Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

5 x Edullinen opiskelijan arkimeikkituote + alekoodi

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

Nyt kun monella opiskelijalla sekä työssäkäyvällä alkaa arki, halusin antaa teille viisi kappaletta edullinen arkimeikki -tuotevinkkiä syksyn kosmetiikkahankintoihin! Kasasin esittelyyn mun omia vakiotuotteita sekä pari sellaista kaveria Cocopanda.fi -verkkokaupasta, joista mulla ei aikaisemmin ole kokemusta – mutta jotka eivät pettäneet.

opiskelija edullinen arkimeikki Cocopanda opiskelija edullinen arkimeikki Cocopanda opiskelija edullinen arkimeikki Cocopanda

Kokonaisuudesta tuli melko lailla mun perus arkimeikin näköinen, mutta huomattavasti edullisempi versio. Normaalisti olen ”sekakäyttäjä” ja käytän sekä edullisia, että hintavampia tuotteita sekaisin ja arkimeikin hinta nouseekin jokseenkin korkealle päivästä riippuen.

Tällä kertaa halusin panostaa edullisiin suosikkeihin. Yksikään tuota tässä setissä ei ole maksanut yli 16€ normaalihintaisena ja niiden ollessa vielä alennuksessa ovat tuotteet vielä opiskelijaystävällisempiä. Ja käyttäessä mun lisäaleen oikeuttavaa koodia (postauksen lopussa), saa ne vielä edullisemmin.

J.CAT Take Me Away Majestic Galaxy -paletti CocopandaJ.CAT Take Me Away Majestic Galaxy -paletti Cocopanda

UUSI: J.CAT Take Me Away – Majestic Galaxy -paletti

Tämä J.CATin paletti oli mulle ihana kokonaan uusi tuttavuus ja koko merkinkään tuotteita ei ole juuri tullut testattua. Olen niistä kuullut ristiriitaista palautetta ylipäätään ja halusin todistaa itse mistä on kyse.

Aloitin palettiin tutustumisen perinteisesti swatchailemalla ja etenkin tuo sininen, vihreä ja violetti sytyttivät. Osassa näistä sävyistä on hiukan kirkasta hilettä mukana tehden niistä enemmän työstettävät, osa taas on todella sulavasti ja helposti levittyviä. Mattasävyt ovat helpompia tehdä kuin shimmeriset, jonka vuoksi en yllättynyt että ne olivat suhteellisen pigmenttisiä, helppoja häivyttää ja tekivät tehtävänsä.

Todella ihana, edullinen paletti, josta löytyy värikästä ja neutraalia nappia moneen tarpeeseen! Hintaa tällä J.CAT:n paletilla on normaalisti 15,95€.

Revolution Ultra Contour Pro Cocopanda

UUSI: Makeup Revolution Ultra Contour -paletti

Tykästyin tähän Ulta Contour -palettiin heti ensitestissä ja se syrjäyttääkin ainakin hetkellisesti edullisemman ja peilittömän toverinsa, Revolutionin Iconic Light & Countour -paletin. Sävyt ovat sen verran vaaleita, että varjostukset ja aurinkopuuteroinnit onnistuvat talvellakin kalmankalpealle iholleni. Paletista löytyy myös kaksi peruspuuteria, banaanipuuteri (toinen vasemmalta ylärivistä) sekä kaksi korostussävyä oikeasta reunasta.

Käytin meikissä banaanipuuteria silmien alla, peruspuuteria muualla kasvoilla, korostusta korostuskohdissa kasvoja sekä silmien sisänurkassa ja kulmakuulla. Tottakai varjostukseen ja aurinkopuuterointiin alarivin nappeja. Paletin fyysinen koko on passeli ja peili helpottaa esimerkiksi matkalla! Tämä on myös monikäyttäinen, sillä tällä luonnistuu esimerkiksi silmämeikin teko! Normaalihintaisena tämä kustantaa 11,50€.

Maybelline Total Temptation NYX Professional Makeup Revolution Conceal & Define

VAKKARIT: Matte -viimeistelysuihke, Total Temptation -ripsiväri + Conceal & Define -peitevoide

Nämä kaikki te olette mulla nähneet käytössä jo useampaan otteeseen vuosien varrella vaihtelevasti ja parista näistä on jopa omat postauksensa. Setin ripsiväri sekä viimeistelysuihke löytyy multa aina laatikosta, peitevoide on vaihtelevasti matkassa ja se on yksi sellainen jonka tiedän toimivan jos peitevoide on ostettava NYT ilman kummempia taustatöitä.

NYX Professional Makeup Matte -viimeistelysuihke on superedullinen, mattapinnan tuova ja meikkiä tasoittava suihke. Mm. Henny Harjusola kehuu tämän maasta taivaisiin eikä turhaan, sillä suihke on tasainen, muutama pumppaus riittää koko kasvoille ja määrä-hinta -suhde on oiva, samoin hinta-laatu suhde. Tuotteen normaalihinta on 9,90€.

Maybellinen Total Temptation -ripsiväri on mulla kulkenut matkassa lanseerauksestaan lähtien. Olen tämän ei-vedenkestävän version listannut mun top kolme -ripsiväreihin ja nyt testattuani tätä vedenkestävää versiota seison entistä vahvemmin sanojeni takana. Erottelee, tuuheuttaa ja tämä pitää taivutukset entistä paremmin. Edelleen sanon, että tässä harja on pienisilmäisille kenties liian iso, mutta se on makukysymys. Tuotteen normaalihinta on 14,95€.

Makeup Revolution Conceal & Define -peitevoide on sekin tuttu ja turvallinen peitevoide, joka ei vaan koskaan petä. Tämä kerrostuu hyvin, ei korosta kuivia kohtia ja on muokattavissa sen puuterilla asettamiseen asti jämähtämättä liiakseen paikalleen. Tätä on verrattuna mm. Tarten Shape Tapeen ja sanottu sen kopioksi (samaa mieltä, mutta tämä ei ole yhtä tuhtia ja yhtä kuivattava). Se myös pysyy puuteroituna paikallaan pitkään, mutta ilman puuteria en välttämättä lähtisi tätä omien testieni kautta suosittelemaan ainakaan sekaiholle. Sävyvalikoima on huikea ja mulla näin ”kesäsävynä” on kuvissa C2, talvella olen C1. Tuotteen normaalihinta on 6,50€ ja se esiintyy mm. tässä Koko meikki Revolutionin tuotteilla -videolla!

opiskelija edullinen arkimeikki Cocopanda

Ja koska kysytte kuitenkin, on meikkivoide tämän viikon Meikkivoidemaanantaissa näkynyt L.A. Girl Pro.Coverage -meikkivoide meikkisienellä levitettynä ja kulmat tehtynä perinteiseen tapaan, huulilla ihan vain huuliöljy. Näin syntyy mun opiskelijan edullinen arkimeikki!

*****

Alennuskoodilla HANNAMARIA saat 10% lisäalennuksen yli 60€ ostoista 31.8 asti ihanassa Cocopanda.fi -verkkokaupassa. asti. Etu koskee myös jo alennettuja tuotteita, joten se kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi esimerkiksi näihin suositteleemiini edullinen arkimeikki -tuotteisiin!

Ps. Tämä meikki löytyy nopeutetun tutoriaalin muodossa tehtynä mun Instagramin Stories -puolelta, jossa näätte nämä tuotteet käytössä – kannattaa suunnata se katsomaan @hannamariaw. Tallennan sen myös MAKEUP -kohokohtiin myöhemmin katsottavaksi!

Mitkä on teidän edulliset arkimeikkituotteet?

Kaupallinen yhteistyö: Cocopanda.fi

10 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  J.CAT on mulle ihan uusi merkki, mutta yllättäen iskin siihen silmäni 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Haha, jännä juttu että se meitä väri- ja luomiväri”harakoita” kiinnostaa 😀

 2. Sorakukka kirjoitti:

  Mitä ihmettä on banaanipuuteri? Kysyy tietämätön.

  • hannamariav kirjoitti:

   Hyvä kysymys! Kyseessä on hiukan keltaisempi puuteri kuin mitä ns. ”normaalisti” esimerkiksi koko kasvoille käytetään. Sitä käytetään eniten etenkin silmien alla taittamaan tummien silmänalusten sinisyyttä / violettisuutta ja tuomaan hiukan lisävaloa silmien alle! 🙂

 3. Ansku-Glitteri addikti kirjoitti:

  Kiinnostava postaus! Usein keskitytään esittelemään niitä hintavampia meikkejä, mutta monia varmasti kiinnostaa myös ne hiukan edullisemmat ja hyvät kosme suositukset 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Toivottavasti näin, itse ainakin oon semmonen harakka että jos halvalla löytyy hyvää, meen ennemmin sen perään 😀

 4. Minnea kirjoitti:

  Hei, tuo ripsari täytyy ehdottomasti ostaa testiin! Myös NYXin suihke täytyy ehkä ostaa, ja opetella käyttämään! Mulla tulee suihkeista sellainen olo, että meikit leviää, vaikka ei ne varmasti siitä suihkeesta leviä 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Kannattaa, se on ihana! Ei ne siitä suihkeesta leviä, varsinkin jos suihkuttelee ennen ripsarin laittoa niin ei tarvitse odotella että ripsari kuivuu eikä se vahingossakaan levähdä!

 5. Marjo kirjoitti:

  Kauniin meikin olet taas tehnyt! Niin olet nättinä 🙂
  Tuota NYX viimeistelysuihketta on nyt pakko testata kun kaikki sitä hehkuttavat.
  https://styleheaven-marjorie.blogspot.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.