Hae
Hannamaria

5 x Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuottee

Vuosi 2018 oli kyllä kosmetiikan osalta melkoinen ”ähkyvuosi”, jos niin voi sanoa! Tuntui että julkaisuja tuli aivan joka tuutista ja uutuuksista oli entistä hankalampi pysyä mukana, saatika raportoida. Parhaani kuitenkin yritin (ja tässä mua auttoi mm. Tati) ja sain koottua tältä vuodelta mun ultimaattiset suosikit, jotka tältä vuodelta on jääneet mun mieleen.

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

Maybelline Superstay 24h meikkivoide

Tästä olen tehnyt jo alkuvuodesta oman Meikkivoidemaanantai -postauksen (joka muuten keikkuu edelleen aika korkealla tämän vuoden luetuimpien postausten joukossa). Olen ihan rakastunut edelleen kyseiseen meikkivoiteeseen, sillä siinä yhdistyy kaikki jota kaipaan juhlien tai pitkien työpäivien meikkipohjaan; pitkäkestoisuus, peittokyky mutta kuitenkin sulautuvuus omaan ihoon jäämättä kakuksi kasvojen ”päälle”.

Tuotetta tosiaan nykyään saa lanseerauksensa jälkeen jo Suomesta, kun itse ostin omani ei sitä vielä Suomesta saanut. Sävyvalikoimakin on oikein oiva täällä meillä, mutta ulkomailta on saatavissa tottakai enemmän sävyjä. Eikä muuten ole hinnalla pilattu! Tuotetta on kivijaloista saatavilla mm. Citymarketeista, Sokoksilta ja Stockmanneilta, verkosta hyvien sävyvalikoimien kanssa mm. Hehku:sta, eleven.fi:stä ja Nordicfeel.fi:stä.

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

Urban Decay Born to Run -luomiväripaletti

Uh, mikä paletti! Ostin tämän muutama päivä sen Suomen julkaisun jälkeen ja en ole hetkeäkään katunut, sillä siitä on tullut yksi mun eniten käyttämistä paleteista. Se kertoo jo paljon tämän paletin hyvyydestä, että otin vain tämän sekä tuon alla olevan Morphe x Jaclyn Hillin yhteistyöpaletin tänne Englantiin mukaan. Värit ovat intensiivisiä, niitä on helppo häivyttää sekä pakata ja näistä vain pari vaikeinta varisevat jollei niiden kanssa ole varovainen (ja kun tietävät niiden varisevan, on tuo helppo välttää).

Ostin omani kivijalasta Sokokselta sitä työpäivän katseltuani, mutta toki tätä on verkosta saatavilla mm. KICKS.fi:stä sekä Stockmann.com:sta,

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

Mac Prep+Prime Fix+

Tuote, jonka hienouden olen huomannut OIKEASTI vasta tämän vuoden aikana. Olen entistä enemmän ns. radikaalimman puoleisia tehomeikkejä päässyt tekemään tämän vuoden puolella itselleni ja tämä ihmetuote tekee potentiaalisesta puuteriturvasta aivan sulautuneen pohjan. Tämä ei ole kiinnityssuihke, vaan nimen omaan viimeistelysuihke sulauttamaan kaikki ihanasti yhteen ja tekemään meikkipohjasta yhtenäisen.

Saan itse tätä PR-toimistolta melko usein tarpeen vaatiessa, mutta paniikin iskiessä suuntaisin ostoksille kivijalkaa mm. Sokoksille tai Stockmannille, verkosta pistäisin tämän välillä hyvienkin alennusten kanssa tilaukseen KICKS.fi:stä tai Stockmann.comista.

