Hae
Hannamaria

Bette Box Maaliskuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Maaliskuu 2019 on täynnä yllätyksiä! Osa oli saanut omansa jo kuun toisena arkipäivän, joka oli yllättävä käänne – itse sain omastani noutoilmoituksen 5.3. Jyväskylään ja olen erittäin tyytyväinen. Aletaas käydä läpi! Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Maaliskuu 2019 Bette Box Maaliskuu 2019

Tässä boxissa halutaan keskittyä yksityiskohtiin valmistautuen kevääseen. Boxi onkin täynnä tuotteita hiuksille ja kasvoille, mikä tekee siitä erityisen kivan. Tuotetietokortti on myös luotu ajatuksella, että sen voi laittaa vaikka jääkaapin oveen tai kehystää tuomaan inspiraatiota!

Bette Box Maaliskuu 2019

Noughty To The Resque -kosteuttava shampoo (250ml / 10,90€) on mulle ihan uusi tuttavuus! Kyseessä on vegaaninen brändi, joka käyttää tuotteissaan 97% luonnollisia ja tarkoin valittuja ainesosia. Kiva päästä testaamaan kosteuttavaa shampoota, hiukseni kaipaavat tätä! Saatavilla mm. KICKS.fi -verkkokaupasta ja Stockmann. -verkkokaupasta

Cutrin Vieno Cleansing Conditioner -pesevä hoitoaine (400ml / 19,90€) vaikuttaa ihan todella mielenkiintoiselta! Siitä on vuosia kun olen hiuksia pessyt pelkällä hoitoaineella (kyllä, se on juttu ja aikoinaan oli vielä isompi). Tätä suositellaan käytettäväksi shampoopesujen välissä, jolloin se puhdistaa hellävaraisesti, kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa kuivaa ja herkkää hiuspohjaa. Levitys kosteisiin hiuksiin hiuspohjaa hieroen ja huolellisesti huuhdellen. Saatavilla mm. Sokoksista ja Stockmanneilta, myös Stockmann.comista

Bette Box Maaliskuu 2019

Ziaja Natural Olive -misellivesi (200ml / 10€) menee heti matkapussiin. Tämän tulisi sopia kaikille ihotyypeille ja kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että Ziaja on merkkinä mahtava ja misellivedet parhautta, joten ei varmasti voi mennä hirveän vikaan tämän kanssa. Saatavilla mm. Sokosista sekä Stoorlasta.

 SkinMood Make-Up Blender -meikkisieni (9,90€) on kokonaan uusi merkki Bette Boxissa ja meikkisieni taitaa olla muutenkin boxista tullut vain muutaman kerran. Kiva lisä siis kokoelmaan! Tämäkin sopii puuterimaisille sekä nestemäisille tuotteille ja toimii kuten perus meikkisieni. Tämä on myös lateksiton. Saatavilla Life-luontaistuotekaupoista sekä Ruohonjuuresta.

Bette Box Maaliskuu 2019

Näytteinä boxissa oli Himalaya Herbalsin 10ml yrttihammastahna (75ml / 3,20€), jonka sanotaan poistavan pinnallisia tahroja hellävaraisesti n. kahdessa viikossa. Toinen näyte on Garnierin Ambre Solaire Natural -liina, jonka sanotaan tuovan n. viikno rusketus nopealla levityksellä kuivalle iholle. Testiin menee hiukan lähempänä kesää! Mukana pohjalla tuli myös ihana ylläri – tilaajalahjana Betten kangaskassi! Kangaskassifriikille 6/5.

Tämä Bette Box Maaliskuu 2019 oli kyllä todella kiva ja etenin tuo Bette -kangaskassi kruunasi koko boxin – se pääsee muuten heti käyttöön kauppakassiksi! Vaihtoehtoina näihin tuotteisiin oli ilmeisesti ainakin Dermosilin korjaavaa peitevoidepuikkoa Cutrinin sijaan.

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mitä tunteita maaliskuun boxi herätti teissä?

11 kommenttia

 1. Sofia kirjoitti:

  tosi mielenkiintoisia tuotteita tuli tämän kertaisessa boksissa! kuulostaa jännältä tuo pesevä hoitoaine, pitää varmaan itsekkin joskus testata :D!

  • hannamariav kirjoitti:

   Sanopa muuta! Ja tuo Cutrinin tuote on kyllä todella mielenkiintoinen, testaan sitä vasta uudelleenvärjäykseni jälkeen!

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulla oli Cutrinin tilalla Dermosilia eli onkohan Dermosil ollut pitkäaikaistilaajilla ja Cutrin vähemmän aikaa tilanneilla..? (Dermosilin kohdalla kortissa oli nimittäin mainintana pitkäaikaistilaajat..)

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/03/bette-box-maaliskuu.html

 3. Sonja kirjoitti:

  Mulla tuli ton cutrinin tilalla se dermosilin kynä. Se vaikutti ihan kivalta niin olen siihen tyytyväinen 🙂 Kaikenkaikkiaan ihan ok boksi!

 4. Marjut Hartikainen kirjoitti:

  Tuo vegaaninen shampoo vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pitää tutustua paremmin. Kiitos esittelystä <3

  • hannamariav kirjoitti:

   Ollos hyvä, kiva että löytyi lisätutustumisen arvoisia tuotteita!

 5. taruni kirjoitti:

  Tää on kyllä mielenkiintoinen konsepti! Tuota pesevää hoitoainetta aion todellakin testata!

  • hannamariav kirjoitti:

   Eikö ookkin! Ja ehdottomasti, mäkin aion het ens viikolla kun on nyt torstaina kampaaja!

 6. Johanna / P.S. Never Stop Smiling kirjoitti:

  Mulle tämä maaliskuun Bette jäi vähän… laimeaksi. Cutrinin hoitoaine kuulostaa kyllä tosiaan mielenkiintoiselta, sen testaamista odotan ihan innolla. Ja tykkäsin kangaskassista, joten eipä tuo ihan huono ollut 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Musta taas tuntuu että tää boxi herätti mussa enemmän iloa kun viime kuun 😀 Tuli muuten heti tuo kangaskassi käyttöön ruokakaupassa ja näky sitä Sokoksella töissä ollessani muutamalla muullakin olalla, näytti kyllä kivalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *