Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: Superedullinen Lidlin Cien -meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Meikkivoidemaanantai -sarja saapi taasen jatkoa ja tänään vuorossa lisää edullista kosmetiikkaa; testissä nimittäin Lidlin Cien -meikkivoide! Olen aikaisemminkin tutustunut merkin aikaisempaan meikkivoiteeseen, mutta nyt on aika antaa näille toinen mahdollisuus! Löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Lidlin Cien -meikkivoide

Brändi

Cien ei tässä blogissa ole aivan uusi merkki, mutta kertaus on opintojen äiti! Eli Cien on Lidlin myymä kosmetiikkamerkki, jonka valikoimista löytyy melko suuri valikoima erilaisia tuotteita; värikosmetiikkaa, hiustuotteita sekä vartalo- ja kasvojen pesuun sekä kosteutukseen tarkoitettuja tuotteita. Suurin osa on ihan peruskauraa, mutta helmiäkin löytyy joukosta.

Muistaakseni Suomen markkinoille Cien tuli 2015 vuoden huippeilla ainakin meikkien muodossa ja ensimmäisen kosketukseni itse sain niihin 2016. Kuitenkin mm. peruskosmetiikka, kuten kosteusvoiteet, ovat tainneet olla markkinoilla jo ennen vuotta 2014. Verkossa on todella heikosti tietoa tämän aiheen tiimoilta muuten saatavilla!

Pakkaus

Tuubissa on yhteensä 30ml tuotetta, joka on melko perinteinen määrä meikkivoidepakkaukselle. Käyttöaikaa on 12 kuukautta avauksesta, joka sinänsä on ihan normaali (meikkivoiteilla usein näkee 12/24 kuukauden käyttöaikoja). Sävy näkyy suoraan tuubin alaosan kirkkaasta kohdasta, joten sen testaaminen on hiukan helpompaa. Lähes kaikki Lidlin kosmetiikkatuotteet tulevat pakattuna revittävään muoviin, joka sinänsä tuntuu turhalta ympäristön puolesta, mutta auttaa hygieenisyydessä – tiedät ainakin ostavasi avaamattoman tuotteen. Perushyvä pakkaus, tekee tehtävänsä ja annostelee tuotteen sopivasti.

Lidlin Cien -meikkivoide

KOOSTUMUS JA SÄVYT

Tämä on koostumukseltaan melko voidemaista ja kasvoille levitettynä hiukan kosteuttavan tuntuinen. Hajustetta kyllä löytyy, joten jos niitä välttelet niin skippaa tämä. Plussaa siitä, että tämä on ei tartu voidemaisuutensa vuoksi ihon kuiviin kohtiin! Tämä koostumus ei ole minun makuuni, mutta joku muu siitä voi tykätä.

Minulla on tästä meikkivoiteesta sävy 010 Ivory, joka taitaa olla porukan vaalein. Ja tiedättekö, yritin kissojen ja koirien kanssa etsiä tietoa verkosta montako sävyä on saatavilla yhteensä, tuloksetta. Omassa Lidlissäni oli muistaakseni 2-3 eri sävyä, mutta tarkennetaan tätä jos lehdistötiedotteen saan käsiini.

Lidlin Cien -meikkivoide Lidlin Cien -meikkivoide

Yksi kerros meikkivoidetta – yläkuvassa sienellä ja alakuvassa siveltimellä

Lidlin Cien -meikkivoide Lidlin Cien -meikkivoide

Toinen kerros meikkivoidetta – yläkuvassa sienellä ja alakuvassa siveltimellä

PEITTO JA LEVITTYVYYS

Peittoa ei kyllä ole nimeksikään. Hiukan enemmän peittoa löytyy kuin tässä arvioimassani Lumenen Glow Fresh Skin Tintissä, mutta toisaalta se ei kutsu itseään meikkivoiteeksi kuten tämä Cienin tuote. Meikkivoidekategoriassa tämä siis jää aivan minimaalisen peittoasteen tasolle ja noh, kun tämän levittää kasvoille on fiilis raskas. Kerrostamista ei kannata tehdä, sillä se ei tuo mitään hyötyä ja saa kasvoille vain raskaamman fiiliksen.

Levittäessä tosiaan fiilis jää raskaaksi, mutta tämä kyllä levittyy hyvin ja suhteellisen nopeasti. Kasvojeni oikean puolen levitin Real Techniquesin Expert Face Brush -luottosiveltimelläni ja vasemman puolen Real Techniquesin Miracle Complexion Spongella – käytössä oli siis kaksi vakkarivälinettä. Kokeilin tätä myös kerran poskien alueelle sormin, mutta lopputulos ei keventynyt juuri yhtään.

Lidlin Cien -meikkivoide

VIIMEISTELY JA PYSYVYYS

Viimeistely tosiaan on melko voidemainen ja tuntuu, että tämä ei asetu ollenkaan eikä ns. sulaudu ihoon missään vaiheessa. Ensimmäisen kerroksen laittaessa ei fiilis paksuudesta ole niin paha, mutta toisen kerroksen aikaan paksuus on todellakin läsnä. Mutta plussana se, että kuiviin kohtiin tämä ei kasvoilla tartu.

Pysyvyys on sellaisen muutaman tunnin luokkaa, mutta toisaalta tämä ei lupaakaan olla mikään superkestävä. Ei pysy kovin hyvin kasvoja kosketellessa ja veikkaankin, että tämä on parhaimmillaan kuivasta normaalille iholle ja lähtee varmasti liitoon yhtään rasvoittuvamman ihon kanssa.

OSTOPAIKAT ja Hinta

Nämä tosiaan löytyvät Lidlien kosmetiikkahyllyiltä omista telineistään. Lompakko ei juurikaan kevene yhden meikkivoiteen kohdalla, sillä yksi meikkivoide maksaa muistaakseni 3,99€.

Summasummaarun, jos kaipaat todella edullista ihon tasoitusta etkä kaipaa peittoa meikkivoiteeltasi, voi tämä olla sinulle. Sanon kuitenkin, että muutamalla extraeurolla löytyy vähemmän hajustettuja ja kevyemmän koostumuksen omaavia tuotteita. Aikaisemmin testaamani Cienin meikkivoide tuntui muistaakseni melko samalta, sillä samat vibat tästä tuli ja vanhan postauksen luettuani vahvistui fiilis. Pakkaus on siis vain tainnut sävynimien kanssa uudistua, mutta koostumus pysynyt ainakin suhteellisen samana.

Myöhemmin viikolla on tulossa myös muista Lidlin Cien -merkin uutuuksista postausta kuvien kera (joista löytyi ainakin yksi helmi), joten stay tuned!

Onko tämä meikkivoide sinulle tuttu?

8 kommenttia

 1. Sonja kirjoitti:

  Käyn tosi vähän Lidlissä, joten kiva kuulla näistä tuotteista! Tuo peittävyys on kyllä todella kevyt tässä tuotteessa.

 2. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

  Mä olen meikkivoiteiden suhteen aika kranttu, joten en varmaankaan tälle lämpenisi 😀 Lidlin kosmetiikkapuolella kyllä muutoin on paljon mielenkiintoisia tapauksia, odotan mielenkiinnolla sun jatkotestailuja 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kranttu oon minäkin ja ei tää kyllä jatkoon pääse 😀 Huomenna on tulossa lisää 😉

 3. tuulanneli kirjoitti:

  Olen hypistellyt näitä tuotteita Lidlissä mutta en ole vielä lämmennyt näille.

  Ostin kerran kokeilumielessä paljon hypetyn Cien kasvovoiteen. Taisin loppujen lopuksi käyttää voiteen käsivoiteena.

  • hannamariav kirjoitti:

   Cieniltäkin löytyy niin hittejä kuin huteja, kuten kaikilta merkeiltä! Kasvotuotteista etenkin heidän Q10 silmänympärysvoide on voittanut jotain palkintojakin!

 4. Annakaisa kirjoitti:

  Oon itse tykännyt cien-meikkivoiteesta nudebeige. Ihoni on tietyltä osin kuivahko, hyvin toiminut. Ja VÄRI mitä parhain, oon kalliimpia (guerlainit yms.) käynyt läpi ja, en ole löytänyt iholleni näin hyvää sävyä. Olen myös tykännyt muista cien-tuotteista. Varsinkin ihonpudistustuotteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.