Hae
Hannamaria

Upean pigmentin luomiväripaletit; Juvia’s Place

*Sisältää mainoslinkkejä

Juvia's Place -paletit

Kun vuonna 2017 listasin brändejä, jotka halusin testata, oli Juvia’s Place -paletit siellä kärkipäässä. Nyt olen viimein saanut käsiini kaksin kappalein brändin paletteja (okei, ensimmäisen tilasin jo syksyllä britteihin ja toinen tuli alkuvuodesta) ja olen todella onnellinen ostoksiini.

Juvia's Place -paletit The Nubian

The Nubian -paletin minikooste

Tämä paletti on sellainen, jota ei tässä koossa ole ostettavissa erikseen. Kuuden napin minipaletti tulikin minulle joulukuun 2018 Allure -kauneusboxista, joka oli Nikkietutorialsin oma boxi. Tätä on tullut käytettyä Urban Decay Born to Runin kanssa ihan jatkuvasti vuorotellen, mutta jopa enemmän on ehkä arkena tullut nyt käännyttyä tämän The Nubian -minipaletin puoleen. Se on myös kulkenut laukussa useammat kerrat pienen kokonsa vuoksi.

Tämä minikooste sekä originelli paletti sopivat tyypille, joka kaipaa neutraaleja värejä matta- sekä shimmerisenä koostumuksena. Värimaailma on todella houkutteleva arkikäyttöön ja tykkään tästä miniversiosta, sekä tuosta kokonaisesta paljon! Jos olisin ensimmäisiä paletteja hankkimassa miettisin vahvasti ostaisinko tämän vai minkään Urban Decayn Naked -paletin (edes reloadin).  Originaalilla on hintaa 35€.

Juvia's Place -paletit The Masquerade Mini Juvia's Place -paletit The Masquerade Mini

The Masquerade Mini

Kuten nimikin jo sanoo, on naamiaisten aika! Ihania värejä ja kauniita koostumuksia, mitä sitä muuta voi paletilta toivoa. Tässä on juuri sellaiset värit (violettia, purppuraa, sinistä, vähän vihreää) joka sopii omiin silmiini ja muutenkin habitukseeni oikein kauniisti. Koostumuksia on kahdenlaisia, mattaluomivärejä sekä shimmerimäisiä ja upeita sävyjä.

Tätä suosittelisin ehdottomasti tyypille, joka haluaa suuresti väriä mutta kaipaa myös neutraaleja värejä paletilleen. Etenkin mikäli et omista jo etukäteen hirveästi paletteja, pääsee tällä juuri sopivasti alkuun mikäli nuo värikkäämmät värit vain iskee. Paletilla on hintaa 35,25€.

Juvia's Place -paletit The Masquerade Mini Juvia's Place -paletit The Masquerade Mini

Pigmentti ja laatu

Juvia’s Place -paletit ovat tiedettyjä hyvästä hinta-laatusuhteestaan, jota ei voi kuin kompata. Näistä kuulin ensimmäisenä NikkieTutorialsin kautta ja hän oli kyllä tosissaan pigmentin sekä hyvin vähäisen varisemisen kanssa. Joka ikinen tähän mennessä testaamani sävy myös häivyttyy kauniisti.

Paletit itsessään ovat näyttäviä ja kevyitä. Yhdessäkään ei käsitykseni mukana ole peiliä, mikä tekee niistä entistä edullisempia ja keveämpiä. Toki tuo ärsyttää jos näitä mukana meinaisi kantaa, mutta itse en ole niin ajatellut tehdä ja käytän muiden palettien peilejä (tai ihan erillistä).

Ostopaikat ja hinta

Itse olen Masqueraden ostanut Beauty Baysta, tätä pienempää ei ole tälläisenään mahdollista edes ostaa. Sen isompi ja originelli The Nubian -versio taasen löytyy myös Beauty Baysta. Koko Juvia’s Placen valikoima on myös oikeasti todella hyvä Beauty Baylla, suosittelen tsekkaamaan! Heiltä löytyy nykyään myös huulituotteita sekä siveltimiä.

Summasummaarum; Hinta-laatusuhde kohdallaan, helppo saatavuus (ainakin vielä) ja upea pigmentti. Nämä Juvia’s Place -paletit tulevat näkymään vielä kahden silmämeikkilookin muodossa tulevaisuudessa! Toinen on sellainen, jonka teen aika usein arkipäiviin ja mm. harjoitteluun, toinen taasen ihan kosmepuolelle työpäiviksi ja no, silloinkin kun tekee mieli irroitella värillä. Arvaatte varmasti kumpi on tehty kummalla paletilla!

Mikä on teidän suosikkibrändi luomiväreissä?

4 kommenttia

  1. JonnaH. kirjoitti:

    Jos pitäisi yksi sanoa, niin sanoisin Jane Iredale, niiden sävymaailmakin on niin mua. Puhumattakaan siitä, että mun hankalilla luomilla ne pysyy koko päivän täydellisenä, joten todellakin jokaisen euron arvoisia.

  2. Tiia - Littlebigthings kirjoitti:

    Mä sanon Inglot <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *