Hae
Hannamaria

Halppiskosmetiikkaa: Cien by Lidl, osa 2.

Aika-ajoin mua hämmentään miten paljon lukukertoja melkein kaksi ja puoli vuotta sitten tekemäni postaus Halppiskosmetiikkaa: Cien by Lidl edelleen saa. Tuosta inspiroituneena ajattelinkin käydä uudelleen Lidlin edullisen kosmetiikan valikoiman lävitse ja katsoa mikä on muuttunut. Tervetuloa siis matkaan Lidlin Cien -merkin kosmetiikkatuotteisiin!

Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikit

Mikäli jollekin on merkin perusidea tuntematon, on kyseessä siis superhalpaa kosmetiikkaa jota myydään suurimmassa osaa, ellei kaikissa, Lidl -myymälöissä Suomessa. Hinnat ovat lähes kaikessa, ellei kaikessa, alle 5€ joten hinnoiltaan mennään samoissa linjoissa kuin mm. Essence. Laatu onkin sitten eri juttu!

Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikit

Highlight Powder Rouge -poskipuna sävyssä  10 Secret Lovers (toinen saatavilla oleva sävy on Glowy Dream) on varsin positiivinen yllätys!  Pigmenttiä löytyy yllättävän kivasti ja koostumus ei ole liian kalkkimainen, vaan voisin kuvitella tämän maksavan jopa enemmän kuin sen 3,99€ hinnan. Lopputuloksena on kaunis häivähdys tervettä väriä poskilla ilman mitään glitterihömpötyksiä. Pakkaus on tässä sekä puuterissa yllättävän kiva ja tukeva eikä tuote tuoksu ollenkaan!

Mattainen kompaktipuuteri oli sekin positiivinen yllättäjä. Hintaa tällä on myös 3,99€, mikä ei todellakaan ole paha. Minulla on sävy 10 Light ja toinen saatavilla oleva sävy on Medium. Tästä Cien saa noottia, sillä sävyjä pitäisi olla enemmän. Tämä nimittäin meinasi minulla olla aavistuksen tumma iholle vietäessä, vaikka se itse pakkauksessa ja swatchattuna näyttää todella vaalealle.

Meikkivoiteesta julkaisin juuri maanantaina uuden Meikkivoidemaanantai -postauksen, jossa käyn paremmin läpi sen ominaisuudet ja lopputuleman meikkivoiteesta. Sanon kuitenkin, että tämä on kuivaihoisille tyypeille jotka kaipaavat voidemaista ja hyvin kevyen tai nollapeiton antavaa meikkivoidetta. Muutalla lisäeurolla saa mielestäni parempaa, mutta toki tämä tietynlaiseen makuun sopii! Näissä kuvissa ei muuten tuota meikkivoidetta ole, vaan iholla on Revlonin suosikki joka peittää ja on kevyt.

Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikitLidl Cien -meikit

Cien Volume -ripsiväri ei ilmeisesti ole uutuus, mutta pakkaus ainakin on muuttunut siitä mitä sitä viimeksi olen testannut. Tämä 3,99€ hintainen ripsiväri ei todellakaan ole rahan väärti, sillä lähes samaan hintaan tai parilla eurolla enemmän saa mm. Essencen Volume -ripsivärin joka on kultaa. Tämä Cienin ripsiväri ei pidä taivutuksia ja jouduin laittamaan vähintään kolme kerrosta, että sain yhtään tuuheutta – ja lopputulos ei silti miellyttänyt itseäni. Pysyvyys on myös heikko, sillä tämä siirtyy yläluomeen jos olet siihen yhtään taipuvainen. Tämä on tyypille, joka kaipaa vähän vain väriä ripseen eikä vaivaa ripsiään niitä taivuttamalla.

