Hae
Hannamaria

Kevään vaatesuosikit

Vielä kerkeää kevään vaatesuosikit, eikö! Huhtikuu on vielä vahvasti kevätkuukausi, vaikka kelit onkin näyttäneet ja tuntuneet jälleen enemmän kesäisiltä kuin keväisiltä. Tälläisen kombon variaatiolla on kuitenkin tullut mentyä suurin osa keväästä ja halusin teille tuoda esiin mun tän hetken suosikkeja.

Kevään vaatesuosikitKevään vaatesuosikit

Luhdan vedenpitävä takki

Helmikuussa lumi- ja loskasateessa tarpoessani talvitakissa pohdin, että olisipa vedenkestävä takki. Koska olen vielä kesään asti jatkuvasti Sepän kauppakeskuksen vieressä ja olin ystävääni Katria odottamassa käymään sushidinnerillä, päädyin pyörähtämään Luhdan liikkeessä.

Siellä sattui silmään tämä D-malliston semipitkä takki, joka on veden- ja tuulenpitävä saumojaan myöden ja täydellinen kevät- ja syyskeleille. Koska työmatkat etenkin taittuu kävellen (tai nyttemmin pyörällä), oli tämä sijoitus täydellinen. Osan tästä maksoi syntymäpäivälahjana Mamma Voutilainen, osan maksoin itse. Mulla on tässä koko D44/22.

Kevään vaatesuosikit

Tommy Hilfigerin Citykumpparit

Näistä ihanista Tommy Hilfigerin citykumppareista kirjoitin ihan oman postauksensakin. Huomasin myös onnekseni, että saadessani kustomipohjalliset mahtui ne myös näihin. Toivoin kuitenkin jotenkin, että näiden aika olisi ollut hiukan pidempi – nyt voi mennä nimittäin jo tennareilla. Näille tulee varmasti kuitenkin syksyllä (ja kenties kesällä) lisäkäyttöä, joten olen edelleen onnellinen että ne ostin!

Kevään vaatesuosikit

Marimekon peruspaidat

Sain joululahjaksi kaksi ihanaa Marimekon raitapaitaa ja hurahdin merkkiin uudelleen. Kävin sitten Suomeen palattuani alennusmyynneissä ja nappasin matkaan tämän ihanan Marimekon paidan, joka on samaa mallia kuin toinen raitapaidoistani.

3/4 -hihat ovat täydellisen imartelevat plussatyypille ja ihan omaan mieleen, samoin istuvuus on ihan 6/5. Marimekolta himoittelen valko-vihreää peruspaitaa vielä nyt kesäksi, mutta sitä pitänee vielä hetki harkita!

———————–

Kevät alkaa kohta puoliin tulla kohti loppuaan, joten näistä etenkin takki ja kumpparit pääsee syksyllä jälleen tiiviimpään käyttöön. Kohtapuoliin aion julkaista kesän bucket listin, jollaista ei ole hetkeen tullutkaan tehtyä.

Tälle kesälle on jo tiedossa nimittäin muutamat kivat jutut, mutta onneksi suurin osa on suunnittelematta. Ja hei, nyt pe-su on keskustassa Sokkarin Shoppailut -tapahtuma, jossa meikäkin aikoo pyörähtää!

Mitkä on teidän kevään vaatesuosikit?

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Myös mun lemppareista löytyy Luhdan ihana aniliininpunainen takki <3

 2. Sonja kirjoitti:

  Tuo takki on kyllä ihana! Mun pitää kyllä syksyksi hankkia joku vedenpitävä takki. Luhdalla on kivoja malleja 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Luhdalla on tosi kivoja takkeja kyllä, etenkin tää plussamallisto on kiva kun löytyy samoja tuotteita kun ihan ”perusmallistosta”.

 3. Jenni S. | Big mamas home kirjoitti:

  Törkeän hyvännäköiset kumpparit. ? Ja takki myös. Multa puuttuu myös vedenpitävä takki, mikä olisi näppärä muksujen kanssa ulkoillessa.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Vedenpitävä takki on kyllä ihan must,pelasti useammat sade- ja räntäkelipyöräilyt ja kävelyt!

 4. tuulanneli kirjoitti:

  Omat suosikkini ovat kanssa sporttiset ja rennot vaatteet. Viihdyn vaatteissa, jotka eivät kiristä mistään. Nämä toimivat aina arjessa parhaiten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *