Hae
Hannamaria

Allure Beauty Box x Nikkietutorials (Joulukuu 2018)

*Sisältää mainoslinkkejä

Viimein Allure Beauty Box x Nikkietutorials -kauneusboxi joulukuulta on käsissäni! Kun sain kuulla että yksi suosikkitubettajistani tulee tekemään yhteistyötä Alluren kanssa, oli minun hankittava tämä boxi. Toimituksessa jenkeistä tänne kesti huomattavan kauan (paketti lähetettiin muutenkin vasta 19.12. eli se matkasi reilun kuukauden verran), mutta se oli vain odotettavissa. Ja boxi oli kyllä odotuksen arvoinen!

Allure Beauty Box Nikkietutorials kauneusboxi joulukuu 2018 Allure Beauty Box Nikkietutorials kauneusboxi joulukuu 2018

Olen kyseistä boxia seuraillut jo pidemmän aikaa sillä silmällä ja harkinnut sen ostoa. En kuitenkaan ole sitä itselleni sallinut, sillä  minulle tällä hetkellä tulee jo Bette Box, joka on kaiken lisäksi suomalainen ja ensi kuusta lähtien tulette muuten tutustumaan uuteen boxiin joka on juuri saapunut Suomen markkinoille! Allurea tulee minulle nyt kuitenkin tämän joulukuun lisäksi vielä Tammikuun boxi, jota en kerennyt ajoissa peruuttaa.

Käyttäessäni Nikkien koodin, jäi pelkälle boxille hintaa 10 dollaria ja Shipiton kautta joutuessani sen tänne saamaan, maksoi lähetys 29 dollaria eli boxille tuli loppupeleissä hintaa 39 dollaria, JAIKS!. Muutoin kestotilaus on 15 dollaria per boxi + toki kuljetus Suomeen (pieni vinkki tilaajille: yrittäkää lopettaa tilaus ja he todennäköisesti tarjoavat tulevia boxeja 10 dollarin kappalehintaan!) ja sen saa irtisanoa milloin haluaa.

Allure Beauty Box Nikkietutorials kauneusboxi joulukuu 2018

Tämän kerran kun mukana oli tosiaan mun suosikkitubetta Nikkietutorials ja sisältö näytti todella lupaavalta hänen esittelyvideollaan, sorruin boxin ostamaan. Nyt jo näiden kuvien oton ja osan tuotteista testaamisen jälkeen voin sanoa ettei hirveästi kaduta ja mikäli kuljetus Suomeen olisi ollut edullisempi (seurattuna), olisin varmasti jatkanut tämän tilausta (Tammikuunkin boxi kun vaikuttaa todella lupaavalta)! No mutta, ruetaas käymään tätä Allure Beauty Box x Nikkietutorials -kauneusboxia!

Allure Beauty Box Nikkietutorials kauneusboxi joulukuu 2018

NYX Professional Makeup Lip Lingerie sävyssä Cabaret Show (Suomessa hintaa n. 8€). Olen itse omistanut muutamat näistäkin NYXin huulituotteista ja kehuttava niitä kyllä on. Suedet ovat koostumukseltaan parempia itselle, mutta tämäkin saa mahdollisuuden sillä sävy näyttää todella kivalta! Saatavilla mm. Cocopandalta ja tällä hetkellä on muuten kaikki NYXin(kin) tuotteet Hehkussa vähintään -30% alessa!

Lasplash Art-Ki-Tekt -vedenkestävä silmänrajaustussi (n. 14 USD). Tätä Nikkietutorias kehui omalla paljastusvideollaan todella suuresti ja odotan tämän kokeilua! Kärjen tulisi olla todella tarkka ja tussin ei kuuluisi kuivua kasaan, mutta testiin menee ja katsotaan voittaako yhden suosikeistani, NYXin tussin. Saatavilla lasplashcosmetics.com:sta.

Allure Beauty Box Nikkietutorials kauneusboxi joulukuu 2018

Juvia’s Place The Nubian -paletin minikooste (koko paletti 20 USD) on todella kiva lisä palettiin ja päätyi jo arkilaukkuun mukaan sävyjensä vuoksi. Juvia’s Placen koostumukset ovat värikkäämmissäkin paleteissa aivan upeita ja tämä on niin täydellinen kokoelma arkikäyttöön (ja kooltaan upea), että en osaa tätä muuhun kuvitella! Koko The Nubian -paletti on saatavilla mm. BeautyBaylta.

Neutrogena Makeup Remover -näyteliinat olivat myös osa pakettia. Näitä kokeilin jo ja ne toimivat ihan suhteellisen hyvin, en todennut niitä mitenkään superihmeellisiksi. Kiva lisä!

Allure Beauty Box Nikkietutorials kauneusboxi joulukuu 2018

Tiedotevihkosesta puuttui tämä Sunday Riley:n LUNA Sleeping Night Oil (laatikossa 7.5ml, norm. 15ml 45 puntaa), joka on kasvoöljynäyte. Tämä sisältää mm. retinoilia ja sen tulisi auttaa mm. ensimmäisten ryppyjen kanssa sekä elvyttää hiukan väsynyttä ihoa. Nähtäväksi jää käytänkö itse vai annanko eteenpäin! Tilattavissa mm. Cultbeatysta.

OFRAx Nikkietutorials Everglow -korostuspuuteri (35 USD) on pääsyy Juvia’s Placen paletin lisäksi miksi tämän boxin ostin! Olen tätä korostuspuuteritrioa himoinnut jo ikuisuuden ja nyt sen sain! En ole tätä vielä korkannut, sillä haluan tämän omaan postaukseensa kuvata ennen sitä. Suomesta tätä saa mm. Oletkaunis.fi:stä sekä eleven.fi:stä.

Viimeisenä oli Bliss Holographic Foil Eye Masks -silmänympärysnaamiot (4USD / pussi). Nämä yksittäispakatut naamiot ovat varmasti todella kivoja ja näyttävät ainakin videon mukaan todella kivalta! Odotan testausta innolla (ja toisen setin voisin säästää vaikka arvontaan keväälle!). Vaihtoehtoinen tuote oli Blissin kirkastava naamio, joka sekin olisi ollut hauska! Näitä en löytänyt mistään kätevästi ostettavaksi, mutta Blissin muita tuotteita saa mm. eleven.fi:stä (jos tiedätte mistä näitä saa, kertokaa!). 

Kokonaisuutena todella kiva boxi, jota oletinkin tältä yhteistyöltä. Nyt Tammikuun boxin sisällön tietäessään (kyllä, näiden boxien sisällön saa tietää etukäteen mikä sinällään on OK ja sinällään todella mälsää), on Suomeensaantihintaansa nähden hyvä että tämän lopetin.

Mitä mieltä olette yhteistyöboxeista ylipäätään?

6 kommenttia

 1. Jasu kirjoitti:

  Onpa kivan oloinen boksi. Mulle tulee Jolie Box ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Musta on myös kiva lukea muiden postauksia yllärilaatikoista 🙂

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Todella loistava sisältö, rantautuisivat nämä jenkkiboxit eurooppaan, että olisivat helpommin tilattavissa 😀

 3. Minna M / Kiljustenblogi kirjoitti:

  Boksi näyttää kivalta! Hinta Suomeen onkin sitten vähemmän kiva. Mielenkiinnolla jään odottamaan tammikuun boksin esittelyä.

 4. mia malmi kirjoitti:

  Itse saan helmikuussa ekan Jolie Boxini. Tuo Allure Box on kyllä kattava, mutta varmasti kallis. Vai saavatko Alluren tilaajat sen automaattisesti?

 5. Mia Malmi kirjoitti:

  Itse saan ekan Jolie Boxini helmikuussa. Tuo Alluren boxi on kyllä hyvä, mutta hinta varmaan korkea tänne Eurooppaan tilattaessa. Vai tuleeko se tilaajille automaattisesti?

 6. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti:

  Vihdoin sain lisänneen sut lukulistaan! Tää boksi näyttäö huikeelta, tuo luomiväripalettiki 😮

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.