Uutukainen Liquid Eyeliner -nestemäinen rajausväri on itselläni ruskeassa sävyssä ja voin teille kertoa, että jättäkää nämä kauppaan molemmissa sävyissä (musta & ruskea) vaikka ne edullisia ovatki (vain 2,29€). Pääsin testaamaan tuota mustaakin, mutta en pitänyt siitäkään – lähti liitoon kun silmä hiukan vuoti ja oli vaikeahko levittää. Rimmelillä esimerkiksi löytyy n. kuuden euron hintaan oikein hyvä ja jopa vedenkestävä rajausväri joka on kärjeltäänkin melko samantyylinen, menkää sillä!

Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikit

Cien Eyebrow Styler -kulmakarvakynät olivat positiivinen yllätys! Saatavilla on tosin vain kolme sävyä, mikä on harmi. Minulla on kaksi tumminta yllä swatchattuna, lämpimämpi on Medium Brown ja kulmissani on tummempi Ultra Brown (joka muuten näyttää kynässä melko mustalta ja paljon tummemmalta). Näiden lisäksi on saatavilla sävy Dark Blond ja jokaisella on hintaa 2,99€ per kappale.

Toisen pään harjasosa oli yllättävän mukava. Itse kynä myös liukui kivasti kulmiin ja sillä sai melko tarkkaa jälkeä pienestä kulumisestaan huolimatta. Ja toki kynät on hyvä pitää terävinä teroittamalla mikäli niistä kaikista tarkimman jäljen haluaa. Tässä kulmissani on vain tätä kulmakynää sekä kulmakarvageeli Benefitiltä eikä niitä ole esim. peitevoiteella siivottu. Tämä nousi kyllä lemppariksi, oli nimittäin sen verran hyvä kulmapäivä!

Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikit Lidl Cien -meikit

Ylläolevissa swatcheissa kaksi vasemmanpuoleista ovat kierrettävällä päällä Cien Eyeliner pen -kynää sävyissä 20 Brown ja 10 Black (ainoat jotka siitä on saatavilla). Hintaa per kynä on siunaantunut vain 2,929€ Rimmelin Exaggarate -kynä on melkein täsmälleen sama tuote kuin tämä, joten mikäli olette siitä pitäneet, tykkäätte (rakastatte) varmasti tätäkin ihan kuin minä!

Minulla on tätä rajauksena oheisissa kuvissa melko ohuesti yläluomella ja häivytettynä alaluomella. Pysyy kuin häkä, levittyy nätisti ja on helppo häivytellä mieluisekseen ennenkö jämähtää paikalleen (toisessa päässä on muuten tälle koostumukselle sopiva teroitin mikäli käjen haluaa teräväksi)

Toinen rajaus mikä Cieniltä löytyy, on kynämallinen ja teroitettava Khol Kajal -rajauskynä, hinnaltaan sekin 2,29€ ja sävyjä saatavilla kaksi, musta ja ruskea. Tämä on oikein miellyttävä khol-tyyppinen kynä, josta en keksi moitetta. Sillä saa terävänä todella tarkkaa jälkeä aikaan ja häivyttely onnistuu kivasti. Pysyvyys ei tietenkään ole yhtä hyvä kuin ylläolevassa kynässä, mutta toisaalta sitä ei tämän koostumuksen omaavalta kynältä voi olettaakaan. Positiivinen yllätys!

Lidl Cien -meikit

Huulille on eksynyt myös Cien -huulipunaa, josta kirjoitin tuossa aikaisemmassa postauksessa. Sävy on 15 Nude Brown, mutta sanoisin tämän olevan kyllä enemmän punaiseen vetävä nude kuin mikään hento pinkki tai ruskea nude. Mun versio on toki ollut sen verran pitkään auki, että happi on siihen saattanut vaikuttaa ja väriä hiukan muuttaa.

Summasummaarum, löytyy niin hittejä kuin huteja kuten jokaiselta merkiltä. Sävyvalikoima on yleisesti ottaen melko suppea, mutta muutama lemppari nousi joukosta! Ehdottamasti poskipuna sekä kulmakynät kannattaa tarkistaa mikäli Lidlissä käytte, samoin tuo Rimmelin Exaggeraten kopio superkestävästä rajauskynästä! 

