Hae
Hannamaria

Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint -sävyvoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Lumene teki sen taas! Viime syksynä markkinoille tullut Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint -sävyvoide valloitti heti kerralla meikäläisen sydämen vaikka en todellakaan näin uskonut! Ai miksi? No tämän postauksen tuotteiden takia. Tämä sävyvoide ei pääse Meikkivoidemaanantai -postaussarjaan, sillä en näe tätä meikkivoiteena (vaikka Lumen osaltaan sellaiseksi tämän luokittelee) vaikka erittäin hyvä tuote onkin! Tuote on saatu PR-toimistolta testiin.

Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint

Koostumus & Sävyt

Koostumus on ihanan geelimäinen ja levittyy todella kauniisti iholle. Omalla pintakuivalla ihollani tämä ei korostanut kuivia kohtia ja tuote levittyi todella helposti sekä tasaisesti. Pieni määrä riitti todella pitkälle ja tämä on kivasti kerrostettavissa. Äitini ei huomannut mitään eroa ihossani ennenkö asiasta kysyin ja tulimme tulokseen, että tällä saa todella helposti ”minun ihoni, mutta parempi” -fiiliksen. Näytin kuulema ”oikeasti terveeltä” tämä kasvoillani, se olkoon paras mittari!  Koostumus on myös kivan kosteuttava ja 100% vegaaninen! 

Sävyjä tuotteesta löytyy jälleen kolme, kuten sävyseerumistakin; Universal Light, Universal Medium sekä Universal Dark. Tämä vaalea on melko vaalea, mutta mielestäni Universal Dark on hiukan liian vaalea ollakseen oikeasti ”dark”. Tähän kaipaisin muutenkin Lumenelta hiukan parannusta, sillä Suomen markkinoilla olisi hyvin kilpailuvaraa tummempien meikkivoiteiden parissa (niitä ei tällä hetkellä hirveästi ole) ja sillä saisi jälleen uutta asiakaskuntaa liikkeelle.

Pakkaus

Pidän normaaleissa meikkivoiteissa perinteisestä pumppupullosta enemmän sen hygieenisyytensä vuoksi, mutta tämän koostumuksen ollessa mitä on, sopii tähän perinteinen purnukka hyvin sen auttaessa annostelussa. Ulkoasu on taattua Lumenea, josta pidän itse suuresti! Tuotetta kuluu melko vähän kerralla, joten tämä 30ml pakkaus kestää varmasti pitkään (normaalissa meikkivoiteessa on yleensä saman verran).

Lumene Instant Glow Fresh Skin TintLumene Instant Glow Fresh Skin Tint

Levittyvyys & peitto

Olen kokeillut tätä nyt muutamana päivänä ja etenkin silloin, kun haluan ”meikittömän meikkilookin”. Olen levittänyt näissä kuvissa tuotetta vain sormin, jolloin lopputuloksesta tulee luonnollisesti kuulaampi. Tässä tuotetta on vain yhden kerroksen verran, joinain päivinä olen laittanut parisen kerrosta ja mikäli haluan oikeasti peittävyyttä, levitän tuotteen etenkin poskille meikkivoidesiveltimellä. Voisin kuvitella tätä käyttäväni kesällä yhdessä seerumin kanssa ja päivävoiteen sijasta.

Tiiviin siveltimen kanssa peittoa on saatavilla hiukan enemmän, mutta sanoisin peiton silloinkin olevan kevyt. Näissäkin kuvissa minulla on hiukan punaisuutta etenkin poskilla ja sen se tasoittaa tosi kivasti (myös tässä luonnonvalossa, sisällä ero näkyy vielä paremmin), mutta yksittäisiä näppyjä ja niiden ns. tummempaa punoitusta tämän peittoaste ei riitä peittämään.

Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint

Ostopaikat

Hintaa tällä 30ml tuotteella on ostopaikasta riippuen n. 30 euroa. Esimerkiksi meidän lähi-Prismassa hinta oli tuota luokkaa, Sokoksilla ja Stockmanneilla varmasti vähän enemmän. Verkkokaupoista tätä löytyy mm. Eleveniltä sekä Nordicfeeliltä.

