Hae
Hannamaria

Varjoon jäänyt uutuus: Maybelline Snapscara -ripsiväri

*Sisältää mainoslinkkejä

Nykyään julkaistaan jatkuvasti meikkiuutuuksia, jonka vuoksi osa uutuuksista voi jäädä pahastikin jalkoihin. Yksi koin olevan tämä Maybelline Snapscara -ripsiväri, jonka ostin Englannin kamaralta testiin itselleni ennen joulua (ostin Maybellineltä myös toisen uutuuden, jota en ole vielä Suomessa nähnyt, mutta siitä lisää myöhemmin!). Tämä on niin uusi, että edes Maybellinen Suomen sivuilla puuttuu jo tehdylle sivulle vielä sisältö!

Maybelline Snapscara -ripsiväri

Maybelline Snapscara -ripsiväri

Lupaukset

Tämä jos mikä lupailee vahvasti, että se on pestävissä pois lämpöisellä vedellä ja kevyellä puhdistusaineella ilman lujaa hankausta. Sinänsä todella hyvä lupaus, sillä itse ainakaan en käytä vedenkestävää ripsiväriä kuin harvoissa tilanteissa kun ripsivärin tulee kestää hiet, tuulet ja tuiskut. Käyttäjäkuntansa siis löytyy tällekin, osa ei voi elää ilman vedenpitävää elementtiä.

Toiset lupaukset jotka tämä ripsiväri lupaa, ovat tuuheus, erottelevuus sekä varisemattomuus. Minulla todella, todella harvat ripsivärit varisevat muutenkaan, joten tuohon en osaa ottaa kantaa. Tuuheutta en koe tämän tuovan ihan julmattomia määriä, mutta tämäntyyliseltä harjalta sitä on turha odottaakaan. Sanoisinkin, että tämä enemmän erottelee ja tekee ripsistä kauniin yksinkertaiset lähtien pesussa pois todella kivasti! Tämä ei kuitenkaan lähde ripsistä samaan tapaan kuin Sensain 38 liuskoina, vaan ikään kuin ”sulaa” pois.

Maybelline Snapscara -ripsiväri

Levittyvyys & Harja

Massa on kosteammanpuoleista ja pitkän matkan lukijat tietävät, että pidän siitä hiukan kuivempana. Monelle muulle tämä on kuitenkin parempi vaihtoehto, sillä se helpottaa myös ripsivärin työstöä ripsiin. Levittyvyys on ihan 5/5 tässä tuotteessa ja harja on todella näppärä myös pienemmille silmille.

Alaripsiin tämä harja on ihan huippu! Yleensä sohin alaripsiin ripsiväriä laittaessa läntit alaluomiin, mutta tämän kanssa sitä ei ole sattunut kuin kerran (ja sekin oli ihan odotettavissa kun laittelin nassua 5.30 aamulla).

Maybelline Snapscara -ripsiväri

Lopputulos

Mulla on tämä ollut käytössä nyt pari viikkoa ripsienpidennysten poiston jälkeen, jonka vuoksi täyttä arviota maximituuheutuksesta omien ripsien ohenemisen vuoksi on hiukan hankala antaa. Testasin parina päivän välissä kuitenkin toista lemppariani, L’Oreal Paradise Extatic -ripsiväriä ja siihen verrattuna näillä tynkäripsillä ero oli huomattava; ei tämä Snapscara päässyt yhtä hyvään volyymiin tai taivutuksenpitoon kuin tuo ultimaattinen lempparini. Kuvaa ripsistäni en todellakaan laita, sillä tämä(kään) ripsiväri ei nyt pääse oikeuksiinsa niiden kanssa.

Lopputulos kokonaisuudessaan on kuitenkin luonnollisen kaunis ja harja on todella helppo käyttää eikä se ole liian iso (toisin kuin mitä moni moitti tuossa toisessa lempparissani Paradise Extaticissa). Sanoisin että tämä menee tuon Paradisen sekä Maybelline Total Temptationin taakse tuuheuttavuudessaan, mutta on sitten hiukan edullisempikin kuin kumpikaan noista. Puolensa ja puolensa.

Hinta & Ostopaikat

Hintaa tällä on ostopaikasta riippuen n. 12-16€ verran. Verkkokaupoista löysin tätä Sokokselta sekä KICKS.fi:stä, mutta kivijalassa olen muistaakseni nähnyt tätä myös jo mm. Citymarketeissa ja toki Sokoksella. Uskon tämän kuitenkin jossain vaiheessa tulevan laajemminkin myyntiin myös verkkoon. Ostan itse Maybellinen tuotteet tosiaan joko Sokoksilta, Citymarketeista (etenkin -40% kampanjoiden aikaan), Cocopanda.fi:stä tai KICKS.fi:stä.

Millaiset ominaisuudet on teille tärkeitä ripsivärissä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *