuttu myös Tarte Shape Tapen kopioksi! Tuosta ei itsellä ole varmuutta sillä en ole Tartea kokeillut, mutta olen pitänyt tuosta peitevoiteesta (varoituksen sana kuitenkin, sitä ei voi käyttää pintakuivuudesta kärsivä tyyppi).

Oletteko te kokeilleet tätä uutuutta?

8 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Mullakin lasipullo on aika must! Mukavasti näytti peittävän, pitääpä testata!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kyllä, lasipullo on parasta! Kannattaa, tää on tosi kiva meikkivoide ja ei ihan hirveän hintainenkaan!

 2. MINI-blogi/Elina kirjoitti:

  En ole kokeillut, mutta muita Lórealin meikkejä on kyllä käytössä. Tuo lasipullo vaikuttaa näppärälle!

 3. Minna M kirjoitti:

  Ei ole tullut testattua. Meikkivoiteessa olen jumittunut siihen samaan vanhaan merkkiin, jota olen vuosia käyttänyt. Tosin arjessa CC-voiteella ja meikkivoidetta todella harvoin.
  Tosin tätä voisin kyllä kokeilla…. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Jos ei joku pakota uusia juttuja testaamaan, jää sitä helposti samaan kiinni. Minä mukaanlukien! 😀 Ja vakkarin kun on kerran löytänyt niin sitä on aina hyvä olla kaapissa.

 4. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Tosi kattava postaus ja hyvä arvostelu! En ole tätä kokeillut, vannon Lumenen CC -voiteen nimeen 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Toi CC-voide on kyllä mun kesän ehdoton suosikki, mutta saas nähdä miten se kilpailee nykyisen Skin tintin kanssa kesällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.