Hae
Hannamaria

Ultimaattinen suosikki: YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

Postaus sisältää affiliate -linkkejä.

Tänään syvennytään YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain -tuotteen pariin! Tämä ultimaattinen huulilakka on mullistanut meikäläisen suhteen huulilakkoihin ja palauttanut uskon kalliimpaankin kosmetiikkaan, jota ei ihan joka päivä tule ostettua.

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip StainYSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain saapui ensimmäisen kerran tietoisuuteeni alkuvuodesta, kun vasemmalla näkyvä, tummanpuhuva versio kilahti postiluukusta. Kyseinen huulilakka oli kutsu lanseeraustilaisuuteen, jota juhlittiin Kattilahallissa Helsingissä. Oikeanpuoleinen ja kirkkaampi sävy päätyi itselleni Jyväskylän Sokokselta saksalaisen kaverini kanssa meidän ostettaessa ”tiimihuulipunat”.

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip StainYSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain sävyt 8 Black Red Code & 20 Pink Squad

Pakkaus

Rakastan YSL:n pakkauksia yli kaiken. Ne ovat moderneja, ylellisen tuntuisia ja kauniita – montaa pidän kotona ihan esillä koristeen muodossa vaikka tuote olisikin aktiivikäytössä. Toki pakkausdesign tuo lisähintaa tuotteelle, mutta maksan sen mielelläni silloin harvoin kun niitä ostan.

Näissä suuaukko on tukeva ja pitää tuotteen sisällään päästämättä sitä valumaan pöydälle vaikka itse tuoteosa olisikin kallellaan. Se myös annostelee täydellisen määrän tuotetta aplikaattoriin. Myös maitolasi luo ihanan ylellisen vaikutelman, vaikka hiukan himmentääkin sävyjen intensiivisyyden läpinäkymistä (joka kannattaa sävyä päättäessä ottaa huomioon). Maitolasi myös laukussa pyöriessään saattaa ottaa hiukan kolhuja tai naarmuja itseensä, mutta käyttöä vartenhan nämä ovat.

Koostumus

Ihan super. Kestää kuin häkä eikä kuivata huulia. Ollaan saksalaisen kaverin kanssa itse asiassa lähetetty kilpaa punan pysyvyydestä kuvia kun hänet tähän käännytin! Kahvin, jogurtin ja pestopizzankin jälkeen tuote oli lähtenyt liitämään vain huulten sisäosasta sekä hiukan ulkonurkista – ja tämäkin yhtään säästelemättä.

Myös tummemmalla koostumuksella lähteneet kohdat oli helppo korjata eikä lopputuloksesta huomannut että sitä olisi korjattu. Tämä ei siis murustu tai kerrostu inhottavasti (ellet lyö 10 kerrosta). Kestävyyttä riittää helposti 10 tunnin työpäivälle lounaineen oikein huolella ja poisottaessakaan ei huulet ole yltiökuivat, mutta toki elämää nähneet ja vähän nuutuneet.

Tämä ei siirry huulilta kuivuttuaan sormiin tai muuallekaan, joka tekee siitä huolettoman käyttää vaaleidenkin vaatteiden kanssa. Pienet pusuttelutkin se kestää, mutta varmasti mukavampi on sitä touhua tehdä ilman mitään huulituotetta.

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip StainYSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

Aplikaattori 

Täydellinen jos mikä. Tällä saa tehtyä todella tarkat rajaukset enkä koe tarpeelliseksi käyttää rajauskynää. Ylirajaaminenkin onnistuu huoletta, samoin pikkutarkan jäljen teko. Päässä on todella vähän vaahtomuoviaplikaattori-vibaa ja enemmänkin huultenrajaussivellin-vibat tulee mieleen käyttötuntuman ja jäljen perusteella.

Tuotetta riittää aplikaattorista itselläni kerralla yhteen huuleen, jonka jälkeen dippaan uudelleen puteliin ja levitän toiselle huulelle.  Tässä ajassa toinen kerkeää jo pikkaisen kuivua ja kerkeän nähdä kaipaako rajat korjailua tai kaipaako huulet ylipäätään toista kerrosta. Viistopäinen pää auttaa myös tässä korjailuasiassa enkä kertaakaan (edes tuolla tummalla värillä) ole saanut suttuisen näköistä rajaa.

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip StainYSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain

Ainut huono puoli näissä huulilakoissa on se, että ne värjäävät huulet sekä kaiken mihin osuvat todella, TODELLA tehokkaasti. Nämäkin kerkesivät tässä kämmenellä olla noin 10 minuuttia, jonka jälkeen sävy ei kädestä hetkeen lähtenyt. Tämäkin toisaalta on vain hyvä asia jos oikealta kantilta katsoo – pysyypähän sävy huulilla pidempään. Ei ole turhaan nimeen laitettu sanaa ”tatouage”.

Vinkkinä poistoon voisin sanoa, että öljyllä lähtee suurimmat. Toinen, jolla loput lähtevät on perusvoiteet (kuten Aqualan L) käytettynä puhdistukseen. Viimeinen on huulten kuorinta sekä kunnollinen kosteutus sen jälkeen. Loput itselläni lähtee ihan vain kulumalla.

——————————–

Kokonaisuutena voin todeta, että olisin valmis ottamaan nämä kaikki sävyt suoraan kotiini ja arkikäyttöön. Punaiset ja nudet ovat hyvin näiden kahden lisäksi edustettuna, mutten millään henno ostella jokaista sävyä näiden ollessa pikkuisen arvokkaamman puoleisia – hinta on ostopaikasta riippuen n. 38€ kappale, jaiks! Toisaalta ihminen joka ei jotain sävyä tai tälläistä tuotetta jo omista, on tämä ihan win-win!

Tuotteita voi ostaa Sokoksista ja Stockmanneilta, sekä verkosta eleven.fi:stä, Stockmann.fi:stä, KICKS.fi:stä, Bangerhead.fi:stä sekä Cocopanda.fi:stä (alessa!).

Mitä mieltä te olette näistä huulilakoista?

10 kommenttia

 1. Liisa kirjoitti:

  Nämä on niin hyviä, ihan omiakin suosikkeja <3 🙂 Löytyy kolme jo omista kokoelmista!

  • hannamaria kirjoitti:

   Mahtava juttu! Mä haaveilen tuosta yhdestä sävystä 7 Nu Interdit vielä tähän lisäksi 😀

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Hintaa tällä on sen verran, että pitäisi testata ehdottomasti ennen ostopäätöstä vaikka paljon kehuja näistä olen kuullutkin. Pitää yrittää muistaa käydä Sokoksella näitä hipelöimässä livenäkin 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Kannattaa, meidän sokkarilla ainakin saa testata ihan huulille ja ammattilainen laittaa!

 3. NelliL kirjoitti:

  On kyllä todella kaunis pakkaus 🙂

 4. Katta -https://arkipaskaruokaa.blogspot.fi kirjoitti:

  Parilta eri merkiltä olen huulilakkoja kokeillut ja olen ollut kestävyyteen tosi tyytyväinen. Ysl on itselle vielä näissä lakoissa outo. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  • hannamaria kirjoitti:

   Mukava kuulla että oot löytänyt hyviä tuotteita! YSL tulikin peliin hiukan ”myöhässä”, mutta toi killeri-tuotteen heti kyllä markkinoille.

 5. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

  Nämä on niin hyviä! Mulla on toi tumma sävy ja tykkään siitä niin paljon! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.