Hae
Hannamaria

Supersuosittu RCMA No-Colour -irtopuuteri

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Puuterien puuteri, RCMA No-Colour -irtopuuteri on valloittanut meikäläisen meikkilaatikon. Olen nyt jo Tammikuusta asti tätä testannut sekä käyttänyt ja kai voinen sanoa, että olen rakastunut. Nimesin tämän jo tammikuun suosikkeihin tänä vuonna, mutta suhde on nyt entisestään syventynyt.

RCMA No-Colour -irtopuuteri

Tuotetta tulee purkissa 3oz, eli noin 85g. Se on puuteripurkiksi todella paljon, sillä normaalimmankokoisessa purkissa tuotetta tulee yleensä n. 10-25g verran. Tämä irtopuuteri on siis hinta-laatusuhteeltaan erinomainen, sillä hintaa tuotteella BeautyBayssa (josta itsekin sen ostin) on vain noin 15 euroa.

RCMA No-Colour -irtopuuteri RCMA No-Colour -irtopuuteri

Tämä erittäin hienojakoinen RCMA No-Colour -irtopuuteri on pakkaukseltaan ihanan siro ja muistuttaa itseäni maustepurkista. Kansi nimittäin aukeaa kuin maustepurkki ja tuote tulee sirotella mausteen tavoin jollekin alustalle perinteisen kannen sijaan. Itse ratkaisin tämän hankkimalla lasipurkin kannen omaksi alustakseni, eikä tämä erikoisuus itseäni haittaa.

RCMA No-Colour -irtopuuteri RCMA No-Colour -irtopuuteri

Puuteri sopii baking -tekniikan käyttöön erittäin hyvin ja asettaa kasvojen ihon kauniisti. Tämä toimii sekä puuterisudilla, kuin meikkisienelläkin – monesti käytän kikkaa, jossa otan tätä meikkisieneen suurelle alueelle kevyesti ja puuteroin koko kasvojen alueen pitkäkestoisemman meikin aikaansaamiseksi. Kakkulookkia tällä ei helposti saa aikaiseksi, flashbackiakaan ei tule.

Levityksen kanssa kannattaa olla kuitenkin varovainen, sillä tämä irtopuuteri meinaa pöllytä aika huolella. Olen silti sen kevyelle puhalluksella ja puistelulla saanut pois mustistakin vaatteista; nimimerkillä työvaatteet päällä ennen meikintekoa oli virhe. Tuoteseloste on myös lyhyen ytimekäs; talkkia sekä silikaa. RCMA No-Colour -irtopuuteri = winwin.

Mikä on tällä hetkellä teidän lemppari-irtopuuteri?

 

 

9 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Multa löytyy tästä se Translucent versio, mikä on myös ihan älyttömän hyvää! Siinä on pientä väripigmenttiä joukossa, eli se ei oo täysin valkoista kuten tämä. Näissä on tosiaan hinta-laatusuhde kohdillaan 🙂

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Mulla on oikeastaan kolme lemppari By Terry, Sensai ja Joe Blasco, myös Guerlainin irtopuuteri on loistava. Näiden välillä vaihtelen. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Mun tekis noita By Terryn, Joe Blascon sekä sitten Laura Mercierin puutereita mieli testata!

 3. Mere kirjoitti:

  Oho, kuulostaapa melkein liian hyvältä ollakseen totta! Kestääkö miten hyvin päivän mittaan, pitääkö usein lisäillä?

 4. souliina kirjoitti:

  Kiitos tästä vinkistä, minä tykkää tuosta maustepurkkimaisesta ulkoasusta!
  Hintakin on varsin kohtuullinen. Kivaa viikonloppua:)

  • hannamaria kirjoitti:

   Komppaan maustepurkkiulkoasua! 😀 Ihanaa viikonloppua sinnekin!

 5. Liinail kirjoitti:

  Saanko oikeasti myöntää, että nämä irtopuuterit ovat itselleni täysin uusia juttuja. 😀 Olen nähnyt näitä mutta jotenkin en kaipaa irtopuuteria 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.