Hae
Hannamaria

Lanseeraukset, joita odotan mielenkiinnolla / syksy 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Taas on se aika vuodesta, kun syksy tulee ja tuo tullessaan jonkin verran lanseerauksia eri brändeiltä. Osa suuntautuu täysin syksyyn ja saapuu jo tässä vaiheessa vuotta, osa tulee myöhemmin ja keskittyy joulunalusaikaan. Tässä on sellaisia, joita odotan itse eniten!

Näiden lisäksi odotan ehdottomasti mitä Jeffree Star Cosmetics tuo mukanaan, sillä Jeffree mm. Snäpissään jatkuvasti vihjailee tulevista uutuuksista. Mua niin himottaisi muuten se sininen peili, mutten millään henno laittaa niin suurta summaa peiliin.

Revolution Conceal & Hydrate

Revolution Hydrate & Conceal -tuotteet

Kuvassa vasemmalla näkyvät aikaisemmin valikoimissa olleet Conceal & Define -tuotteet, jotka jo omistan ja joista peitevoide etenkin on edelleen mun lemppari. Nämä kaksi oikealla puolella olevaa ovatkin aavistuksen kosteuttavampia, mutta pitäisivät silti olla puolipeittäviä. Erikoista nähdä kuinka nämä toimivat ja toimivatko esimerkiksi meikkivoiteet sekä peiteaineet ristiin rastiin keskenään!

Tämän kosteuttavan setin itse asiassa tilasin jo, sillä ne lanseerattiin aikaisemmin viime viikolla. Paketti on siis minulle matkalla ja ennemmin tai myöhemmin tulette saamaan tästäkin arviot sekä Meikkivoidemaanantai -postauksen. *Meikkivoiteesta tilasin sävyn F1 ja *peitevoiteesta C1.

Urban Decay Naked Honey palette

Urban Decay Naked honey

Tästä mielipiteeni on hiukan jakautunut. Toisaalta ihan OK -paletti, mutta kun nimi on ”Honey” olisin kuvitellut meidän saavan enemmän keltaisen variaatioita ja ehkä jopa mustanruskeaa sävyä. Todennäköisesti en tule tätä hommaamaan vaikka se söpö onkin, sillä laatikoista löytyy tällä hetkellä jo samantyylisiä sävyjä. Paletti lanseeraa jenkeissä 13.9.

Mielenkiinnolla myös odotan milloin sarjan uusi meikkivoide, Stay Naked Weightless Liquid Foundation, löytää tiensä Suomen markkinoille. Se on nyt tilattavissa jo mm. *Lookfantastic.fi:stä, mutta tällä hetkellä mulla on niin monta meikkivoidetta jonossa etten uutta enää osta testattavaksi.

Clarinsin uutuudet

Clarinsilta on tulossa tosi kivoja juttuja nyt syyskuussa! Heillä tulee uusia sävyjä mun rakastamiin Lip Perfector -huulikiiltoihin (joiden koostumus ilmeisesti muuttuu hiukan, hmm) ja he lanseeraavat myös uudet Joli -poskipunat joita Suomeen tulee kuudessa eri sävyssä 44€/kpl. Hintaa selittää poskipunassa mm. mukana tuleva peili, sivellin sekä uudenlainen muotoilukieli.

Yksi mikä mua myös kiinnostaa on uusi Everlasting Youth Fluid (SPF15) -värivoide, mikä saattaa olla lähellä esimerkiksi Lumenen Instant Glow Fresh Skin Tintiä, mistä pidän edelleen erittäin suuresti. Tämän tulisi jättää kuulas lopputulos ja sisältää mm. ihonhoidollisia ainesosia. Hintaa sillä tulisi olemaan n. 47€/30ml mikä on hiukan suolainen värivoiteelle, mutta se tekee ehkä siitä entistä kiinnostavamman.

Joulukalenterit & joulusetit

Ensimmäiset sneak peakit on jo joulukalentereista tulleet ja mm. Lookfantasticin joulukalenteri tulee ennakkomyyntiin jo syyskuussa (!!!), miettikää. Aion sen ostaa itselleni tänäkin vuonna ja todennäköisesti menen vain sillä yhdellä kuten aikaisempinakin vuosina. Tämä olisi nyt muistaakseni kolmas vuosi kyseistä kalenteria putkeen.

Esimerkiksi Benefitille on tulossa taas ihania minisettejä, joita odotella ja kenties tutustua tarkemmin kun lähtee joulun alla Saksaan! Ylipäätään tuon reissu osuu niin täydelliseen kohtaan näitä ajatellen. Osa kuvista muuten Trendmoodin Instagramista, jota kannattaa kosmetiikkauutisten toivossa seurata!

*****

Semmoisia settejä! Odotan etenkin noita joulusettejä ihan todella paljon, niissä on niin hyviä diilejä. Hirveästi ei nyt lanseerattava uutuutta ollut joista antaa sneak peakeja, sillä tosi paljon oli juuri lanseerannut. Silti osaa tuotteista saadaan odotella tänne Suomeen vielä hetki.

Ps. kertokaa mitä piditte tämän tyylisestä postauksesta, jossa esitellään uutuuksia ja tulevia lanseerauksia hiukan kevyemmin?

Mitä lanseerausta te odotatte eniten?

 

14 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Oijoi, pitääkö sitä alkaa jo tuota joulukalenteria pohtimaan 😀

 2. Diiskuneiti kirjoitti:

  Tämä oli kiva postaus ja sekosin tosta TBS:n joulukalenterista jo välittömästi. Nyt on tulossa myös joku uusi sarja Pulpe De Vie, jossa heidän tuotteet tehdään ruokahävikistä eli roskiin menevistä hedelmistä yms! Ihan tosi mielenkiintoista!

  • hannamariav kirjoitti:

   Oi hei tuo pitääkin tsiikata! Ja kiva että pidit postauksesta!

 3. Ansku- Glitteri addikti kirjoitti:

  Äää mä niin jo odotan joulukalentereita!! LF kalenteri on pakko saada tänäkin vuonna niin kuin viime vuonnakin ja katsotaan hankinko myös jonkun toisen kalenterin vai riittääkö vain yksi ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Sama homma, odotan niitä kalentereita kanssa! Mulla meni viime vuosi vain yhdellä kalenterilla, mietin kanssa että pitääkö tänä vuonna hankkia toinenkin 😀

 4. Heli Heinonen kirjoitti:

  Kiitos Insta vinkistä, oitis menin seuraamaan.
  Iso peukku näille postauksille!

  • hannamariav kirjoitti:

   Ollos hyvä vain, kiva että löysit uutta seurattavaa! Ja mahtavaa että postausformaatti miellyttää!

 5. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Tuosta Urban Decayn paletista tuli mieleen, että minä niin toivoisin matkakäyttöön palettia, jossa olisi rose-värinen poskipuna ja nudentapainen ruskea ja harmaa luomiväri samassa rasiassa ilman siveltimiä. Tai joku tuote, jossa tällaisen voisi kasata. Luomivärit ovatkin helpompi juttu, mutta saisi vielä tuon poskipunankin samaan.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kannattaa ostaa esimerkiksi Z-paletti ja koota siihen iralliset pannut. Näin saat kaikki samaan!

 6. Marleena kirjoitti:

  Oi vitsi noiden joidenkin palettien ulkonäkö on todella ihana!

 7. Minna Mäkinen kirjoitti:

  Minä myös odotan tuote Clarinsin uutta meikkivoidetta ja joulukalenterit on aina ihania.

  • hannamariav kirjoitti:

   Mun täytyy käydä sitä hiplailemassa hiukan! Ja en itse malta odottaa joulukalentereita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *