Hae
Hannamaria

L’Oreal Paradise Extatic -ripsiväri & Paradise Extatic Pomade -kulmaväri

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Julistan sen nyt: nämä kaksi ovat mun uudet suosikkituotteet. L’Oreal Paradise Extatic -ripsiväri & Paradise Extatic Pomade -kulmaväri ovat löytäneet tiensä ensin meikäläisen testilaariin, jonka jälkeen varovaiseen käyttöön ja siitä vakkarikäyttöön.

L'Oreal Paradise Extatic -ripsiväri & Paradise Extatic Pomade -kulmaväri L'Oreal Paradise Extatic -ripsiväri & Paradise Extatic Pomade -kulmaväriL'Oreal Paradise Extatic -ripsiväri & Paradise Extatic Pomade -kulmaväri

Etenkin tämä ripsari päihittää kaikki joita olen viimeisen vuoden aikana käyttänyt tai testannut ja on noussut ihan HQ -tuotteeksi. Kulmaväri taasen on sekin päässyt käyttöön, mutta vie sen verran pidemmän ajan hioa kuntoon kuin perinteinen kynä, että arkiaamuina kun on yhteensä aikaa meikkailla yleensä sen 10-15 minuuttia vie muu tuote voiton.

Molemmat tuotteet lanseerattiin tänä syksynä ja niillä on Euroopassa hiukan erilainen ulkoasu kuin esimerkiksi jenkkilässä, vaikka kyse on samasta tuotteesta. Heillä etenkin ripsiväri on hiukan enemmän vielä Too Facedin Better Than Sex -ripsivärin näköinen ja minulle onkin hiukan epäselvää, miksi uudelleenbrändäys piti Eurooppaa varten toteuttaa näiden kohdalla. En silti valita, nättejä ovat molemmat pakkaukset!

L'Oreal Paradise Extatic Pomade -kulmaväri L'Oreal Paradise Extatic Pomade -kulmaväri

L’Oreal Paradise Extatic Pomade -kulmaväri

Pakkaus itsessään on todella kaunis ja tavallaan kompakti; korkea korkki joka siitä jää siveltimen irroituksen jälkeen tosin on hiukan hämmentävä, mutta yhtenä settinä tämä on kivannäköinen meikkipöydä koriste. Pakkauksen väri on ihana ja mukana tuleva sivellin yllättävän hyvä – olen sitä käyttänyt mun Real Techniquesin siveltimen sijaan tämä tuotteen kanssa ja toimii!

Koostumus on melko geelimäinen ja koska en ole Anastasian pomadea käyttänyt, en osaa siihen verrata. (Tiedetään, aukko sivistyksessä mutten tahdo ostaa niitä kuivumaan sillä käyttöä olisi melko vähän). Itse en ole siveltimen sekä tuotteen yhdistelmän jälkeen nähnyt tarvetta useimpina kertoina enää peiteaineella rajaa sharpata, sillä se on itsessään jo niin terävä.

Tällä jos millä saa sen instagram -brown aikaiseksi.

Tämä ei lähde pelkällä vesipesulla saatika tummempi väri pelkällä naamaputsarilla, vaan kaiken värin poishalutakseen itse joudun käyttämään meikinpoistoainetta. Se toki tulee jo luonnostaan ripsarin kanssa, mutta on nyt jatkettu vain kulmatuotteen poistoonkin. Kyseessä on siis kestävä tuote joka kesti melko hyvin muutamat pipohankailut ja treenikerrat (ei se toki on fleek ollut, muttei ollut karannutkaan liian pahasti).

L'Oreal Paradise Extatic Pomade -kulmaväri L'Oreal Paradise Extatic Pomade -kulmaväri

Sävyjä on Suomen markkinoilla yhteensä tietääkseni kolme kappaletta tällä hetkellä saatavilla, jossa minulla tässä kädellä vasemmalla 103 Chatain ja oikealla 104 Brunette. Sävyjä on näiden lisäksi 101 Blond, joka on erittäin vaaleaveriköille tarkoitettu. Näiden lisäksi L’Orealin sivuilta löytyy sävyt 102 Warm Blond sekä 106 Ebony, mutta näitä suomalaisista verkkokaupoista en löytänyt.

Näistä kahdesta molempia on tullut käytettyä ja päiväkäyttöön suosinkin enemmän vaaleampaa 103 -sävyä, kun taas iltakäyttöön usein olen laittanut sävyn 104 jotta kulmista tulee intensiivisemmät. Suomessa satavilla oleva sävyt ovat melko viileitä ja 103 sopii hyvin perinteiseen vaaleaan ”maantienharmaaseen” hiukseen yhdistettynä, 104 taasen on paljon tummempi ja voisi hyvin käydä tummanruskean sekä mustankin hiuksen kanssa yhteen. Enemmän olen kuitenkin käyttänyt ja pitänyt 104 Brunetesta omassa käytössä, mutta tämäkin on makukysymys minkä tummuisesta kulmasta itsellään pitää.

LISÄYS: Koostumuksissa näiden kahden sävyn välillä tuntuu pieni ero. Tummempi  104 on oman fiilikseni puolesta helpompi saada tasaisesti kuin vaalea 103, sillä vaalea tuntuu murustuvamman enemmän mutta toimii silti. Odotan mitä tapahtuu kun vaaleampi alkaa kuivua purkkiin, tuleeko siitä lähes mahdoton levittää.