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

Morphe x Jaclyn Hill -luomiväripaletti

Toinen paletti jo tähän listaukseen, aijai! Mulla on tätä nykyä hiukan ristiriitaiset fiilikset Morphesta, sillä heidän siveltimet on kyllä hyviä ja suurin osa luomiväreistäkin hyviä, mutta etenkin ongelman Jaclyn Hillin uuden kokoelman kanssa, James Charlesin paletin ristiriitaisuudet (pitääkö oikeasti luomivärejä käyttääkseen katsoa erillinen tutoriaalivideo ja esim. tumma violetti ei silti oikeasti käytössä toimi?) ja muutenkin nousseet hinnat on vieneet vähän mun intoa merkin tuotteisiin.

Olen ristiriitaisuuksistani huolimatta erittäin suuri tämän paletin fani ja sillä se onkin yksi suosikeistani. Tässä joka ikinen sävy toimii kunnolla ja mulla ei ole minkäänlaisia ongelmia ollut tämän paletin kanssa (muuta kuin se että mun paletissa ei lue sävynnimiä joka tutoa tehdessä on raivostuttavaa!). Tällä saa ihan todella useanlaisia lookkeja aikaiseksi ja paletti itsessään on kevyt, vaikkakin suurikokoinen. Matkalle ehdoton ja se onkin täällä Englannissa mulla toisena palettina mukana tuon Urban Decayn lisäksi. Omani ostin BeautyBaysta aikoinaan, mutta nykyään Morphea saa heidän omilta EU-sivuiltaan ja hinta tälle paletille on 42€.

Vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

Upea, upea, upea. Ja jos olisi yhtään halvempi, omistaisin useamman sävyn (tällä hetkellä omistan tumman punaisen sekä viileän pinkin). Olen tästä tehnyt oman ylistyspostauksensa ja fiilikset on edelleen samat. Nämäkin kaksi oli sellaisia jotka otin Englantiin mukaan suuresta valikoimasta tuotteita enkä ole katunut hetkeäkään valintaani – ei ole tarvinnut ostaa uusia tuotteita ja näille on tullut käyttöä todella paljon valinnanvaran ollessa pienempi kuin kotosuomessa.

Tämä upeus on saatavilla monestakin paikkaa, kivijaloista sitä myy vähintään Sokokset ja Stockmannit. Verkoista tuotteen voi itselleen lunastaa (välillä hyvienkin alennusten kera jolloin hinta ei kirpaise niin paljoa) Cocopanda.fi:stä, KICKS.fi:stä sekä Stockmann.com:sta.

——————————————

Sellaiset vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet! Osa näistä toki on ilmestynyt jo vuoden 2017 puolella tai aiemmin, mutta tämä oli se vuosi kun niistä tuli itselle ihan MUST! Jos mua on seuraillut mm. Instagramissa menemään niin ei kyllä ole näiltä voinut välttyä, on nämä sen verran esiintyneet että oksat pois. Myös nuo värikosmetiikan tuotteet on esiintyneet mun videoilla aika paljon.

Suuri määrä tuotteita johon ihastuin vuoden 2018 aikana jäi listalta, sillä halusin tähän vain muutamat tuotteet – esim. Biozell Cool Violet -naamio, Glam Glown Thirstymud, Lumenen kaksifaasinen misellivesi ja Versacen Versense -tuoksu olisivat todella hyvin voineet olla tällä listalla vielä mukana.

Kannattaa käydä myös ihanien kauneusbloggaajakollegoideni postauksia lukemassa vuoden parhaista tuotteista! Ihanassa CharlottaEve -blogissa listattiin vuoden 2018 parhaat meikit, Gingerbiscuitilta löytyy yksi villi tuote joka itsellänikin on testissä ja Kultainen Kynsilakka listasi Best of the best viime vuodelta!

Ps. Ja käykää ehdottomasti osallistumassa vielä upean Duroyn ammattilaissivellinsetin arvontaan! Tulevana perjantaina 21.12. aukeaa myös mulla Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukku, josta sieltäkin löytyy ihanaa mieltä ja arvontaa!

Millaiset on teidän mielestä vuoden 2018 parhaat kosmetiikkatuotteet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *