Hae
Hannamaria

8 x brändi jonka tuotteita haluaisin kokeilla

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

hannamaria_brandit_joita_tahdon_kokeilla_9_2017

Mulla henkilökohtaisesti on useampi brändi, joita seuraan somessa ja joiden tuotteita olen himoinnut, mutta joita en ole vielä päässyt testailemaan. Näistä jokainen on kuitenkin sellainen, josta olen kuullut pelkkää plussaa ja osa on ollut testilistalla jo vuosia esimerkiksi aikaisemman huonon saatavuutensa takia ja osa on ihan uusia tulokkaita, joihin olen vasta tutustunut.

Yes to

kuvat: www.yesto.com

Yes to -on merkki, josta kuulin jo vuosia sitten ensimmäisen kerran erään Youtube -kauneusgurun siitä kertoessa. Muistaakseni kyseessä oli Yes to Cucumber -meikinpuhdistusliinat joista hän kertoi ja jo tuolloin, n. 4-5 vuotta sitten, tahdoin päästä testaamaan tuotteita. Silloin niitä ei kuitenkaan ollut mahdollista helposti saada tänne koti-Suomeen, mutta nyt merkin rantauduttua niinkin lähelle kuin Sokoksille myymälöihin sekä verkkokauppaan, aion todellakin ottaa tuotteet kokeiluun! Tuotteiden hinnat vaihtelevat n. 5-30€ välillä. Tuotteita saa ostettua myös Oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

Bioeffect seerumi

kuvat: www.bioeffect.fi

Bioeffect -tuotteisiin tutustuin ensimmäisen kerran saksalaisen ystäväni Mandyn kautta. Hän käyttää ihollaan ainoastaan EGF hoitoseerumia ja kertoo sen oikeasti toimivan sekä talven kuivuutta, että kesän kiiltelyä vastaan. Kyseinen tuote on hiukan ikääntyvämmälle iholle tarkoitettu, mutta kyseinen ystävä on aloittanut ennaltaehkäisyn jo näin kolmekymppisten jälkeen. Tämä tuote sopii herkälle iholle ja sisältää luonnollisia ihosolun kasvutekijöitä (EGF) joista se saa myös nimensä. Koko tuotemerkin tuotteet pyörivät siellä n. 100€ luokassa / 15ml, eli kyseiset tuotteet ovat todellakin arvossaan ja niitä kannattaakin metsästää esimerkiksi tax freestä.

ColourPop

kuvat: www.colourpop.com

ColourPop, voi ColourPop. Niin halpaa mutta silti niin hyvää. Ja siltikin niin kallista tilata Suomeen. Kyseisen merkin tuotteet ovat melkoisen suosittuja kauneusbloggaajien keskuudessa ja moni tilaa tulleista ja muista maksuista huolimatta paljonkin tuotteita suoraan Amerikasta sillä muistaakseni he toimittavat suoraan omasta verkkokaupasta tänne takapajulaan. Esimerkiksi The Diary of a Shopaholic -blogin Colourpop -tagin alaiset postaukset kannattaa selata läpi, hän on kuningatar mitä tulee näiden tuotteiden arvostelussa Suomen kielellä! Hintaluokka tuotteissa on viidestä dollarista ylöspäin mutta kuten todettua, tullit tulee maksaa postukuluineen (onneksi heillä kuitenkin on tasaisin väliajoin ilmaiset postikulut). Värikosmetiikkaa parhaimmillaan ja edulliseen hintaan!

Juvia's Place

kuvat: www.juviasplace.com

Juvia’s place on merkki, johon tutustuin vasta n. puolisen vuotta sitten mutta joka valloitti pakkaustyylillään sekä hinta-laatusuhteellaan. Tutustuin merkkiin jälleen kerran NikkieTutorials -kanavan kautta ja koukutuin sekä ihanaan pakkaussuunnitteluun, että pigmenttiin. Yhden paletin hinta vaihtelee n. 17-40 dollarin välillä, joten nämä eivät todellakaan ole hinnan kirossa.