—————————

Summasummaarum, kun haluan kevyttä peittoa, hengittävyyttä ja ihon punaisuuden tasoitusta, siirryn tämän tuotteen pariin. Kun haluan enemmän peittoa, nappaan käyttööni jonkin muun tuotteen. Mikäli pidät Lumenen sävyseerumista tai ohuesta kerroksesta keveitä CC-voiteita, on tämä varmasti sinulle hyvä tuote! Kokisin kuitenkin että kilpailussa pärjätäkseen oikein kunnolla, olisi tämän hinta hyvä olla n. 5-10€ alempi eli mikäli löydätte tätä tarjouksesta, testatkaa ihmeessä!

Mitä mieltä te olette sävyvoiteista tai kevyemmästä pohjasta?

12 kommenttia

 1. Jasmiina kirjoitti:

  Vau, mikä tuote! Multa toi on mennyt ihan kokonaan ohi, mutta näyttää erittäin hyvältä 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Mahtava että sait tästä postauksesta apua, tää on kyllä upea!

 2. Petra kirjoitti:

  Ensinnäkin: Vau mikä banneri! Mielenkiintoinen tuote, kuulostaisi ihan mun meikkipussiin sopivalta kun tykkään aika ohuesta meikistä. Ootko törmänny testereihin tästä? ? Mulla ei oo tän sarjan tuotteista kokemusta ja oon harmittavan monille tuotteille allerginen ?

  http://starbox.fi/sangynalla

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitoksia bannerikehuista! 🙂 Muistaakseni testereitä sai ainakin Jyväskylän Sokokselta yhteen aikaan ihan hyllystä, Lumenella yleisestikin on paljon testeripusseja saatavilla niin kannattaa käydä kysymässä myyntipisteistä! Ja toki tuotteista aina löytyy testerin joilla kokeilla mm. kämmenselkään tai leukalinjaan oikeaa sävyä näistä kolmesta!

 3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tämä lähtee ehdottomasti hankintalistalle tai oikeastaan onkin jo siellä, koska olen muualtakin tuotteesta kehuja kuullut 🙂

 4. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Mä niiiiiin haluan testata tätä kun kaikki kehuvat vaan! Täytyy muistaa kun käyn jossain marketissa seuraavan kerran :).

  • hannamariav kirjoitti:

   Todellakin kannattaa, tää on ihana jos vaan hakee sellaista lopputulosta minkä tämä antaa!

 5. JonnaH. kirjoitti:

  Mulla odottaa nää kaapissa testausta, toivon kovasti, ettei näissä ole mitään mikä saisi aikaan näppyjä mulle. Jostain syystä iholle jätettävät tuotteet muutamaa seerumia lukuunottamatta Lumenen tuotteet tekee mulle ihonalaisia paukamia, olen koittanut kovasti selvittää mikä se on, ja olen alkanut epäilemään hajustetta, jota ei esim. vanhemmista meikkipohjista löytynyt, mutta uusista löytyy. Vanhat ei aiheuttaneet mitään, mutta uusien käytön olen joutunut lopettamaan pahkuroiden vuoksi. Harmittaa, koska Lumenen meikkipohjat muuten ovat markkinoiden parhaimpia ja jättävät kauneimman pinnan.

  • hannamariav kirjoitti:

   Ai hitsiläinen miten inhottavaa! Toivotaan todella ettei tästä tule mitään ja että tuo syy paukamille löytyy! Olet varmaan koittanut Lumenella laittaa jo viestiä ja kysyä onko samantyylistä tapausta kuulunut, mutta mikäli et niin kannattaahan sitä koittaa? 🙂

 6. Nena Sofia kirjoitti:

  Oi, täähän vaikuttaa mielenkiintoiselta 🙂 Mulla on kaapissa nyt ihan liian monta avattua bb-voidetta ja kevyttä meikkivoidetta, joten tämän hankinta saa odottaa. Jossain kohtaa voisin kyllä testata tätä, sen verran lupaavalta se kuulostaa 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Mulla on juuri loppuneet kaikki keveät (tai sitten ne oli niin vanhoja että kokivat poisheiton viime kevään muutossa), joten tälläisen koko vielä oli kaapissa justiin sopivasti! Mukava jos sait tästä postauksessa kanssa uutta irti! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *