Hae
Hannamaria

Glossybox Helmikuu 2019 + alekoodi

*Sisältää mainoslinkkejä

Glossyboxin toinen Suomen boxi, eli Glossybox Helmikuu 2019, löysi viimein tiensä myös minun luokseni. Olen lukenut jo mitä boxi pitää sisällään ennenkö omani sain, mutta sisältö vaikutti niin kivalta että halusin sen teillekin vielä omilla mielipiteilläni esitellä! Luon myös uuden tagin Glossybox, jonka alta pääset katsomaan kaikki tulevat boxit. Tämä boxi on saatu PR:nä, mutta mielipiteet ovat tuttuun tapaan omiani samoin kuin päätös boxista ylipäätään kirjoittaa.

Glossybox Helmikuu 2019

Glossybox -brändi

Koko brändi on perustettu vuonna 2011 Berliinissä, Saksassa ja kuulinkin siitä ensimmäisen kerran jo kolmisen vuotta sitten juurikin saksalaisen kaverini kautta. Tällä hetkellä Glossyboxia on saatavilla yli kymmenessä maassa, mikä avaa hyvin ovia kansainvälisten brändien saamiseksi boxiin ja he tekevätkin yhteistyötä yli 600 tuotemerkin kanssa. Suomessa Glossybox lanseerattiin vuoden 2019 alussa.

Konsepti

Periaate on sama kuin lähes kaikissa kauneusboxeissa; kuukausittainen laatikollinen tuotteita tietyllä teemalla, jotka saavat aikaan joko ihastusta tai vihastusta (ja parhaassa tapauksessa ovat kohdennettu esimerkiksi kauneusprofiilisi pohjalta entistä paremmin sinulle).

Erikoista tässä kuitenkin on, että tuotteita sanotaan olevan joka kuukausi viisi ja nämä ovat joko täysikokoisia, erikoiskokoja tai osaksi näytteitä. Mukana on sekä suomalaisia että kansainvälisiä brändejä (johon auttaa toki se, että Glossybox on alun perin ulkomailta), mutta muuten idea on melkein sama kuin kilpailijoilla aivan kauneusprofiilia, kerrytettäviä krediittejä kuin tilausjaksojensakin suhteen.

Kaikista suurin erikoisuus on kuitenkin se, että boxit vaikuttavat merkintöjen mukaan tulevan myös Saksasta, joka vaikuttaa tottakai toimitusaikaan. Boxit lähetetään tietojeni mukaan yleensä kuun puolessa välissä tai loppukuusta! Me Suomessa olemme ”suomalaisten” boxien kohdalla tottuneet siihen, että boxi lähetetään alkukuusta ja on meillä viimeistään puolessa välissä kuuta (omastani sain noutolappusen 27.2.), joten tämä voi aiheuttaa harmia sillä mielestäni asiasta ei ollut selkeää erillistä tiedottamista. UKK-sivut löytyvät täältä, jotka vastaavat loppuihin kysymyksiin melko hyvin.

Glossybox Helmikuu 2019 Glossybox Helmikuu 2019

Boxin ulkoasu

Laatikko sekä boxi itsessään on todella, todella ylellisen tuntuinen. On ihanaa, kun paketti on sidottu nauhalla ja laatikosta saa kauniisti nostettua kannen. Toki tämä ei ole sieltä ekologisimmasta päästä sillä laatikko ei ilmeisesti ole kierrätyspahvia kuten osalla kilpailijoista, mutta tämä on helpompi käyttää uudelleen esimerkiksi lahjojen paketoimiseen kuin osa.

Tietokortti on sopivan yksinkertainen ja tuo pääosin tarpeelliset tiedot esiin. Lisätietona kaipaisin kuitenkin tietoa siitä, mistä näitä tuotteita voi Suomeen sitten ostaa mikäli niihin sattuu ihastumaan. Helppohan ne oli itse Googlata, mutta tälläinen apu on aina tervetullutta.

Glossybox Helmikuu 2019

Teemana oli Helmikuussa ”Beauty Spa”, jossa halutaan inspiroida jokaista hemmottelemaan itseään kotispa-iltojen kera. Kuun boxissa sanotaan olevan tuotteita kaikille aisteille, mikä on hauska! Pieni kirjoitusvirhe oli esittelytekstiin eksynyt viimeiseen lauseeseen, mutta muutoin vaikutti tämä olevan kansainväliselle boxille hyvä suoritus käännösten kanssa (esittelyt tuotteista olisivat rehellisesti sanottuvat voineet olla hiukan houkuttelevammat vaikka olivatkin oikein käännetyt).

Glossybox Helmikuu 2019

Afterspa Bath & Shower Cleansing Puff (8,95€/kpl) vaikuttaa ihan perus kasvojenpesusieneltä. Sen tulisi kuoria ja pehmentää kasvojen ihoa, kuten moni muu samantyylinen sieni. En itse näistä tämäntyylisistä tuotteista juuri ole perustanut, joten taidan antaa tämän eteenpäin.

Nip+Fab Glycolic Fix Scrub -kuorinta (11,45€/75ml, mukana 50ml koko) on 3-in-1 -tuote, joka sisältää 3% glykolihappoa ja salisyylihappoa poistaen kuolletta ihosolukkoa ja tasoittaen ihoa. Tuoksuaisti saa lisäksi hemmottelua, sillä tämän pitäisi tuoksua tuore ja hedelmäinen tuoksu. Saatavilla mm. Lookfantastic.fi:stä.

Glossybox Helmikuu 2019

Vichy Minéral 89 -tiiviste (24,90€/50ml, mukana 5ml näyte) on kosteuttava ja vahvistava sopien jokaiselle ihotyypille. Tämä tiiviste sopii hyvin osaksi ihonhoitorutiinia tuoden lisäkosteutta -käytä tätä kasvoveden jälkeen ja ennen seerumia. Veikkaan että käytän tämän näytteen pois, mutta lempparitiivisteeni minulla jo on joten en täysikokoista tule välttämättä ostamaan. Saatavilla mm. Lookfantastic.fi:stä.

Dr. Pawpaw Original Balm -voide (8€/25ml) on aivan uusi tuote ja ylipäätään aivan uusi merkki! Tämä on monitoimituote, joka sisältää mm. papaija-hedelmän uutetta ja sitä voidaan käyttää niin haavaumiin, huulirasvana kuin esimerkiksi hiuksiin tuomaan lisäkosteutta. Vaikuttaa hiukan samanlaiselta monitoimituotteelta kuin Purple Treen Miracle Balmit. Saatavilla mm. Lookfantastic.fi:stä.

Glossybox Helmikuu 2019

Avant Hyaluronic Face & Night Creme -voide (112,95€/50ml) on merkiltäänkin ihan uusi tuttavuus, mikä tälläistä kosmetiikkafriikkiä innostaa! JA SIIS KATSOKAA TUOTA OVH-HINTAA, IHAN ÄLYTÖN! Tämä jos mikä on ehdottomasti voittaja tässä boxissa ja menee heti käyttöön. Tämä on erittäin ylellinen yövoide, joka sopii myös silmänympärysiholle. Sen sanotaan ehkäisevän laajentuneita ihohuokosia, epätasaista ihonsävyä sekä väsymyksen merkkejä, mutta saas nähdä miten tämä nuo väitteet allekirjoittaa. Saatavilla mm. lookfantastic.fi:stä.

Saatavuus ja hinnat

Glossyboxia on saatavilla heidän omilta suomen sivuiltaan tänne meille pohjolaan. Kannattaa luoda täyttää kauneusprofiili, sillä sen mukaan saatetaan kohdennusta tehdä. Tilausjaksoja on 3kk, 6kk, 12kk tai jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa vaikka heti, jolloin sinulle tulee vain 1kk boxi).

Koodilla HANNAMARIA15 saatte kaikista tilauksista -15% alennuksen, olkaatte niin hyvät! Kannattaa laittaa tilaus tulemaan tästä jos boxi kiinnostaa. Maaliskuun boxi on seuraava jonka voipi tilata ja sen kerkeää itselleen käsitykseni mukaan vielä tämän postauksen julkaisuhetkellä tilatessa keritä saamaan!

Ekat fiilikset Glossyboxista

Mulle osui hyvä boxi! Näin tästä useammanlaista variaatiota ja vaikka nuokaan eivät olleet huonoja, olen erittäin tyytyväinen tähän jonka sain. Toisessa ainakin yhtenä vaihtoehtona ollut tuoksunäyte ja Simplen puhdistusliinat olisivat myös miellyttäneet, mutta pidän tästä enemmän.

Glossybox ylipäätään on kilpailua buustaava lisä Suomen markkinoille. Se vaikuttaa saaneen hyvän vastaanoton jos hämmennystä toimitusajoista ei oteta huomioon (tähän suosittelen, että markkinoinnissa kiinnitetään huomiota sillä toimitusaika sekä lähetyshetki eroaa niin paljon siitä mihin Suomen markkinoilla on totuttu). Myös suomennoksiin lappusessa voisi kiinnittää huomiota, sillä ainakin tälläinen kieliasupoliisi bongaa kapulakielen heti. Summasummaarum, ihan OK alkaa!

Mitä mieltä te olette Glossyboxista?

8 kommenttia

 1. NelliL kirjoitti:

  Vaikuttaa aika hyvälle boxille tämä.

 2. taruni kirjoitti:

  Hyvä kirjoitus! Olen aikaisemmin tästä kuullut, mutten ole ollut kovin kiinnostunut. Tämä postauksen perusteella boxi vaikuttaa kuitenkin ihan mielenkiintoiselta, ehkä joskus voisi kokeilla!

 3. Diina-Maria kirjoitti:

  Vaikuttaa tosi kivalta! 🙂

 4. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Tämän helmikuisen sisältö olisi ollut hieman enemmän ehkä mun mieleeni kuin mitä tammikuinen, saas nähdä mitä maaliskuu tuo tullessaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *