Hae
Hannamaria

Bette Box Helmikuu 2019

*Sisältää mainoslinkkejä

Jälleen olisi aika kuusta! Bette Box Helmikuu 2019 kilahteli puhelimeeni saapumisilmoituksen muodossa jo torstai-iltana, mutta kappas vaan kun en päässyt sitä ennen perjantaita hakemaan ja ennen lauantai-iltaan kuvaamaan! Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Helmikuu 2019 Bette Box Helmikuu 2019

Tämän kuun teemana olivat hiukset – ”Love is in the Hair”  (ihanaa muuten että tänä vuonna teemat vaikuttavat olevan entistä selkeämmät, jes!). Hemmottelua tuulen ja pakkasen tuskastuttamalle hiukselle tarjoilee boxin tuotteet + ylläripyllärinä silmänympärystuote, jonka pistän heti testiin edellisen juuri loputtua.

Bette Box Helmikuu 2019

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding -shampoo (250ml / 22,90€, mukana 30ml näyte) on mulle ihan uusi tuttavuus. Tämä sulfaatiton shampoo vahvistaa, silottaa ja hoitaa huokoisia vaalennettuja sekä värjättyjä hiuksia. Keratiinista kannattaa pidennykset omaavien ymmärtääkseni pysyä kaukan, mutta itse aion tämän pistää testiin esimerkiksi seuraavalla reissulla. Saatavilla parturi-kampaamoista, Stockmann -tavarataloista sekä Cocopanda.fi:stä (1000ml versio). 

Schwarzkopf Blond Me Keratin Restore Bonding -tehohoito (200ml / 24,90€, mukana 30ml näyte) on pistetty boxiin varmasti shampoota tukeakseen. Huokoisten ja värjättyjen hiusten kosteustasapaino tulisi tasoittua ja kiillon lisääntyä tämän tuotteen kautta. Levitetään kosteisiin hiuksiin ja annetaan olla n. 10 minuuttia, jonka jälkeen huuhdellaan. Odotan tältä paljon! Saatavilla parturi-kampaamoista ja Stockmann -tavarataloista.

Bette Box Helmikuu 2019

Salus Magnesium -valmiste (vaihtoehtona B-vitamiini -valmiste) on kiva lisä boxiin ja tulee varmasti juotua pois kuten edellisetkin. Tämän magnesiumversion (kuten magnesiumin yleensäkin) tulisi estää lihaskramppejam suonenvetoja sekä raajojen puutumista. Juontiin männöö!

Lumene KLASSIKKO Kosteuttava silmänympärysvoide (15ml / n. 9€) pääsee jo alkusanojen mukaan heti käyttöön, loppui juuri edellinen silmänympärysvoide sopivasti n. viikko sitten enkä ole uutta korkannut! Klassikko -linja on sellainen, jota löytyy ihan marketeista ja on edullisimmasta päästä nykyistä Lumenea. Tämän tulisi kosteuttaa ja vähintään hidastaa alkavien juonteiden syntymistä (ikäkriisi pukkaa päälle ensi sunnuntain synttäreiden takia joten tätä todella tarvitaan) ja muutenkin saada iho näyttämään heleältä! Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista, tavarataloista ja verkkokaupoista. 

Bette Box Helmikuu 2019

Bio2You Natural -hiusnaamio (200ml / 21,30€, mukana 50ml näyte) on paketin toinen hiusnaamio, jota sitäkin mielenkiinnolla kokeilen. Tämä merkki on tuttu jo ennestään Bette Boxeista eikä silloin päätynyt lemppareihin, mutta tälle tuotteelle mahdollisuuden kyllä annan! Sen tulisi sisältää silkkiproteiineja sekä aminohappoja, jotka ravitsevat hiusta ja lisää niiden elastisuutta tehden hiuksista samalla kiiltävät ja pehmeät. Saatavilla Life -myymälöistä sekä -verkkokaupasta, sinunapteekki.fi:stä sekä apteekkituotteet.fi:stä.

XZ Extra Strong -hiuskiinne (100ml / 2,90€) on tosi ihana hiuskiinne! Olen suuri suomalaisten hiusmerkkien fani (XZ ja Biozell forlife), joten tämä menee heti laukkuun matkalakaksi. Tuoksu on miellyttävän hento ja itse pitä todella hyvä olematta kuitenkaan korppu. Tämä on uudelleenlaseerattu versio viime syksyltä, jolloin mm. pakkausdesign uudistui! Edullista ja hyvää, tykkään! Saatavilla mm. päivittäistavarakaupoista sekä tavarataloista. 

————————-

Kokonaisuudessaan kiva boxi, enempi vielä omaan makuuni kuin viime kuun! Ja siis täytyy antaa kyllä propsit Bette tiimille ”MIKSI MULLE TULEE BLONDI TUOTE HÄ?!!” -kysymysten minimoimisesta somessa, etenkin Instagramissa – he ottivat tähän kantaa jo ennenkö asiaa kerettiin hirveästi nostaa esille kertoen, että Blond Me -sarjan tuotteet sopivat myös värjätyille hiuksille eivät vain blondille. Näin se pitää hoitaa!

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mitä te tykkäsitte tästä boxista?

 

 

10 kommenttia

 1. Maisa80 kirjoitti:

  Hiustuotteet boxissa vaikuttaa kiinnostavilta! 🙂 Itselläni on raidoitetut hiukset, on vaaleita, ruskeita ja punaisia raitoja. Itse en ole tilannut koskaan tilannut Bette boxia. Käytän melko vähän kosmetiikkaa, joten turhan moni tuote jäisi käyttämättä.

  • hannamariav kirjoitti:

   Ymmärrän kyllä, jos ei kosmetiikkaa hirveästi käytä niin ei ehkä ole ylipäätään kauneusboxien kohderyhmää 🙂

 2. tuulanneli kirjoitti:

  Mielenkiintoinen kokonaisuus. En ole näitä boxeja kokeillut. Lukenut olen blogeista mutta minulla voisi jäädä paljon tuotteita käyttämättä. Toisaalta tämä on varmasti mukava tapa kokeilla eri tuotteita.

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiitos! Tämä tosiaan on kiva tapa saada testattua useita erilaisia tuotteita joita ei kuitenkaan täysikokoisena tarvitse kokeilla!

 3. Asta B. kirjoitti:

  Mulle Bette Box on sinänsä melko vieras asia, mutta ehdottomasti ideana kiva! Hiustenhoitotuotteet kaikissa muodoissaan on yksinkertaisesti ihanaa arjen hemmottelua <3

 4. Kat von Yvon kirjoitti:

  Näihin törmää blogeissa vähän väliä. Tämä olisi kyllä ollut niistä sellainen, jonka voisin kuvitella itselleni. Harvemmin kun tulee kuitenkin käytettyä mitään meikkiä tai muutakaan ?

  • hannamariav kirjoitti:

   Kyllä vain, moni bloggaaja tykkää kauneusboxeja esitellä! 🙂 Kauneusboxit on siitä hyviä, että tulee kokeiltua uutta!

 5. Fanny/ Bette Box kirjoitti:

  Kiitos jälleen Hanna ihanasta postauksesta! ? Ihana kuulla, että tykkäsit helmikuun Bettestä! Hauskaa että huomasit somessa Blond Me- sarjan hälinää, aina ei kommunikaatio sujuu kun suunniteltu, mutta kiva kuulla että onnistuimme ainakin tällä kertaa! ?

  • hannamariav kirjoitti:

   <3 Kuuluu vähän ammattiin kiinnittää huomiota tälläiseenkin kommunikaatioon, minkäs teet 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.