Hae
Hannamaria

Palettisuosikki: Urban Decay Born to Run

*Sisältää mainoslinkkejä

Mulla menee aikalailla kausittain se, mikä on mun lempparipaletti. Vuoden 2018 aikana löytyi taas yksi suosikki, tämä Urban Decay Born to Run -paletti joka on mennyt ehdottomasti jopa Morphe x Jaclyn Hill -suosikkipalettini edelle. Tämä lähti taasen reissuun matkaan ja en vaan ole saanut siitä tarpeekseni sen jälkeen kun sen ostin syksyllä. Nimesin sen jopa yhdeksi vuoden 2018 kosmetiikkasuosikeistani.

Palettia on edelleen saatavilla mm. *Lookfantastic.fi -verkkokaupasta.

Urban Decay Born to Run Urban Decay Born to Run

Kokoelma & ulkoasu

Tämäkin paletti on osa kokoelmaa, johon kuului kolme erikoista huulipunaa, kolme rajauskynää sekä matkakokoinen All Nighter -meikinkiinnityssuihke. Itse haaveilin tämän paletin lisäksi tummanvihreästä rajauskynästä, mutta laatikostani löytyi lähes samanlainen joten se jäi hankkimatta. Kokoelman teema on kirjaimellisesti matkustaminen vain yhden paletin kanssa. Se pyrkii vastaamaan tarpeeseen matkustaa kevyesti ja ulkoasu henkii samaa ideaa.

Pahvikuori on sliikin musta ihanalla yksityiskohdalla logon kirjaimissa. Itse paletin kansi on sekamelska eri matkakohteita, kuten San Francisco sekä Kreikka. Paletti itsessään on todella tukevaa tekoa ja kesti jopa hiukan heikomman pakkaamisen, jolle sen huolimattomuudessani altistin viimeisimmällä reissullani Englantiin. Se ei ole yhtä paksu kuin Naked -perhe, josta suuri plussa. Peili on todella hyvän kokoinen ja paletti on sopivan painoinen niin, että sen kanssa pystyy vielä meikkaamaan käden väsymättä. Värien asettelu paletissa käy järkeen, josta suuri plussa! Yksinkertaisuudessaan koko paletti on juuri mun silmää miellyttävä.

Urban Decay Born to Run Urban Decay Born to Run

sävyvalikoima & pigmentti

Sävyt paletissa ovat todella hyvin valikoitu ja 21 sävyn värimaailma sopii itselleni täydellisesti. Purppurat, oranssit, ruskeat, mustat ja sinivihreän eri sävyt ja koostumukset tukevat jokainen toisiaan ja paletista löytyy juuri sopiva määrä mattasävyjä sekä shimmerisiä sävyjä. Itse käytän shimmerisiä sävyjä joko kostean siveltimen kanssa tai sormin, jolloin ne tarttuvat paremmin, pigmentti on parempi eivätkä ne varise. Lookkeja voi tehdä todella paljon ja mikäli sanoisin paletista jotain puuttuvan, on se mattamusta (nyt paletista löytyy hiukan shimmerinen ja violettiin taittava musta).

Yksikään paletin sävyistä ei levity laikukkaasti tai varise pahemmin (etenkin mikäli meikkaa pienemmissä kerroksissa häivytellen huolella ja pakaten uudelleen sävyä luomelle), vaan koostumukset ovat todella hyviä. Minulle on myös Jyväskylän UD:n pisteellä tehty tällä paletilla meikki, jonka tulette näkemään myöhemmin. Pigmenttiä todella löytyy ja sävyillä saa tehtyä joko todella hentoja lookkeja tai pakattua niitä niin, että sävyt ovat entistä intensiivisempiä. Sävyt myös vastaavat hyvin tulevan vuoden trendeihin kosmetiikassa.

Kokonaisuutena paletti on yksi parhaista sijoituksistani. Tulen julkaisemaan vielä toisen postauksen jossa näette paletin tositoimissa muutaman lookin parissa, mutta paletti on ollut käytössä mm. tässä Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin meikissä. Ostin tosiaan tämän Urban Decay Born to Run -paletitini kivijalasta Sokokselta, mutta toki tätä on verkosta saatavilla mm. KICKS.fi:stä sekä Stockmann.com:sta.

Hintaa paletilla on ostopaikasta riippuen n. 50€. Palettia on edelleen saatavilla mm. *Lookfantastic.fi -verkkokaupasta.

Mikä on teidän lempparipaletti?

6 kommenttia

 1. Jenna kirjoitti:

  Mulla on juuri sama paletti ja olen ollut super tyytyväinen ostoon. Etsin itselleni juurikin yhtä palettia niin ettei muuta tartte. Mulla on myös magneettipaletti, johon kokoan itse mitä tartten. Ihan älyttömän hyviä, molemmat. Putelikasa pienentyi ja enää ei tartte ettiä sitä yhtä sävyä.

  • hannamariav kirjoitti:

   Eikö olekin sikahyvä! Magneettipaletit on kyllä tosi kivoja kanssa, itse en tosin omista yhtäkään 😀

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Tää on kyllä tosi nätti ja edelleen omalla hankintalistalla, mutta tällä hetkellä käytössä on melkein pelkästään ColourPopin Yes, Please!

 3. Viivi Nurminen kirjoitti:

  Ihastuin itsekkin paletin monipuoliseen sävyvalikoimaan ja ideaan, ettei matkoilla tarvitsisi muita paletteja. Pakkaus on munkin mielestä älyttömän laadukkaan ja kestävän oloinen, mutta mun makuun hieman liian painava 😀 Sävyvalikoima on todella kiva ja en yhtään ihmettele miksi juuri tämä on sun palettisuosikki! Nyt kun aloin miettimään niin en ole tainnut muita paletteja ihan hirveästi käyttää tämän hankkinnan jälkeen. Nyt kuitenkin tuntuu, että oon saanut tästä paletista tarpeeksi hetkeksi aikaa!

  • hannamariav kirjoitti:

   Se on kyllä totta että tää on hiukan painavampi kuin osa mun omistamista paleteista! Nyt kun oon kotona kaikkien mun palettien luona saatan hetkeksi hairahtaa tieltä etenkin erikoisempien lookkien tekoon, mutta kyllä tämä arkena vieläkin jää käyttöön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.