Hae
Hannamaria

Viimein selätän loskakelit: Tommy Hilfiger citykumpparit

Mistä tietää, että on kasvamassa aikuiseksi? No siitä, että Tommy Hilfiger citykumpparit on löytäneet kodin meikän luota! Oon useamman vuoden himoinnut joka syksy sekä kevät loskashaibakelien vallitessa haaveillut sopivista citykumppareista, mutta en koskaan ole niitä saanut ostettua ennen tätä.

Tommy Hilfiger citykumpparit kumisaappaat

En ollut koskaan löytänyt mallia joka olisi kaikkea toivomaani;

 • budjetille sopiva (okei, ei nämäkään olleet oikeasti)
 • sopiva lestiltään (niin että nilkka ja lättäjalka mahtuu)
 • olisi vielä kivan näköiset yksityiskohtia myöden

Näillä oli Tuurin Nahkapaikassa hintaa n. 80€, joka sinänsä ei ole hyvin istuvista ja keliin sopivista kengistä paljon, mutta ei ole sieltä edullisimmasta päästä kumppareissa. Tiiän muuten Mamma Voutilainen että luet tätä, en voi mitenkään kiittää tarpeeksi sponssista vaikkei oikeasti olisi tarvinnut (näissäkin) <3

Tommy Hilfiger citykumpparit kumisaappaat

Nämä Tommy Hilfiger citykumpparit on viimein päässeet kelien hiukan lämmetessä (ja loskashaiban tullessa) käyttöön nyt useampana päivän putkeen ja en voi kuin kehua! Olen kävellyt näillä nyt niin kaupungilla kuin työmatkaakin (n. 3km suuntaansa) ja nämä on todella kevyet, ei ole normaalia kenkää liukkaammat edes peilijäällä (sitäkin mahtunut matkaan) eivätkä hierrä mistään! Nämä ovat myös superhelppo puhdistaa ja kiiltävä pinta on kaunis.

Tuo hiertämättömyys jos mikä on itselleni mittari lähes täydellisistä kengistä. Ainoat toiset kengät jotka eivät ole hiertäneet ovat Converset, mutta fyssarille kertoessani niiden käytöstä sain parit pahat katseet ja moitteet. Ne taitaa siis kävelykenkinä olla pannassa, mutta selän ja lonkan parantumisen ja parempien asentojen takia teen mitä vaan vaikka consseilla on aina erityinen paikka sydämessä.

Tommy Hilfiger citykumpparit kumisaappaat Tommy Hilfiger citykumpparit kumisaappaat

Tällä kertaa tärkeää oli myös se, että näistä saa pohjallisen pois. Olen nimittäin nyt perjantaina saamassa mun jalalle tehdyt kustomipohjalliset, joita en malta odottaa! Selkä- ja lonkkaongelmat on pahentuneet taas niin paljon, että oli vedettävä tälläinen radikaali liike ja katsoa saanko noista pohjallisista apua. Mutta niistä enemmän myöhemmin.

Ainut miinus jonka keksin on, että tuo ratsastussaapastyylinen resori menee melko alas – se näyttää kivalle, mutta ei näillä supersyvissä lätäköissä pompita. Toisaalta, eipä sitä tässä iässä enää tulekaan pompittua ellei tie pääse yllättämään. Eräkumpparit on sitten ihan erikseen.

Tätä mallia ei taida juuri mistään löytyä, mutta muunlaisia citykumppareita löytyy mm. Ellokselta (mainoslinkki).

Mitä te ootte mieltä citykumppareista?

11 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Vitsi, miten tyylikkäät! Noilla kyllä kelpaa kävellä niin kaupungilla kuin lätäköissäkin! Ja musta käy kaiken kanssa.

  Citykumpparit rocks!

 2. Tiina/Fit Fat Mama kirjoitti:

  Oi onpa makeet! Miulla on vaan Hunterin kumpparit ja onhan ne tyylikkäät sinällään, mutta pitkävartiset joten ei ihan kaupunkikäyttöön 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitti! Oon niin kateellinen tyypeille joille Hunterit menee 😀 Mulla ei pitkävartisia kumppareita edes ole, sillä en saa pohjettani mahtumaan mihinkään.

 3. JonnaH. kirjoitti:

  Just eilen katselin näitä Tommyn alessa, taisi olla toi sama n. 80€ hinta alennettuna siellä. Jos en olisi syksyllä ostanut mun Huntereita, olisin sijoittanut näihin. Tyylikkäät. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja sanopa muuta, jos mun pohje menisi Huntereihin (tai ylipäätään mihinkään pitkävartiseen), olisi tuollaisetkin mulla kaapissa. Onneksi on nämä kuitenkin nyt 🙂

 4. Emma / Haaveita ja hauiskääntöjä kirjoitti:

  Citykumpparit on kyllä ihan must näissä Suomen keleissä! Itelläni on Crocsin pitkävartiset kumpparit ja ne menee kyllä kivasti farkkujen kanssa ihan kaupungillakin 🙂 Miusta on ihan ok pitää kumppareita, joten näen ne kivana asusteena enkä niinkään kurakenkinä, joita voisi pitää vain esim. töissä 😀

 5. Jasu kirjoitti:

  Todella tyylikkäät, itsepitemmän aikaan etsinyt kumppareita löytämättä niitä… pitkävartiset ei ole makuuni, ja lyhytvartisissa ”aina jotain vikaa” 😀 Hyvä postaus!

 6. Sonja kirjoitti:

  Siis tosi kivannäköset! Eikä nyt iha kauheen hintaset 🙂 Tyylikkäät!

 7. Marjo kirjoitti:

  Todella hyvännäköiset! Näitä ei uskoisin edes kumppareiksi.
  Täytyy mennä tutkailemaan ja sovittamaan näitä.
  Meillä kuitenkin loska- ja vesikelejä riittää ja ikävä pilata
  nahkakenkiä/saappaitaan turhaan. Tyylikkäät!

 8. Sofia Keitaanranta / nouw.com/fashionsituation kirjoitti:

  nuo on kyllä tosi nätit popot! itekkin oon yrittänyt metsästää jotain ton tyylisiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.