Hae
Hannamaria
Kaupallinen yhteistyö

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 21. #LushMood + arvonta!

Kaupallinen yhteistyö: Lush Finland

Voi vitsi, erittäin hyvää joulua kaikille! Tämä luukku sisältää arvonnan ja on osa Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteria! Eilinen luukku aukesi Blinger Shimmer -blogissa sisältäen Ruohojuuren arvonnan ja huominen aukeaa Dioriina -blogissa. Mun luukussa framilla on #Lushmood! Olen todella suuri Lushin tuotteiden fani ja mikäli en bloggaisi kosmetiikasta (= testaisi jatkuvasti uusia tuotteita), olisi kaapissani entistä enemmän Lushia kuin siellä jo nyt on (myönnän, mulla on addiktio).

LushMood

#LushMood idea perustuu siihen, että mielialaan voi vaikuttaa tuoksujen avulla. Voin allekirjoittaa tämän ihan täysin, sillä mun lempparivuoroja töissä on aina tuoksuvuorot, jolloin saan auttaa asiakkaita valitsemaan juuri heille sopivan tuoksun ja pääsen itse tutustumaan uudenlaisiin tuotteisiin, sekä klassikoihin! Näitä vuoroja mulla muuten on vielä tulevaan sunnuntaihin asti, jonka jälkeen olen virallisesti lomalla!

Ylläoleva Sleepy -suihkupommi on mulle ihan uusi tuttavuus! Kylpypommit ovat Lushilta tuttuja, mutta suihkuversiota ei ole ennen tätä tullut testattua. Tämä tuote sopii ilmeisesti parhaiten iltaan auttaen nukkumatin saapumista rauhoittaen ja tehden olosta entistä rennomman! Testasin tätä iltasella suihkussa ja tämä on I-H-A-N-A!

LushMood

Sarjan tuotteet on suunniteltu lähtien täysin siitä olotilasta, joka niillä halutaan käyttäjälleen luoda. Koska kyseessä on kuitenkin Lush, on tuoksun lisäksi myös ympäistöystävällisyys, raaka-aineet, ulkonäkö ja koostumus hiottu lähes täydellisyyteen. Ylläolevassa kuvassa on kiinteä vartalovoi nimeltään Little Pot of Energy. Tämä sitruksinen vartalovoi on parasta käytettäväksi aamuisella tai silloin kun tarvitsee pientä piristystä sekä motivaatiota tuleviin hetkiin! Testasin tätä aamuisella kuiviin koipiini ja tykästyin – ei jäänyt tahmainen fiilis vaan kunnolla ihoon hieroessa tämä imeytyi hyvin. Toki imeytyminen pidempään vie kuin ohuella vartalovoiteella, mutta jopa meikäläinen jaksoi odotella kuivumisen!

LushMood

Jotta tekin pääsette vaikuttamaan mielialaanne ihanilla Lushin tuotteilla, on Lush päättänyt antaa kauttani myös teille yhden ylläolevan setin! Näiden #LushMood -tuotteiden lisäksi setistä löytyy superihana Sugar Plum Fairy -huulikuorinta (joka on kausituote) ja ihana Christmas Citrus -kausisaippua, joka on nimensäkin mukaan erittäin sitruksinen ja raikas saippua niin suihkuun kuin käsien pesuun altaan reunalle! Tällä setillä on hyvä hypätä uuteen vuoteen.

#LushMood -arvonnan osallistumisohjeet

  • Yksi ääni: jätä kommenttiin vastaus kysymykseen ‘Mikä on sun suosikkituoksu?’ sähköpostisi kera, jotta voin olla sinuun yhteydessä! (Sähköpostisi näkyy vain minulle kun jätät sen sille tarkoitettuun kenttään.)
  • + yksi lisä-ääni kun seuraat blogiani Instagramissa
  • + yksi lisä-ääni kun seuraat Youtube -kanavaani
  • + yksi lisä-ääni kun seuraat Facebookissa

Jätä kommenttiin myös vastaus mikäli seuraat sosiaalisen median kanavissa, jotta tiedän tarkastaa tämän. Osallistumisaikaa on n. viikon verran, eli 28.12. klo 23.59 asti.

Ps. Kommentit ovat kadonneet blogin siirron vuoksi, mutta arvonnan voittajille on asiasta ilmoitettu ja kommentit tallessa toisella palvelimella!

Lisätiedot GDPR:n vuoksi: Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista. Sähköposti vaaditaan kommentin yhteyteen sille varatulle riville, jotta voin olla voittajaan yhteydessä. Näin annat minulle oikeuden käyttää tuota sähköpostia lisätietojen (kuten osoitteen) pyytämiseen, joka tulee olemaan sen ainoa käyttötarkoitus. Kommentoimalla hyväksyt sen, että nimimerkkisi sekä antamasi lisätiedot tulevat säilymään kommenttikentässä. Mikäli haluat kommenttisi poistettavaksi, tulee sinun vastata laittamaasi kommenttiin ja pyytää kommentin (jonka kautta yhteystietojesi) poistoa sivultani. Kommentit säilytetään toistaiseksi. Arvonta suoritetaan lappuäänestyksellä osallistumisajan päätyttyä ja voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.

Kaupallinen yhteistyö: Lush Finland

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.