Hae
Hannamaria

Uusi sarja talvi-iholle: Lumene Arktis

*Sisältää mainoslinkkejä

Pääsin tutustumaan vasta hetki sitten lanseerattuun Lumene Arktis -sarjaan PR-toimiston kautta. Olen näitä jokaista käytellyt nyt muutaman viikon osana rutiiniani ja voin viimein antaa näistä rehelliset arviot! Tuotteet ovat siis saatuja, mutta mielipiteet aivan täysin puolueettomia.

Lumene Arktis

Tähän Lumene Arktis -sarjaan kuuluu yhteensä viisi eri tuotetta, joista minulla on kolme. Käsivoiteen, huulivoiteen ja seerumin lisäksi sarjasta löytyy tehokosteuttava päivävoide sekä silmänympärysvoide. Päivävoide vaikuttaa olevan hiukan tuhdimmanpuoleista, mutta vaikuttaa silti oikein mukavalta tuotteelta näytepussin perusteella! Silmänympärysvoidetta en ole edes kädelleni testannut, mutta veikkaan sen olevan hyvä osana tätä sarjaa.

Koko sarjan on luotu tehokosteuttamaan, rauhoittamaan ja taistelemaan etenkin meillä Suomessa vallitseviin ääriolosuhteisiin, etenkin lämpötilanvaihteluiden suhteen. Se on suunnattu erityisesti herkälle ja kosteusköyhälle iholle, jollainen jokaisella meistä on melko varmasti jossain vaiheessa elämää. Tuotelinjan tuotteet pitävät sisällään rauhoittavaa mustikka-, kaura- ja rypsiöljyä sekä kosteutta sitovaa beta-yhdistettä. Koko sarja on vegaaninen ja hajusteeton.

Lumene Arktis Rich Hand Cream käsivoide

Lumene Arktis tehokosteuttava & rauhoittava käsivoide n. 8€

Koostumus on oikein ihana, maitomainen ja ohuehko. Hinta kuitenkin osoittaa oikein ja tämä kosteuttaa etenkin meikäläisen korppuisia kynsinauhoja oikein toden teolla. Tuotetta on helppo annostella tuubista, sillä sitä ei tule vahingossakaan lorausta liikaa. Iholle jää kevyt kalvo, mutta ei inhalla tavalla ja todella pahasti kuivuneet (ja kuivuudesta halkeilevat) rystyset omaava tyyppi testasi tätä myös puolestani ja suurin vakuuttaja on varmasti se, että tämä tyyppi ei normaalisti käsivoiteita paljon ostele vaan menee perusrasvalla.

Olen käyttänyt nopeammin kuivuvampia käsirasvoja, joten en välttämättä ottaisi tätä työpöydälle matkaan vaan säilyttäisin yöpöydällä. Kokonaiseen ohuen kerroksen kuivumiseen meni noin viitisen minuuttia. Tuoksu ei ole ihana kuten Ziajan Vuohenmaitokäsivoiteessa, mutta se on sentään vegaaninen ja hajusteeton joten sopii hajuherkille (kuten koko sarja).

Lumene Arktis Rich Oleo-serum seerumi

Lumene Arktis tehokosteuttava & rahouhoittava öljyseerumi n.32€

Olen melko ihastunut tähän seerumiin! Tämä on ollut mulla käytössä nyt jo useamman viikon ja etenkin kovien pakkasten aikaan en olisi selvinnyt ilman tätä. Kuten koko sarja muutenkin, on tämä täydellinen osa osaksi talven ihonhoitoa hoitonesteen ja voiteiden lisäksi. Plussaa vegaanisuudesta ja hajusteettomuudesta!

Koostumus on melko maitomainen, vaikka kyseessä onkin öljyseerumi. Muutamana iltana on kasvojani kiristänyt etenkin kuorinnan jäljeltä, johon tämä on tehonnut todella näppärästi ollenkaan kirvelemättä. Etenkin näin talvella ihoni on todella pintakuiva ja tämä osana muuta ihonhoitoa on pitänyt tuon vaivan poissa melko tehokkaasti. Kaksi pumppausta riittää kasvojen sekä kaulan alueelle.

Hinta on melko normaali Lumenen paremman luokan seerumeille ja maksaisin sen itsekin mielelläni mikäli jonossa ei jatkuvasti olisi uutta testattavaa. Pakko silti sanoa, että Lumenen Glow Boost -hyaluronihapponeste menee tämän edelle itselläni jos suosikki pitää valita!

Lumene Arktis Rich Lip Cream huulivoide

Lumene Arktis tehokosteuttava & rahouhoittava Huulivoide n. 8€

Hinta on huulirasvaksi melko korkea, mutta kyllä tämä tehoaakin. Koostumus on tässä melko ohut, mutta kosteuttava ja myös maitomainen. Parhaiten tämä toimii niin, että huulille puristaa hiukan tuotetta, levittää sen tuubin levityspäällä ja hieroo huuliin sormilla. Tämä ei jätä inhaa kalvontuntua saatika tunnu liian paksulta, mutta hajusteettomuutensa vuoksi saattaa maistua välillä todellakin pelkältä rasvalta vaikka kuivuukin nopeasti ja on kuivuessaan mauton sekä hajuton.

