Hae
Hannamaria

Uusittu look: Bette Box Tammikuu 2019 + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Uusi vuosi ja uusittu Bette Box Tammikuu 2019! Sain tosiaan jo viime vuoden puolella joulukalenterini puitteissa tietää että jotakin uutta on tulossa, mutta että näin iso uudistus – huppista keikkaa! Pidän todella tästä uudesta lookista joka brändillä on laatikosta verkkosivuihin ja someen vaikkei vanhassa mitään pielessä ollutkaan!

Bette Box Tammikuu 2019 Bette Box Tammikuu 2019

Sisäkansi on todella kivasti uudistettu ja pelkän logon sijaan sieltä löytyy nyt sidenote laatikoiden olevan kierrätettyjä sekä tavat joilla esimerkiksi sisältöä tuottaa betteläisten nähtäväksi Instagramiin käyttäen häsäriä #betteday.  Kivat yksityiskohdat ja myös tietokortti on upea!

Bette Box Tammikuu 2019 Bette Box Tammikuu 2019

Mukana tuli uudistuksesta kertova kortti, jossa kerrotaan mitä Bette Box haluaa viestiä tulevaisuudessa ja heillä onkin käytössä uusi slogan ”It’s the little thing”, joka välittyy joka kuukautisessa pienessä piristysboxissa ja muutenkin Betten toiminnassa. Mukana tuli myös alekoodi Glamlinille, joka on kauneuskonsulttisi verkossa (käyt keskustelun ammattilaisen kanssa, saat tuotteet kotiin, voit päättää mitkä pidät ja mitkä lähetät takaisin). Itse boxin sisältö on tässä kuussa erityisen mielenkiintoinen!

Bette Box Tammikuu 2019

J. Mäki Professional -hiusnaamiota (ovh 15,90€ / 200ml) tuli useammassa eri versiossa ja itse sain tämän värjätyille hiuksille suunnatun version. En ole koskaan kuullutkaan tästä merkistä ja pitikin tehdä hiukan taustatyötä ja olettaisin että kyseessä on suomalainen merkki osana isompaa Scandinavian Pro Cosmetics Oy Ab -organisaatiota. Risiiniöljy tuo vähintään kiiltoa hiuksille, rakennepaikkaavuudesta en vielä osaa sanoa. Testiin menee ja kiva nähdä uusi merkki boxissa! Saatavilla jmaki.fi:stä sekä valituista parturi-kampaamoista.

Ziaja Goat’s milk -entsyymikuorinta (ovh 8,90€ / 75ml) vaikuttaa todella, todella mielenkiintoiselta! Mielestäni heillä on myös Sensitive -linjasta entsyymikuorinta, josta ainakin olen kuullut vain hyvää! Tämä Goat’s milk (eli Vuohenmaito) -linja on mun suosikkeja Ziajalta (olin mm. heidän kasvovoiteellaan mukana yhdessä Bette Boxin bloggaajaboxissa) ja rakastan tämän linjan käsivoiteita, joten odotan tältäkin paljon! Saatavilla valituista Sokos-tavaraloista / Emotioneista sekä sokos.fi. Muita Ziajan tuotteita saa mm. eleven.fi:stä

Mukana tuli myös Ted Bakerin uutuustuoksuista näyte (kolme näytettä yhdessä). Nämä ovat saatavilla Helmikuusta asti Sokoksista ja Stockmanneilta.

Bette Box Tammikuu 2019

Himalaya Herbals Purifying Neem -puhdistusgeeli (ovh 6€ / 150ml, mukana 15ml näyte) vaikuttaa mielenkiintoiselta, joten se on pistettävä testiin! Tämä on syksyn 2018 uutuus ja sen pitäisi olla kevyesti syväpuhdistava olematta kuitenkaan kuivattava. Ostettavissa mm. Prismoista ja tietyistä S-marketeista. 