L'Oreal Paradise Extatic -ripsiväriL'Oreal Paradise Extatic -ripsiväri

L’Oreal Paradise Extatic -ripsiväri

Mutta sitten tämä ripsari. Oi että tämä ripsiväri. Olin kuullut tästä pelkkää hyvää ja kuullut sitä verrattavan Too Facedin Better Than Sex -ripsiväriin niin koostumuksensa, harjansa kuin lopputuloksensa puolesta. Esimerkiksi Oot meikannut -blogista löytyy näiden kahden tuotteen vertailu. Pakkaus on todella erilainen juurikin ainakin Euroopan erilaillabrändäyksen takia, jenkkilässä tuubi on pinkki ja nimi hiukan eri vaikka sama tuote on kyseessä (heillä saatavilla myös vedenkestävä versio). Voit ostaa jenkkiversion Ebaysta.

Testattuani olen päättänyt julistaa tämän ripsivärin vuoden 2017 suosikiksi.

Se erottelee, se tuuheuttaa, se pidentää ja sillä saa jo yhdellä kerroksella näyttävät ripset näistäkin tyngistä. Koostumus on paksua ja melko voidemaista (jos niin voi sanoa) jota itse olen useassa testaamassani tuotteessa kaivannut (ja siksi tykkäänkin monesti ripsiväristä niiden oltua useamman viikon auki ja koostumuksen jo hiukan kuivahdettua). Tämä on helposti kerrostetavissa eikä lopputuloksesta tule paksunkaan kerroksen kanssa paakkuuntunut.

L'Oreal Paradise Extatic -ripsiväri L'Oreal Paradise Extatic -ripsiväri

Vaikka pituutta näihin ripsiin on melko hankala saada, tuo tämä ripsiväri erittäin hyvin ilmettä lähes olemattomiin ripsiini. Kaarevuuden ripsiväri pitää suurimman osan päivää, mutta lähestyttäessä kymmentä tuntia alkaa kaarevuus jo häviämään. Tämä ei varise edes urheillessa ja itkutestikin on tullut tehtyä; lähtee etenkin alaripsistä, mutta ei lähde leviämään pitkin kasvoja kyynelten mukana ja poispyyhkiminen on helppoa ja tehtävissä siististi. Ihan lemppari all around ja syrjäyttää jopa Lumene True Mysticin (joka on hyvä sillä sitä ei taida enää mistään saada…)

L’Oreal Paradise Extatic -ripsiväri & Paradise Extatic Pomade -kulmaväri ovat molemmat ostettavissa Sokoksista, Sokoksen verkkokaupasta (ripsiväri, kulmaväri), Stockmanneilta, Stockmannin verkkokaupasta (ripsiväri, kulmaväri), eleven.fi:stä (ripsiväri, kulmaväri) sekä suurimmista vähittäiskaupoista.

Oletteko te jo testanneet näitä tämän syksyn uutuuksia?

14 kommenttia

 1. Kosmetiikan Suurkuluttaja kirjoitti:

  Kävin katselemassa näitä sokoksella ja pomadet olivat mielestäni omille kulmilleni hieman huonon värisiä. Maskara näytti siltä, että sillä saa helposti sotkettua myös luomet. Nyt kyllä vähän harmittaa, että en hankkinut edes maskaraa testiin kun olen kuullut monen puhuvan siitä vain hyvää :p

  • hannamaria kirjoitti:

   Alkuun mullakin oli tän harjan kanssa ehkä hieman enemmän ripsaria luomilla kuin muutoin (oon sellanen meikkaaja että sitä on lähes aina edes tippa ulkonurkassa, huoh…), mutta nyt kun isoon harjaan oppi niin avot! Ja näistä pomadeista kanssa mulle se täydellinen sävy puuttuu, jonka vuoksi oonkin käyttänyt tuota tummempaa enemmän ja nimenomaan ilta-aikaan kun tummempaa ilmettä haluan.

 2. NelliL kirjoitti:

  Hauskan mallinen tuo kulmavärin putelo 🙂

 3. marja liljeström kirjoitti:

  En ole testannut vielä uutuuksia. Tuo kulmaväri tuntui kokeilemisen arvoiselta. Käytän yleensä kulmakynää.

 4. Mari kirjoitti:

  Mä niin haluan päästä testaamaan tuota ripsaria, jota kaikki hehkuttaa! TF:n Better than sex on mun suosikki kautta aikojen, joten jos tää pääsee edes lähelle, helpottaisi elämää kummasti 😀

  • hannamaria kirjoitti:

   Haha, sanopa muuta! Mulla on Lontoon reissu tulossa joten aion sen BTS:n ostaa testiin ja sittenpähän pääsee itsekin vertaamaan!

 5. Suvi Saranki kirjoitti:

  Mä olen lukenut niin hyvää kuin huonoa tästä ripsarista, että sinänsä kiinnostaisi kokeilla, että kumpaan itse kallistun. Olen kuitenkin niin huono vaihtamaan ripsaria, yleensä pysyn siinä vanhassa suosikissa 🙂

  http://www.dailychic.fi

  • hannamaria kirjoitti:

   Oon ite lukenut blogeista vaan hyvää, mutta NSB:llä porukka oli sekä puolesta että vastaan ja oli hyvä saada muidenkin mielipiteitä!

 6. MINI-blogi kirjoitti:

  Olen testannut tuota ripsiväriä ja tykkään tosi paljon!

 7. Piia kirjoitti:

  Mä ostin kesällä jenkeistä tuom Better than Sex -ripsarin ja sen loputtua ostin testiin tuon Lorealin dupe-version. Lorealin versio oli mielestäni parempi siinä ettei se varise toisin kuin Better than Sex, mutta Lorealin ripsari ei taas pidä mun ripsiä niin hyvin taivutettuina kuin Better than Sex ?

  • hannamaria kirjoitti:

   Hyvä vertailu pähkinänkuoressa! Jos tästä saataisiin vedenpitävä versio niin voisi taivutuksetkin pysyä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.