Hae
Hannamaria

Satumainen meikkihaaste: Kaunis Vasilisa

*Sisältää mainoslinkkejä

Satumainen meikkihaaste Kaunis Vasilisa

Satumainen meikkihaaste viikko neljä saa inspiraation tarinasta ”Kaunis Vasilisa”. En ollut itse tästä tarinasta kuullut ja kun siitä lisää aloin lukemaan inspiraation toivossa, olin samaan aikaan erittäin järkyttynyt, hämmentynyt sekä uteliaan kiinnostunut. Inspiraatio tuli jostakin, en vieläkään oikein tiedä että mistä.

Satumainen meikkihaaste on kauneusbloggaajien / -instagrammaajien haaste, jossa joka viikko tulee uusi tarina tulkittavaksi omalla uniikilla maskeeraus- tai meikkitavallaan. Instagramissa tuotokset löytyvät #satumainenmeikki

Satumainen meikkihaaste Kaunis Vasilisa

Tarina: Kaunis Vasilisa

Kuolinvuoteellaan Vasilisan äiti antaa tyttärelleen nuken ja kertoo että joutuessaan vaaraan Vasilisan on syötettävä nukkea ja syötyään nukke auttaa tyttöä. Vasilisan äidin kuoltua Vasilisan isä meni naimisiin ilkeän leskirouvan kanssa jolla oli kaksi rumaa tytärtä. He kadehtivat Vasilisan kauneutta ja lähettivät tytön metsään, Syöjätären talolle tulta hakemaan. Syöjätär söi ihmisiä kuin kananpoikia.

Syöjätären mökkiä ympäröivä aita oli rakennettu ihmisen luista ja aidanseipäissä törröttivät pääkallot, joista silmät tuijottivat. Tolppien sijaan portissa oli sääriluut, salpojen sijasta kyynärvarret, lukon sijasta terävähampainen suu”. Yöllä ”kaikkien pääkallojen silmät syttyivät palamaan” ja Syöjätär ajoi huhmarella kotiinsa.

Syöjätär lupasi Vasilisalle tulta, jos tämä tekee kaikki kotityöt. Vasilisa syöttää nukkea ja nukke auttaa Vasilisaa tekemään kaikki työt. Syöjätär antaa Vasilisalle palavasilmäisen pääkallon ja lähettää tytön takaisin kotiinsa. Pääkallon silmät polttivat tuijotuksellaan äitipuolen ja hänen tyttärensä hengiltä niin että aamulla heistä oli jäljellä vain kasa hiiliä.

Kuvaus lainattu: Lapsuusmuistelua

Satumainen meikkihaaste Kaunis Vasilisa

Oma tulkinta

Mun on pakko myöntää, että olin alkuun menossa neutraalilla linjalla kun inspiraatiokuvakin on suhteellisen hento. Sitten kuitenkin bongasin kärpässienet, hoksasin kuinka synkkä kuva oikeastaan on ja bongasin vielä hiukan sinistä sekä punaista kaavun reunasta ja olin myyty. Halusin tehdä jotakin tummaa, synkkää sekä tavallaan tuleen ja siipiin liittyvää. Siitä syntyi tälläinen kokonaisuus.

Satumainen meikkihaaste Kaunis Vasilisa Satumainen meikkihaaste Kaunis Vasilisa

Satumainen meikkihaaste sisältää ison liudan todella lahjakkaita kauneusintoilijoita, joiden lookit löytyvät mm. Instagramista: @mutsimeikkaa, @eyeshadowandflame, @meikkimaanantai, @beautiipp, @beautyidam, @bebeautyorcreepy, @itserakkausjuttui, @kauneudellanina, @makeupby_kiplis, @makeupmafioso, @mariaglow1, @meikkimuija, @noorajamoni_prettyawesome, @paletillaviivi, @reettakaromakeup, @sandysugarmakeup, @thebeautysquares, @tiitu_gingerbiscuit, @alohairblog, @beautyxs, @beautybyjaanas, @kettuprinssi, @kiiranea, @maskorava, @meriofbeauty, @never30again ja @poussey.galore

Minua voi (ja kannattaa!) tietenkin seurata Instagramissa @hannamariaw

Satumainen meikkihaaste Kaunis Vasilisa

KÄYTETYT TUOTTEHET

(*-merkityt mainoslinkkejä)

Silmämeikki & kulmakarvat:
*Jeffree Star Jawbreaker -paletti // postaus tuotteesta
*Smashbox Always on Gel Liner (sävy Fishnet)
*NYX Professional Makeup White Liquid Liner
*Isadora Inliner Kajal (56 Blonde)

Meikkipohja & huulet:
*Lumene CC-voide (sävy Light)
*L’Oreal Infaillible More Than Concealer (sävy 324 Oatmeal)
*Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuteri (sävy Fair)  // postaus tuotteesta
*Revolution Iconic Lights & Contour Pro -paletti
*OFRA x Nikkietutorials Everglow -korostuspaletti
*KICKS Beauty Blush Palette
*NYX Professional Makeup Matte Finish -meikinkiinnityssuihke
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -viimeistelysuihke
*NYX Professional Makeup Liquid Suede Cream Lipstick (sävy Cherry Skies)

Siveltiminä mulla oli käytössä taas niitä perinteisiä; kasvoille nestemäisten tuotteiden levitykseen *Real Techniques Expert Face Brush, puuteriin kävisi esimerkiksi *So Eco -puuterisivellin, varjostuksiin *Rebel Edge Trion isoin sivellin ja silmämeikin voi saada aikaan tämän *RT Enchanced Eye -setin siveltimillä (häivytyssiveltimiä ja tiiviimpiä siveltimiä hohdesävyjen levitykseen).

Ps. Kun shoppaatte Cocopandalla, käyttäkää koodia hannamaria niin saatte lisäalen tuotteista!

Lue aikaisempi osa meikkihaasteesta – Satumainen meikkihaaste: Vattumato

Mitä te pidätte tälläisestä meikkihaasteesta?

4 kommenttia

 1. Anne /Trean kirjoitti:

  No vau! Erityisesti kiinnitin meikissä huomiota tuohon valkoiseen siipimäiseen yksityiskohtaan, joka nousee kauniisti esiin pinkistä taustastaan.

 2. Marjut kirjoitti:

  Aika hurja tarina ja hienosti toteutettu tulkinta, meikki on upea <3

 3. villananna kirjoitti:

  Vau, nyt on taidokasta 🙂 Tykkään kun on myös tällaisia fantasia juttuja myös.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 4. Tuula / Tuula's life kirjoitti:

  Olipa hurja tarina! Fantasiatarina. Ja sinulla hieno fantasiameikki.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.