Hae
Hannamaria

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 24. Joulun väri

Hyvää joulua! Viimeinen luukku Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa aukeaa nyt ja on aika keskustella joulun väristä. Jokaiselle joulu on varmasti ihan omanlaisensa ja siihen liittyy tuoksuja, rutiineja ja värejä jotka tekevät kullekin joulun. Meidän yhteisen luukun teema onkin ”joulun väri”, joka tarkoittaa jokaiselle eri asiaa.

Mulle joulun väri on aina ollut punainen. Kultainen, hopea ja vihreä on aina liittyneet myös jouluun, mutta punainen on mulle se pääväri. Vihreä etenkin on kasvanut tässä vuosien mittaan entistä tärkeämmäksi joulun väriksi punaisen ohella, sillä ne kaksi vain kuuluu yhteen (kuten mun suunnittelemasta, ylläolevasta kalenterikansikuvasta myös näkyy)!

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri joulun väri Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri joulun väri

Yhden päivän työmeikkiin päätyi punaista sekä kultaista joulun kunniaksi! Menin muuten viikon aika neutraalilla linjalla, mutta parina päivänä räväytin ja laitoin ihan kunnon joulumeikit tulille. Silmämeikki on tehty Morphe x Jaclyn Hill -paletilla sekä Urban Decayn Born to Run -paletilla (mainoslinkki), huulilla on Smashboxin ihana, todella mattainen Always on Liquid Lipstick sävyssä Bawse (mainoslinkki).

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri joulun väri

Punaiseen ei sen kummemmin liity mulla tarinaa muuta kuin se, että muistan sitä olleen kotona kaikkialla. Äiti rakasti (ja vissiin vieläkin) rakastaa paljon enemmän kultaista kuin hopeaa, joten muistikuvat puna-kultaisesta kuusesta sekä kaikesta punaisesta kotikotona lämmittää vieläkin sydäntä.

Luukkuja aukesi taasen se 24 kappaletta, joista viimeinen aukesi jokaisessa blogissa. Ohessa kaikki luukut mikäli niihin haluaa vielä tutustua, mukana on ihan mahtavia bloggaajia ja postauksia!

1. Purkkisirkus, 2. Glitz & Glam, 3. Hanna Julia, 4. Hennav, 5. Ihastukset, 6. MissAria, 7. Viilankantolupa, 8. Maria Glow, 9. Strokes of Color, 10. The Diary of a Shopaholic, 11. Huulipunamania, 12. Keyword:Love, 13. Better Nail Day, 14. Wasting Lifestyle, 15. Ria G, 16. In this Light, 17. elämää smykkinä, 18. Beauty Highlights, 19. Elina K, 20. Blinger Shimmer, 21. Hannamaria MÄ!, 22. Dioriina, 23. Charming Nails, 24. Yhteinen luukku jokaisen blogissa

Suuri kiitos jokaiselle mun joulukalenterin arvontaan osallistujalle! Vielä olisi yksi meneillään aina tuonne 28.12. asti, nimittäin Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteriluukun nro 21. arvonta jossa yksi onnekas voittaa #LushMood -tuotteita sekä muita vain joulun ajan valikoimissa olevia tuotteita kivassa setissä!

Toivottavasti teillä on rauhallinen joulu! Me nähdään uudelleen viimeistään ensi vuoden puolella 2.1. uudessa osoitteessa hannamariav.vaikuttajamedia.fi, mutta toki hannamariav.com ohjaa aina perille asti!

Mikä on teidän joulun väri?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *