Hae
Hannamaria

Kaksi lookkia Urban Decay Born to Run -paletilla

*Sisältää mainoslinkkejä

Aikaisemmin esittelemäni Urban Decay Born to Run paletti on mulla todella vahvasti aivan jatkuvasti käytössä, jonka vuoksi halusinkin julkaista kaksi erilaista lookkia kyseisellä paletilla tehtynä. Itse paletin hintoineen (n. 50€ ostopaikasta riippuen) esittelin jo aiemmin, joten käy esittely paletista lukemassa täällä. Mun piti kuvata lookkeja kolme, mutten tässä välissä tullut edes kuvausmielessä tehneeksi tummempaa lookkia joten kahdella mennään – julkaisen tummemman myöhemmin!

Palettia on edelleen saatavilla mm. *Lookfantastic.fi -verkkokaupasta.

Urban Decay Born to Run paletti Urban Decay Born to Run paletti Urban Decay Born to Run paletti

Purppura meikki

Kun kaipaan hiukan väriä silmämeikkiin, mutta mulla ei ole aikaa käyttää häivyttelyyn valovuotta saatika keksiä uusia komboja, menen tällä lookilla. Synttärit, treffit, illanistujaiset, kosmetiikkaosaston työvuorot ja ties mitkä on tulleet tällä lookilla käytyä läpi!

Tähän yksinkertaiseen lookkiin tulee luomivaon yläosaan häivytyssävyksi lohenpunaista ”Still shot” -sävyä, luomivakoon ja ulkonurkkaan purppuraa ”Hell ride” -sävyä ja liikkuvalle luomelle, sisänurkkaan ja kulmaluulle vaaleaa helmiäissävyä ”Blaze”. Alaluomelle toistan sävyt ”Hell ride” ja reunojen häivyttelyyn ”Still shot”. Meikkipohjana tässä Maybeline Superstay -meikkivoide ja huulilla MAC Cosmetics Liptensity -huulipuna sävyssä Driftwood  + Fentyn Gloss Bomb.

Urban Decay Born to Run paletti Urban Decay Born to Run paletti Urban Decay Born to Run paletti

Nopea & Simppeli arkimeikki

Kuten näkyy, on tämän meikin kuvat napsaistu arkena – huulimeikki puuttuu (koska huulirasva), poskipunaa ei ole, epäpuhtauksien peittoon ei ole jaksettu panostaa juurikaan ja meikkipohja on muutenkin suhteellisen kevyt. Tälläinen, tai itse asiassa nykyään vielä vähän yksinkertaisempi, on mun arkimeikki – ei hivo todellakaan täydellisyyttä, mutta luo juuri sopivasti ehostautuneen vaikutelman. Tälläisellä meikkimäärällä tunnen olevani aina omimmillani arkena.

Käytän tässä lookissa tasan kahta sävyä; luomivaossa lämmintä vaaleanruskeaa ”Riff” -sävyä ja liikkuvalla luomella, sisänurkassa sekä kulmaluulla kultaista shimmeriä sävyssä ”Stranded”. Tätä varioin myös käyttämällä liikkuvalla luomella kuparista sävyä ”Ignite” tai ”Double Life”. Tosi kivoja ja helppoja komboja nekin tehdä jopa sormilla! Alaluomelle vain sävyä ”Riff” ja look on valmis!

—————————-

Sellaisia lookkeja! Tein muuten tuon purppuran meikin uudelleen nyt helmikuussa ajatellen että ”tälläistä en varmaan ole vielä kuvannut tällä paletilla” – no mites kävikään, kun aukaisin luonnoksen niin ensimmäisenä olikin sellainen. Hups! Mutta, näiden lisäksi on tullut tehtyä tällä Urban Decay Born to Run -paletilla mm. ihan perusruskeita, oranssiin vivahtavia sekä sinisempiä lookkeja, mutta pääosin tämäntyylisillä jutuilla olen mennyt. Etenkin tuo nopea ja hempeä look (toisena tässä) oli viime syksyn vakkarilook arkena.

Ostin tosiaan tämän Urban Decay Born to Run -paletitini kivijalasta Sokokselta, mutta toki tätä on verkosta saatavilla mm. KICKS.fi:stä sekä Stockmann.com:sta. Palettia on edelleen saatavilla mm. *Lookfantastic.fi -verkkokaupasta.

Voin kertoa sen olleen yksi parhaista sijoituksistani viime syksynä, en ole katunut hetkekään vaan pikemminkin nauttinut paletista aivan todella suuresti!

Mikä on teidän suosikkilook tällä paletilla?

2 kommenttia

  1. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi kirjoitti:

    Tää paletti on kyllä jäänyt nakertamaan mua!

    • hannamariav kirjoitti:

      Vielähän tätä saa jos siltä tuntuu 😀 Ymmärrän kyllä hyvin ton kun jotkin jää nakerteleen, mua harmittaa pari LE-palettia jota ei enää saa mistään! 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.