Hae
Hannamaria

Bette Box Elokuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Elokuussa keskityttiin tuunattuihin klassikoihin ja tarkoituksena oli luoda Hollywood -look modernilla twistillä. Bette Box Elokuu 2019 alkaa lurahduksella ”Kun mä sinut kohtasin, oli ilta ihanin. Linnut lauloi ja kimmelsi taivaan kuu” Somerjoen sanoin ja siitä kyllä propsit, laulu osuu teemaan hyvin. Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Elokuu 2019 Bette Box Elokuu 2019

Pakettia noutaessa mietin, että miten on näin kevyt paketti vuorossa ja kerkesin hieman jo ottaa kierroksia kotiin pyöräillessä. Paketin sisällön nähdessä fiilis hiukan parani, sillä joukosta löytyy pari tuotetta jotka jää käyttöön mutta osa lähtee kiertoon. Ohesta löytyy esittelyt ja syyt!

Bette Box Elokuu 2019

Cien Eyeliner Pen sävy 10 Black (2,99€) on mulla ollut testissä jo aikaisemmin ja saanu multa hyvät arvostelut. Vertasinkin sitä ikisuosikkiini, Rimmelin Exaggarateen joka pysyy kuin häkä, on intensiivisen sävyinen ja muutenkin toimiva.  Hinta-laatu-suhde siis kohdillaan. Saatavilla kaikista Lidl -myymälöistä ympäri Suomen.

Tuoksunäytteenä oli Replayn suhteellisen uusi naisten tuoksu, Replay Tank Custom EdT for Her (vh 25,90€/30ml). Olen tätä tuoksuttanut Sokoksella ollessa ja omenasorbetti, hunaja, kielo ja jasmiini on vaniljan sekä patsulin kanssa kiva kombo, mutta tämä ei ole kovin pysyvä saatika pullo ”hajuvesimäisellä tavalla” kaunis (se on vesitankin mallinen). Ihan ok tiettyyn makuun! Saatavilla Sokoksista ja Emotioneista.

Bette Box Elokuu 2019

Vichy Dermablend SOS Cover Stick (18€/4,5g) on paketin yllättäjä, josta pidän suuresti! Vichyn Dermablend on ylipäätää tunnettu siitä, että meikkivoiteella pystyy peittämään mm. aknen ja jotkut jopa tatuoinnin. Aurinkosuojakerroin 25 hiukan epäilyttää, mutta oikein levitettynä (mielellään sormien lämmön kera) tämä puikkomainen peitevoide toimii varmasti kivasti. Menee tehotestiin! Saatavilla mm. YA:sta, Yliopiston verkkoapteekista ja Apteekkiplussasta.

Sweety Signature -sivellin (Flat Shader Brush, 9,90€) on ihan uusi juttu mulle merkkiä myöden. Siveltimet ovat kaikki vegaanisia, joista erittäin suuri plussa! Karvat ovat synteettistä kuitua, varsi laadukasta muovin ja karvaholkkialumiinin sekoitusta. Tämä on mulle ihan OK sivellin, yksi lisää muiden häivytyssivellinten joukkoon. Laadusta osaan sanoa vasta testin ja pesun jälkeen. Saatavilla Sweety.fi -verkkokaupasta.

Bette Box Elokuu 2019

OSLO Skin Lab The Solution Anti-Wrinkle Collagen -jauhe (35,70€/70g, mukava 10g setti) oli erikoinen yllätys. Tämä tulee itse varmasti käytettyä pois ainakin rasvakahvissa. Mukana tuli myös todella hyvä alennuskuponki toiseen tilaukseen, mutta pitää katsoa miten nämä toimii ennenkö tuon käyttää. Tämän voi helposti sekoittaa joko ruokaan ja juomaan. Saatavilla osloskinlab.fi. 

Bette Box Elokuu 2019

Bette Box Elokuu 2019 kokonaisuus jäi omasta mielestäni ehkä aavistuksen vaisuksi, vaikka tiedän kyllä mihin tällä boxilla oli pyritty. Esimerkiksi extrana oleva huulikiilto tms olisi voinut tehdä boxista hiukan paremman tai sitten joku muu sivellin mikä kohdalleni olisi osunut. Olen kuitenkin tyytyväinen, iso osa jää kuitenkin käyttöön. Syyskuuta mainostetaan jo kovaa vauhtia antamatta sen tarkempia vinkkejä sisällöstä, joten sitä odotellessa!

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan *täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi.

Mitä te olitte mieltä tästä boxista?

12 kommenttia

 1. marju kirjoitti:

  Onneksi ei tullut enää minulle, oli järkyttävän huono boxi.

 2. villananna kirjoitti:

  Kiva kun on tuommoinen teema mukana 🙂

  https://villananna.vaikuttajamedia.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Jos oikein ymmärsin niin tarkoitat boxin sisällöllistä teemaa ja kyllä, on kiva että boxilla on teema 😀

 3. Pirkko / Meriharakka kirjoitti:

  Ei toimisi minimalistilla lainkaan, tuotteet, joiden tarvetta ei itse ole etukäteen arvioinnut, eli siis tarpeelliseksi todennut 🙂

 4. Tiina kirjoitti:

  Tämä oli vasta mun toinen boksi, mutta pienoinen pettymys. Sivellin oli rikki jo valmiiksi. Hajuvesi ei ole mun tyylinen, mutta hyvä tuoksu siinä kyllä on ja kätevä pikkupullo. Kiehtoo noi kollageenilisät. Lisätilaus maksaisi 12,5€ (normisti 35,7€), houkutteleva tarjous, jos noihin testereihin tykästyy. En tiedä mitä jäin kaipaamaan, ehkä toi sun mainitsema huulikiilto olisi ollut kiva! Mut jatkan kyllä tilausta 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Harmi kuulla! Tuosta siveltimetä kannattaa laittaa mailia Bettelle, korvaavat sen kyllä. 🙂

 5. Johanna Huuhtanen kirjoitti:

  Ei ollut yhtään mun juttu tää boksi, onnekseni laitoin tilauksen tauolle viime kuun lopussa.

 6. Alma kirjoitti:

  Pettymys oli mullekin. Oli tosin eri sisältö. Eli hiusharja ja -kiinne (pikkupullo).
  Eikä tota peitepuikkoa, joka olisi ollut ihan paras. Nyyh.
  Kollageenit ei tuu tarpeeseen – tai tolla määrällä ei vielä pysty tietämään auttaako vai ei. Hajuvesinäytteitä on jo niiiiiiin monta. Sivellin on ihan turha.
  Mietiskelen juuri, että jatkanko tilausta. Ehkä seuraavan vielä katson ja teen sen jälkeen päätöksen.

  • hannamariav kirjoitti:

   Mulle on jotenkin jäänyt fiilis, että kesän boxit on ylipäätään hiukan heikompia kuin muiden vuodenaikojen. Harmi sinällään! Ja oli jännä että näin erilaiset boksit oli iästä riippuen, iso oli variaatio!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.