Cougar The 3 shades of Nude -luomiväripaletti (ovh 13 puntaa / täysikokoinen tuote joka sisältää 6 sävyä) sisältää kolme eri ruskean sävyä nopean lookin tekoon ja voi löytää paikkansa helposti meikkipussista tai laukusta. Koostumuksesta en osaa vielä sanoa, sillä en tätä kerennyt testata. Saatavilla cougarbeautyproducts.com

Love Beauty & Planet Murumuru-voi ja ruusu -kuorintavoide (ovh 12,90£ / 125ml) vaikuttaa todella mielenkiintoiselta! Olen heiltä ennen nähnyt vain tuotteita hiuksille tuotuna Suomeen, joten tetaan tätä todella mielelläni! Olenkin käyttänyt aika lailla samoja kuorintoja jo hetkisen, joten kiva päästä vaihtamaan. Koostumuksen tulisi olla kuoriva mutta hellävarainen, mutta toivon että ruusun tuoksu ei ole liikaa. Saatavilla K-Citymarketeista.

—————————-

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Heiltä löytyy lisäksi alekoodi, jolla rajattu määrä tyyppejä saa itselleen 3kk tilauksen tehdessään myös tämän Tammikuun boxin ja 4€ edun kaupan päälle! Käytä kassalla koodia ”LAHJATAMMI” ja saat tuon edun niin pitkään kuin sitä riittää!

Mitä mieltä olette tästä uudistuksesta?

10 kommenttia

 1. Sonja kirjoitti:

  Mulle tuli tuon hkusnaamion tilalla shampoo ja hoitoaine. Tykkäsin kyllä tästä ilmeen muutoksesta! Ja sisältö oli todella paljon parempi kuin viime kuussa 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Shampoo ja hoitoaine voi olla myös hyvä vaihtoehto, mulla ne meinaa pysyä samoina vakkareina niin oon vaan tyytyväinen että sain tän naamion 😀 Ja todellakin parempi tämä kuin viime kuun boxi!

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mun boxi tuli vielä vanhalla kuosilla 😀 Muutoin tarkempia fiiliksiä voit kurkata juuri rustaamastani postauksesta xD

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/01/bette-box-tammikuu.html

  • hannamariav kirjoitti:

   Tästä on näköjään ollut sekä tuota uutta että vanhaa kuosia liikenteessä mikä sinällään ymmärrettävää, pitäähän nekin käyttää pois 😀

 3. Mari_Shopaholic kirjoitti:

  Hei mitä ihmettä! Mun boksi ei ollut kyllä uudistunut lainkaan, ihmettelinkin, että mikä oikein muuttui kun kuulin juttua uudistuksesta :D. Oon saanut jonkun vanhan jämäboksin..

  • hannamariav kirjoitti:

   Näköjään osalle on lähtenyt vielä tuolla vanhalla logolla olevaa boxia! Täytyyhän nekin toki käyttää pois jos niitä on, toivotaan kuitenkin että jo helmikuussa olisi kaikilla jo tuo uudistettu ilme käytössä 😀

 4. Henna kirjoitti:

  Kivan näköinen uudistus! 🙂 pitäis varmaan itsekin harkita tilaavansa tämä taas kokeiluun! Ollut mulla varmaan viimeksi silloin kun oli vielä sillä vanhalla nimelläkin 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Haha, siitä on kyllä silloin pitkä aika! Odotan kyllä innolla mitä tuleva vuosi tuo Bettelle tullessaan, kilpailua kun alkaa kuitenkin kohta jo olla melko paljonkin mm. ulkomaisten boxien kanssa!

 5. Iina / MouMou kirjoitti:

  Näyttääpä hyvältä! Mä tykästyin tuohon Glamlin-palveluun niin, että ostin äidilleni konsultaation. ?

  Jos joku ei ole kokeillut, täällä on avattu vähän konseptia:
  https://moumou.fi/2017/08/28/glamlin-kauneuskonsultti-kotisohvallasi/

  • hannamariav kirjoitti:

   Multa on se vielä kokeilematta mutta olisi ihan mielenkiintoista nähdä miten tässä palvelussa toimitaan (itse olin aikoinaan kauneusverkkokaupan aspassa töissä jossa haasteena nimenomaan kartoituksen yms kautta saada asiakkaalle myytyä oikeat tuotteet joten olisi kiva nähdä mitä he minulle keksisivät!). Hyvä postaus kys. konseptista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.