Suurin himoituksen kohteeni heiltä on nimen omaan nämä luomiväripaletit, mutta myös siveltimet heiltä ovat mielenkiintoisia! Näistä en ole lukenut suuremmin, mutta hinta on erittäin sopusuhtainen. Harmittelen että Suomeen ei voi saada tuotteita suoraan heidän omilta sivuiltaan, mutta Beauty Bay jälleenmyy kyseisen merkin tuotteita. Mutta hei kattokaa nyt noita värejä!

Sisley Paris

kuvat: www.sisley-paris.com

Sisley Paris -merkkiin ja sen tuotteisiin pääsin sisälle vasta lähiaikoina, kun NikkieTutorials -tubettajaguru kertoi ihastuneensa merkin meikinpohjustajaan. Kyseessä on merkki, jota tätä nykyä saa Sokoksilta ja Sokoksen verkkokaupasta, mutta jonka tuotteet ovat omalle rahapussilleni aivan liian arvokkaita. Tämäkin pohjustaja josta guru kertoi, maksaa n. 160€ / 30ml (kuvassa oikeassa laidassa). Muut merkin tuotteet pyörivät n. 40-600€ välillä kattaen lähes kaiken mitä ihonhoitorutiiniinsa tai meikkipohjaansa voi tarvita. Värikosmetiikkaa heillä käsitykseni mukaan on kuitenkin hiukan suppeammin ja focus onkin ihonhoidossa ja pohjatuotteissa.

OFRA Cosmetics

kuvat: www.ofracosmetics.com

OFRA Cosmetics on lanseerannut lähiaikoina todella mielenkiintoisia juttuja. Olen eniten tutustunut kyseisen merkin huulituotteisiin (etenkin nestemäiseen mattahuulipunaan) josta olen kuullut sekä hyvää että huonoa. Erityisesti merkki tuli omaan tietoisuuteni kun (jälleen kerran) NikkieTutorials teki heidän kanssa yhteistyöpakkauksen johon kuului mm. kuvassa vasemmassa reunassa oleva Bronzer / Highlight -tuote Everglow, jolla saa sekä ihanan korostuksen aikaiseksi kuin silmämeikinkin tehtyä! Olen miettinyt tämän yksittäisen tuotteen hankkimista, mutta koska tuote myytiin alun perin settinä en ole löytänyt tätä yksittäistä muualta kuin OFRA:n omilta sivuilta ja heiltä ei käsittääkseni Suomeen saa tilattua. OFRA Cosmetics -tuotteita voi kuitenkin Suomesta ostaa eleven.fi:stä sekä Nordicfeel.fi:stä.

tarte_9_2017

kuvat: www.tartecosmetics.com

Tarte nyt on jo melko kulttimerkki ja etenkin heidän Shape Tape -peiteaineensa on niin monen suosikki, etten enää pysy laskuissa. He tekevät todella hyviä meikkipohjatuotteita, kuin luomiväripaletteja, huulituotteita ja korostustuotteita monessa eri muodossa. Erityisesti tämä peiteaine on mun testauslistalla, mutta kyllä tahtoisin etenkin tämän kuvassa näkyvän limited-edition make believe in yourself eye & cheek -paletin omiin kokoelmiini. Siinä on ihanat eri sävyt sekä luomille, että poskille ja ai että, ei tuota vaan voi sanoin kuvailla!

ettang_masks_9_2017

kuvat: www.sokos.fi

Ettang tuli itselleni tutuksi sekin työn kautta. Kyseessä on mm. Sokoksista saatava Korealainen ihonhoitomerkki, jonka valikoimasta etenkin Sokoksella myytävät kuppinaamiot kiinnostavat toden teolla! Tuotteiden idea on, että tähän tyhjättyyn kuppiin voit kaataa vettä merkkiin asti, sekoittaa jauheen sekaan ja levittää tuotteen suoraan kasvoille. Kun tuote on levitetty, voit heittää itse pakkauksen menemään ja 15-20min päästä voit poistaa naamion peel off -tyylisesti. Tuotteet eivät ole hinnan kirossa (Sokoksella n. 5€) mutta toki yhtä pakkausta voi käyttää vain kerran. Naamiota löytyy monelle ihotyypille herkästä rasvoittuvaan.