Mitä mieltä te olette?

12 kommenttia

 1. taruni kirjoitti:

  Kiva postaus! Näihin meikkeihin olen kyllä törmännyt, mutta suurta kiinnostusta ei ole niiden testaamiseen ollut. Nyt kuitenkin sait minut kiinnostumaan ainakin tuosta poskipunasta! Hyviä puniahan ei voi olla liikaa!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Ja tavoite saavutettu, ihana että löysit jotain mielenkiintoista näistä! 🙂

 2. Sonja kirjoitti:

  Hyvä kooste tuotteista! Mulle Lidlin valikoima on aika vieras, kun niin harvoin tulee käytyä 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Mullakaan ei hirveästi tule käytyä ruokaostoksilla mutta silloin kun käyn, tulee tsekattua kyllä kosmepuolikin ihan huolella 😀

 3. Asta B. kirjoitti:

  Mielenkiintoinen postaus! Mulla on aina ja ikuisesti etsinnässä hyvä tuote kulmia varten – tuntuu, etten oo löytänyt mitään itseäni miellyttävää. Pitääpäs kokeilla näitä kulmakyniä!

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiva kuulla! Tää kyllä yllätti, oon muutenkin kynämallisten tuotteiden fani mitä kulmiin tulee ja nyt on ainakin edullinen vaihtoehto tiedossa!

 4. Minttu kirjoitti:

  Mitens on Cienin eettisyys pointti?(onko testattu eläimillä) Sitä ei lue missään…eli varsin huono kaiketi….

 5. Tuikku kirjoitti:

  Olen testannut Lidlin kosmetiikasta lähinnä kynsituotteita ja käsivoiteita, jotka ovat minusta kaikki ihan kelpotavaraa. SOS- käsivoide on ihan huippu; tuhti ja todella hyvin kosteuttava käsivoide yöksi. Kynsilakoissa on erinomainen peittävyys, jo yhdellä kerroksella pärjää vaikka ite kyllä tykkään laittaa aina sen kaksi kerrosta. Kynsilakanpoistoaineet ovat hintaansa nähden ihan hyviä. Niissä on hyvät pullot, sellainen pumppusysteemi että tarttee vain laittaa vanulappu avatun korkin päälle ja painaa alaspäin. Ei tartte kallistella pulloa ja hulauttaa samalla puolta desiä sisällöstä pitkin rinnuksia… 😀

  Ai niin, hajustamaton shampoo on tosi hyvin pesevä, käytän sitä kerran viikossa ikäänkuin syväpuhdistavana shampoona. Mutta sitä saman sarjan hajustamatonta hoitoainetta en todellakaan voi suositella kenellekään. Niin kauheaa kuraa, että päädyin heittämään pullon roskiin ja pihinä ihmisenä en just koskaan heitä käyttämätöntä tuotetta pois, vaan keksin mieluummin vaikka vaihtoehtoisia käyttötarkoituksia. Mutta tuota kauheaa liimamaista jankkia ei voinut käyttää edes säärten sheivaukseen. Uhhh…

  • hannamariav kirjoitti:

   Mahtavaa, kiitäs lisäarvosteluista! En olekaan ihte noita kynsilakkoja hirveämmin testannut enää (ei ole kynsiä juurikaan joille testata :D), mutta hienoa että ne on hyviä hintaansa nähden! Olen myös tuosta hajustamattomasta shampoosta kuullut samaa että on todella pesevä. Ja hyvä tietää niin en koske tuohon hoitoaineeseen!

 6. Anni kirjoitti:

  Essencellä on monta Volume -ripsiväriä. Mikä niistä on se PARAS? 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Niistä ehdottomasti paras on se violetti tuubi, jossa on musta korkki!

   Tässä affiliatelinkki Lyko.fi -verkkokauppaan suoraan oikeaan tuotteeseen https://adtr.co/sDRSy1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.