Hae
Hannamaria

3 x Näin tuot arkimeikkiin piristystä

*Sisältää mainoslinkkejä

Oot varmasti monesti miettinyt, että se sama arkimeikki saattaa käydä tylsäksi pidemmällä aikavälillä tehtynä. No niin minäkin, sillä tapana on tehdä melko samanlainen arkimeikki joko konttoritöihin tai konsulenttitöihin mentäessä. Siksi nappasinkin teille muutamat vinkit siihen, miten arkimeikistä saa nopeasti erilaisen, huolitumman ja kenties näyttävämmän ihan muutamalla hassulla kikalla!

Vinkit arkimeikkiin

Tässäkään lookissa ei ole tehty kuin juuri alla kerrotut jutut perinteisestä poiketen ja avot, fiilis on heti eri. Ja siis tämä meikki on mun ”arkimeikki” kun menen konsulenttitöihin Sokokselle kauneuspuolelle ja meikin pitää olla on fleek. Mun uudesta ”konttoriarkimeikistä” tuutte näkemään  myöhemmin enemmän!

Vinkit arkimeikkiin Vinkit arkimeikkiin

1.  Värikäs huulipuna

Olin tällä meikillä menossa Sokoksen 3+1 -päivien hulinaan ja kampanjan väreihin istuen oli pinkki huulipunan automaattinen sävyvalinta! Tämä YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lipstick -huulipuna (tässä sävy 20 Pink Squad) on ihan uskomaton koostumukseltaan sekä sävyvalikoimaltaan. Omistan tällä hetkellä kolmessa sävyssä tämän saman tuotteen ja ai että!

Mutta ylipäätään jo hiukan pinkahtava tai rusehtava nudehuulipuna, korallit tai punainen sekä etenkin hennot ja räväkät pinkit sopivat varmasti näin kevääseen! Syksyllä itse suosin taas marjaisempia sävyjä ja hiukan tummempaa lookkia, mutta keväällä on ihana kaivaa laatikoista nämä räväkämmät!

Vinkit arkimeikkiin

2. väriä poskille (& kasvojen ulkoreunoille)

Väriä voisi käyttää kasvoilla vielä enemmän kuin mulla on tässä, mutta itse tykkään nykyään suhteellisen hennosta ja sellaisesta ”onkohan hänellä kasvoillaan aurinkopuuteria ja poskipunaa vai ei?” -tyyppisestä lookista ennemmin kuin supertummista varjostuksista ja vastaavasta. Toki niillekin on paikkansa ja niitäkin väliajoin vielä teen, mutta ne eivät enää kuulu arkimeikkiini.

Mun suosikit poskipunissa on joko persikkaiset tai aavistuksen tummemmat ja luumuisemmat sävyt. Poskipuna onkin sellainen, jossa välttelen puhdasta pinkkiä sillä itselle tulee siitä vieläkin aknearpivibat. Väriä tuon toki myös aurinkopuuterilla, mutta sitäkään en laita enää hirveän ronskilla otteella (vain niin, että kasvojen ulkoreunat ovat lämpöisemmät ja kaksari on häivytetty).

Vinkit arkimeikkiin

3. Luomivärin levitystyylin vaihto

Yksinkertaista, mutta tehokasta (ihan kuin huulipunakikka!). Tiedätte miten teen yleensä silmämeikin: tummat ulkonurkkaan, vaalea liikkuvalle luomelle, sisänurkkaan ja kulmaluulle. Nyt heitin pakan ympäri ja tein ns. ”halo eye” -lookin, jossa sisä- ja ulkonurkassa liikkuvalla luomella on tummempaa mattasävyä, samoin kuin luomivaossa.

Vaaleampi luomiväri keskitetään liikkuvan luomen keskiosaan – helpoimpia ovat häivyttää shimmeriset, mutta myös vaaleat mattaiset toimivat niin halutessaan. Toin sitten samaa vaaleaa vielä aivan sisänurkkaan kyynelkanavan ympärille + kulmaluulle ja look on valmis! Tämän lookin tekoon käytin kahta sivellintä ja sormia, aikaa meni 5-10min.

käytetyt tuottehet

(* -merkitty on saatu tuote)

Pohja:
Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base -pohjustustuote
Benefit POREfessional -pohjustustuote
*L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear -meikkivoide (sävy 15 Porcelain)
*L’Oreal Infaillible More Than Concealer -peitevoide (sävy 324 Oatmeal)
RCMA No-Colour -irtopuuteri (postaus tuotteesta)
*Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri (postaus tuotteesta)
*KICKS Beauty Blush Palette -poskipunapaletti (versio Cherry On Top)
*Lumene Invisible Illumination Instant Illuminizer (sävy Rosty Dawn)
Maybelline Master Chrome Metallic Highlighter (sävy 050 Molten Rose Gold)
MAC Cosmetics Prep & Prime Fix+ -suihke
Urban Decay All Nighter -meikinkiinnityssuihke
*Beauty Blender Re-Dew -viimeistelysuihke

Silmät:
Juvia’s Place The Masquerade Mini -paletti
Juvia’s Place The Nubian -paletti (miniversio)
IsaDora Inliner Kajal (56 Blonde)
Lumene Nordic Chic Full-on Curl Waterproof  -ripsiväri
Maybelline Snapscara -ripsiväri (postaus tuotteesta)
Tanya Burr Selfie Sculpt -kulmakynä
Benefit Gimme Brow -kulmakarvageeli

Huulet:
YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lipstick (20 Pink Squad)

————————

Sellaiset on mun vinkit, tosi simppeliä ja etenkin jos tekee näistä vain yhden per aamu niin aikaa ei mene ihan hirveästi ylimääräistä! Piristys on silti huomattava ja fiilis on koko päivän ihan eri – uskokaa vaan! Ja hei jos teillä on vinkata ihohuokosia blurraavasta ja siloittavasta pohjustustuotteesta (muu kuin POREfessional tai Tarten smoothing primer) niin otan vinkit vastaan!

Millaisia vinkkejä teillä on arkimeikin piristykseen?

Lue myös: 5 x Edullinen opiskelijan arkimeikkituote + alekoodi

 

6 kommenttia

 1. Viltsumari kirjoitti:

  Ihana meikki. Sopii sinulle viimosen päälle. Mä en vaan osaa käyttää pinkkejä sävyjä. Mun kevään must huulipunasävy on rehellinen punainen.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Oon itsekin todella tarkka niistä pinkin sävyistä joita käytän, sillä osa saa mut näyttämään ihan joltain muulta ja sellaiselta jolta en todellakaan halua 😀 Punainen on aina erittäin hyvä!

 2. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Minun arkimeikkinini on BB-voide vai CC-kö se on?! Valokynä, rajauskynä + ripsiväri. Jo huulikiillon tai huulipunan käyttö piristäisi. Pitäisi opetella käyttämään huulipunaa. En vain ole löytänyt oikeaa tuotetta.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kuulostaa hyvältä! Kannattaa mennä ihan myymälään ja kysyä ammattilaiselta, he voivat helpoiten katsoa juuri sulle sopivan huulipunan 🙂

 3. Anna | Tämä matka -blogi kirjoitti:

  Itse meikkaan niin vähän, että jo luomiväri on piristystä : D
  Kysymys: mitä tarkoittaa ”meikin pitää olla on fleek”?

  • hannamariav kirjoitti:

   Tuokin on muuten totta, itselleni luomiväri on niin automaatio että joillekin jo ylipäätään sen laitto voi olla piristys! Ja erittäin hyvä kysymys; se tarkoittaa, että meikin täytyy olla hyvin tehty ja pysyä hyvänä koko päivän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.