Jotenkin tuntui, että enemmänkin merkkejä olisin voinut listata (mm. Jouer, Milk ja niin edelleen) tässä kun kirjoitin postausta, mutta mielelläni jätän lisää merkkejä vaikka toiseenkin postaukseen! Kerrottehan ehdottomasti mitä piditte tälläisestä postauksesta ja jätätte kommentteihin mikäli teillä on samanlaisia himotuksia kosmetiikan tai esimerkiksi vaatebrändien, ruokajuttujen tai muiden aiheiden tiimoilta!

Onko teillä brändejä joiden tuotteita haluaisitte kokeilla?

18 kommenttia

 1. Linda kirjoitti:

  Yes to on ehdottomasti munkin testauslistalla, samoin Juvia’s Place. ColourPopia olisi myös kiva saada kokoelmiin enemmänkin 🙂 Mä en vaan oo mitenkään turhan innokas maksamaan niitä alveja, vaikka yhden tilauksen ilmaisten toimituskulujen aikaan teinkin 😀 Tarten Shape Tape oli jo mun ostoskorissani alkuviikosta, kun Tarten verkkokaupassa oli ilmaiset toimituskulut, mutta jostain syystä se jäi tilaamatta. Ehkä vielä joku päivä pääsen sitäkin kokeilemaan 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Noi ilmaiset postikulut on kyllä aina pahat! Mullakin on jotenkin se tullien/alvien maksaminen ihan no-no, vaikka loppupeleissä ei ne koskaan niin isot ole olleet kun pitää tilausmäärät järkevinä.

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Sisleyn tuotteita varsinkin tuote meikin alle laitettavaa olen mietiskellyt jo pidemmän aikaa. 🙂

 3. HennaA kirjoitti:

  ByTerry ja It cosmetics ?

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi että, molemmat myös mun listalla! Lontoon reissulta aion kyllä muutaman it cosmeticsin tuotteen ostaa kun pääsee livenä testaamaan.

 4. Laura Paukkonen kirjoitti:

  Olipas listassasi paljon samoja brändejä joita itekkin haluaisin testata! Ehkä joku päivä?

 5. marja liljeström kirjoitti:

  Minä kiinnostuin tuosta Bioeffect seerumista. Olen jo kolmisen vuotta käyttänyt Yon-ka seerumia ja voiteita. Vaihtelu voisi tehdä hyvää.

 6. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Colourpop kuulostaa ja näyttää sellaiselta, että sitä olisi kiva päästä testaamaan 🙂 Monta kalliimman luokan kosmetiikkamerkkiä haluaisin testata, mutta kukkaro ei anna periksi 😀 Jos saisin valita tuotteita ilmaiseksi, testaisin enemmän Lancomea ja Dioria.

 7. Mari kirjoitti:

  Tässä olikin mukana paljon mun suosikkeja 🙂 ColourPop, tarte, Ofra <3 Kaikki ihania ja kokeilemisen arvoisia! Uutta mulle oli tuo yes to, jota täytyy kyllä päästä kanssa kokeilemaan! Kiitos paljon linkkauksesta, kiva jos mun CP addiktiosta on iloa ja hyötyä 😀

 8. Suvi kirjoitti:

  Hei tää oli ihan huippupostaus! Kiva saada näin valmiiksi suodatettuna vähän eksoottisempia meikkimerkkejä omaan tietoon! Huippua! 🙂

 9. Elina kirjoitti:

  Tuo Yesto on kyllä mielenkiintoinen, en tiennyt että sitä saa myös Sokoksilta! Testailin juuri lomalla sarjan puhdistuspyyhkeitä ja ne oli ainakin oikein kätevät 🙂 Pitää ehdottomasti tutustua siihen paremmin!

  • hannamaria kirjoitti:

   Se on rantautunut Sokoksiin vasta ihan hetki sitten, joten ei ihme että on mennyt ohitse! 🙂 Kannattaa tutustua, itekin palan halusta testailla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *