Hae
Hannamaria

Satumainen meikkihaaste: Vattumato

*Sisältää mainoslinkkejä

Satumainen meikkihaaste viikko kaksi saa inspiraation tarinasta ”Vattumato”. Kyseessä on siis haaste, jossa joka viikko joku valitsee yhden itselle tärkeän tarinan jakaen siitä tiivistelmän inspiraatiokuvineen muille – ja tästä syntyy usea eri tulkinta.

Kyseinen meikkihaaste toteutetaan pääasiassa Instagramissa, mutta haluan tuoda meikit myös tänne blogiin esiin. Rakastan tälläisiä haasteita joissa meitä on mukana useampi, luo ihanaa yhteishenkeä Suomen kauneusskenen kesken ja me sekä lukijat pääsee näkemään miten eri tavalla samasta kuvasta voi inspiroitua!

Satumainen meikkihaaste Vattumato Jawbreaker Satumainen meikkihaaste Vattumato Jawbreaker

Vattumato -tarina

Kyseisen tarinan on kirjoittanut Zacharias Topelius ja sen on kuvittanut Ulla Vaajakallio. Tarina löytyy mm. Topeliuksen satuaarteet -kirjasta ja sen on tälle viikolle valinnut haasteeksi @mutsimeikkaa.  Inspiraatiokuvan näkee mm. mun fiidistä!

Tarinassa kaksi pientä tyttöä pelastaa pienen madon, he seikkailevat upeassa metsämaisemassa luonnon keskellä ja kokevat erikoisia tapahtumia. He tapaavat itse vadelmakuninkaan (mulle suurin inspiraatio) ja tämän opettavaisen tarinan lopussa hyvä palkitaan.

Satumainen meikkihaaste Vattumato Jawbreaker Satumainen meikkihaaste Vattumato Jawbreaker

Satumainen meikkihaaste sisältää ison liudan todella lahjakkaita kauneusintoilijoita, joiden lookit löytyvät mm. Instagramista: @mutsimeikkaa, @eyeshadowandflame, @meikkimaanantai, @beautiipp, @beautyidam, @bebeautyorcreepy, @itserakkausjuttui, @kauneudellanina, @makeupby_kiplis, @makeupmafioso, @mariaglow1, @meikkimuija, @noorajamoni_prettyawesome, @paletillaviivi, @reettakaromakeup, @sandysugarmakeup, @thebeautysquares, @tiitu_gingerbiscuit, @alohairblog, @beautyxs, @beautybyjaanas, @kettuprinssi, @kiiranea, @maskorava, @meriofbeauty, @never30again ja @poussey.galore

Minua voi (ja kannattaa!) tietenkin seurata Instagramissa @hannamariaw

Satumainen meikkihaaste Vattumato Jawbreaker Satumainen meikkihaaste Vattumato Jawbreaker

Olen kyllä edelleen ihan todella ihastunut tuohon *Jeffree Starin Jawbreaker -palettiin. En todellakaan odottanut, että olisin saanut koko lookin sen väreillä tehtyä mutta niin vain kävi taas! Jos tuolla paletilla tehdyt muut meikit kiinnostaa, niin kannattaa katsoa ne Jeffree Star -tagin takaa.

KÄYTETYT TUOTTEHET

(*-merkityt mainoslinkkejä)

Silmämeikki & kulmakarvat:
*Jeffree Star Jawbreaker -paletti // postaus tuotteesta
*Lumene Nordic Chich Full-on Curl Waterproof-ripsiväri
*Maybelline Total Temptation -ripsiväri // postaus tuotteesta
Makeup Store Green Card Metallic -rajauskynä
*Eylure x Fleur de Force Brow Tamer -kulmakarvageeli

Meikkipohja & huulet:
*Tony Moly Egg Pore Silky Smoothing Balm
*L.A. Girl Pro.Coverage -meikkivoide (sävy Fair)
*L.A. Girl Pro.Conceal -peitevoide (sävy Porcelain)
*Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuteri (sävy Fair)  // postaus tuotteesta
*Revolution Iconic Lights & Contour Pro -paletti
*OFRA x Nikkietutorials Everglow -korostuspaletti
*KICKS Beauty Blush Palette
*NYX Professional Makeup Matte Finish -meikinkiinnityssuihke
MAC Cosmetics Prep + Prime Fix+ -viimeistelysuihke
*YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain (sävy 20 Pink Squad) // postaus tuotteesta & *Lumene Luminous Shine Hydrating & Pluming -huulikiilto (sävty 1 Pale Honey) // postaus tuotteesta

Siveltiminä mulla oli käytössä taas niitä perinteisiä; kasvoille nestemäisten tuotteiden levitykseen *Real Techniques Expert Face Brush, puuteriin kävisi esimerkiksi *So Eco -puuterisivellin, varjostuksiin *Rebel Edge Trion isoin sivellin ja silmämeikin voi saada aikaan tämän *RT Enchanced Eye -setin siveltimillä (häivytyssiveltimiä ja tiiviimpiä siveltimiä hohdesävyjen levitykseen).

*******

Toivottavasti teillä on viikko mennyt hyvin! Mulla on mennyt vaihtelevasti ja nyt jännitän tuloksia yhdestä työhaastattelusta… Samalla pohtien ja miettien löytyykö mun tekstejä plagioituna muualtakin kuin vain yhdestä blogista.

Seuraava meikkihaaste löytyy jo ensi viikon lauantaina mun blogista ja alkuviikosta jo mm. aikaisemmin mainitsemieni tyyppien Instagram -tileiltä! Arvon myös lähipäivinä synttäriarvonnan voittajan, joten pysykää kuulolla!

8 kommenttia

 1. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Upea meikki! Näitä fantasiameikkejä ehdottomasti lisää 🙂

 2. villananna kirjoitti:

  Ihana vattumato 🙂 Hyvin onnistunut meikki.

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Aivan fantastinen meikki! ja upea meikkihaaste teillä kaunesbloggaajilla. Vamasti kiva ja inspiroiva toteuttaa!

 4. Mira Rinne | www.fashionpoetry.co kirjoitti:

  Aivan mielettömän ihastuttava meikki! <3 Ja oon seurannut Instan puolella tätä teirän meikkihaastetta, jossa on musta ihan huippua että inspiraatio haetaan satukirjoista!

  Rakkaudella & tyylillä,
  Mira | Voimaannuttajasi muodin, kauneuden & syrämellisen sisällön välityksellä ✨
  http://www.fashionpoetry.co

  • hannamariav kirjoitti:

   Oon itekin tosi mielissäni että kerrankin satukirjat! Ja tähän mennessä on ollut vaan sellasia mistä en ole kuullu, joten ihana ollu päästä tutustumaan uusiin satuihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.