Jos ihosi ovat esimerkiksi lääkekuurin takia todella kuivat tai vain arvostat oikeasti todella hyvää huulivoidetta joka on samalla vegaaninen, on tämä sinulle. Jos et halua laittaa useampaa euroa huulirasvaan, kannattaa valita esimerkiksi Labellon tai ACO:n hyvät huulituotteet. Itse näin talvella panostaisin tähän, sillä tämä kestää ja kestää eikä lopu millään.

Ostopaikat

Kivijalasta tuotetta löytyy ainakin Sokoksista, Emotioneista, KICKS-myymälöistä sekä Stockmanneilta.  Verkkokaupoista huulivoidetta löytyy Stockmann.com:sta (tällä hetkellä tarjouksesssa), käsivoidetta KICKS.fi:stä sekä Stockmann.com:sta ja seerumia KICKS.fi:stä sekä Stockmann.com:sta. Stockmann.com myy lisäksi huulivoiteen ja käsivoiteen komboa tällä hetkellä melko kivaan hintaan!

Kuinka pahasti osumaa teidän ihonne on ottanut nyt talvella?

12 kommenttia

 1. Asta B. kirjoitti:

  Mun pitäisi kyllä ottaa missioksi löytää itselle hyviä ihonhoitotuotteita, tässä voisi olla yksi hyvä vaihtoehto kokeiluun. Pitääpäs käydä siis etsiskelemässä! 🙂

 2. Marppa kirjoitti:

  Ostin näitä, koska mulla on erittäin haasteellinen iho etenkin talvella. Seerumi ja päivävoide ovat todella hyviä, silmänympärysvoide on aika perus, mutta toimii.
  Huulivoide sitten taas ei toimi mulla ollenkaan. Levitettäessä jää valkoinen kerros varsinkin huulten kuiviin kohtiin. Tunne on lähmäinen. Aika pian voide kuitenkin katoaa, ja huulet tuntuvat taas kuivilta. Katsoin kelloa, ja 15 minuutin kuluttua edellisestä levityksestä huulet janosivat lisää. Samansuuntainen mielipide oli kaverillakin. Pitäydyn edelleen ACOn huulivoiteessa, sillä sitä ei tarvitse olla lisäämässä jatkuvasti.
  Muuten suosittelen sarjan kasvotuotteita, mutta huulirasvaa en ottaisi vaikka saisin ilmaiseksi.

  • hannamariav kirjoitti:

   Hyvä kuulla että osa sarjan tuotteista nappasi! Tuo huulirasva on kyllä omat kommervenkkinsä vaativa, mullakin ilman tuota erikseen huulille hieromista jää valkoinen kerros et ei sinänsä helpoimmasta päästä huulirasvana. ACO on kyllä mahtava!

 3. Marjut kirjoitti:

  Lumene on ollut merkkinä tuttu jo lapsuudesta asti ja aiemmin se on ollut jopa yksi suosikeistani. Viime vuosina minulle on ollut vain yksi luottotuote Lumenelta. Ehkä pitäisi huomioida myös Lumene jatkossa paremmin. Kiitos esittelystä 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Kannattaa, heiltä löytyy kyllä parhaita tuotteita ihonhoitoon!

 4. Mari kirjoitti:

  Mun ihoni on tosi kiukkuinen ollut nyt talvella, toivottavasti parempaa päin mennään. Näistä kiinnostavin oli tuo seerumi, sen voisin itsekin kokeilla :).

  • hannamariav kirjoitti:

   Mullakin on jostain syystä tänä talvena iho ollut kuivuuden kanssa OK, mutta epäpuhtauksia ollut enemmän. Ihme juttuja 😀

 5. Minna M/Kiljustenblogi kirjoitti:

  Talvi on koetellut ihoa. Oma ihonhoito on hieman retuperällä, kun keskityn lapsen rasvaukseen. Hänen atooppinen ihonsa on varsin huonossa kunnossa. Tämä Lumenen sarja kuulostaa kiinnostavalta.

 6. johanna kirjoitti:

  Minulla jostain syystä räjähti finnien tulo seerumin käytön seurauksena. Muilla tätä inhottavaa ”sivuvaikutusta”?

  • hannamariav kirjoitti:

   Oho! Otitko käyttöön samaan aikaan jotain muuta uutta tuotetta tai teitkö muutoksia mm. ruokavalioon samaan aikaan? Jotkin noista voivat joko yhdistettynä tämän käyttöön ottoon tai myös yksinään aiheuttaa tuollaista. Toki tässä voi olla myös jokin ainesosa, joka ei ihollesi sovi :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *