Hae
Hannamaria

3 x paras markettiripsiväri

*Sisältää mainoslinkkejä

Oon aika paljon kirjoittanut viimeaikoina vain tietystä tuotteesta per postausta, joten nyt kartotetaan kerralla mikä on paras markettiripsiväri! Jos olet mun blogia seurannut pidempään on nämä tuotteet sulle melko tuttuja – oon jokaisesta vähintään maininnut blogissani jos en nyt omaa postausta ole niille osoittanut.

3 x paras markettiripsiväri

Näistä jokainen on hintaluokaltaan 12-18€ hintaisia ollessaan normaalihintaisia ja toki ostopaikasta riippuen joko edullisempia tai kalliimpia. Nyt muuten sellainen PRO TIP kaikille; kannattaa pitää silmällä Citymarkettien kosmetiikkapuolen alennuksia, siellä on usein mm. Maybelline ja L’Oreal 40% joka koskee toki myös ripsivärejä! Myös Cocopanda.fi on mun toinen luottopaikka jos edullisuutta hakee. Näistä jokaista olen kuitenkin ostanut useamman tuubin, sillä miksi sitä ei priimaa ostaisi useamman kerran?

3 x paras markettiripsiväri L'Oreal Paradise Extatic 3 x paras markettiripsiväri L'Oreal Paradise Extatic

L’Oreal Paradise Extatic -ripsiväri,  n. 14€

Tämä ripsiväri on tyypille, jolla ei ole hirveän pienet silmät (sillä harja on melkoisen suuri ja tökkisi muuten ties minne), arvostaa meikäläisen tapaan hiukan kuivempaa massaa, omaa vahvat ripset ja haluaa superisti tuuheutta ripseen. Mulla todella harva ripsiväri pitää taivutukset kunnolla ja tämä perusversio sen tekee, vedenkestävä vielä paremmin. Tämä lähtee meikinpostossa ilman öljyjäkin suhteellisen helposti, toki öljyt auttavat. Ripset eivät jää paakkuisen näköisiksi, vaan upean tuuheiksi ja kerroksia tarvitsee tuuheisiin ripsiin halutessaan vain yhden, mutta monenkin laitto onnistuu.

Miinuspuolena tässä moni moittii tosiaan tuota harjan kokoa ja kuivaa massaa, mutta minua ne eivät haittaa – päin vastoin. Ainut harmi tässä itselleni on se, että tämä tuntuu kuivuvan normaalia nopeammin; käytän sanaa ”tuntuu”, koska veikkaan tämän kuivuvan ihan samaa tahtia kuin muutkin, mutta massan olessa valmiiksi jo kuivemman puoleista ”tuntuu” tuo kuivuminen tapahtuvan nopeammin kuin muissa. Tämä ei silti kuivuessaan varise, vaan muuttuu ainoastaan hankalammaksi levittää nätisti.

Ostaisin tämän itse joko Citymarketin aleista tai Cocopanda.fi:stä. Saatavilla on myös vedenkestävä versio. Tuotteesta löytyy (saman sarjan kulmatuotteen kera) tarkempi postaus keväältä 2018. 

3 x paras markettiripsiväri Maybelline Lash Sensational Luscious 3 x paras markettiripsiväri Maybelline Lash Sensational Luscious

Maybelline Lash Sensational Luscious -ripsiväri, n. 12€

Tämä ripsiväri on tilanteisiin, jossa ripsivärin tulee kestää kovemmatkin itkut (hautajaistestattu, ei levinnyt) ja ihmisille jotka kaipaavat ultimaattista pitoa, kevyttä tuuheutta ja kaunista pituutta extremepysyvyyden lisäksi. Harja on muovipiikeistä koostettu joten sopii hiukan pienemmillekin silmille, massa on melko juoksevaa joten tällä kestää ikuisuus ”kuivua kasaan” = pitkäikäinen jes! ja muutenkin todella hyvä ripsiväri.

Paitsi, että tällä saat aikaan harmaita hiuksia poistovaiheessa. Öljyä, öljyä, öljyä on mun vinkki – tämä ei lähte vedenkestävän meikin puhdistusaineella vaan öljyllä, öljyllä, öljyllä. Tuote itse sisältää öljyä ja on todellinen extremeripsiväri pysyvyytensä puolesta. En siis suosittele tätä ”Luscious” -versiota päivittäiseen käyttöön, vaan erikoistilanteisiin – muut Lash Sensationalit on kuitenkin hyviä arkeen!

Ostaisin tämänkin Cittarin aleista, Cocopanda.fi:stä tai mistä tahansa marketista jossa satut käymään. Tuote tuli esiteltyä jo kerran joulukuun 2016 suosikeissa.

3 x paras markettiripsiväri Maybelline Total Temptation 3 x paras markettiripsiväri Maybelline Total Temptation

Maybelline Total Temptation -ripsiväri, n. 15€

Tämä on heille, jotka kaipaavat tuuheutta, kevyttä pituutta, ”peruskokoista” harjaa sekä erottelevuutta. Massakin on juuri sopivaa, ei liian kuivaa eikä liian juoksevaa ja hylsy annostelee harjaan juuri sopivan määrän massaa.Tämä vaan tekee kaiken sen mitä ripsiväriltä voisi toivoa ollen se täydellinen ripsiväri yllä olevan kahden väliltä.

Ja jos tuntuu ettei tämä pidä taivutuksia tarpeeksi niin tästäkin on olemassa vedenkestävä versio, joka pitää huolen sitten niistä taivutuksista. Omissa ripsissä ei tosin tätä ongelmaa ole ollut! Mulle tämän tuoksu ei ole edes miinus, mutta joillekin a) tuoksu ripsivärissä ja b) kookoksen hentoinen tuoksu saattaa olla luotaantyöntävää. Itse vain siitä nautin!

Suuntaisin jälleen Cittarin alennuksiin, Cocopanda.fi:hin tai Nordicfeel.fi:n luo. Listailin tämän jo viime vuoden toukokuun 2018 suosikeissa nappivalinnaksi.

Mikä on sun lempiripsari marketista?

4 kommenttia

 1. Nena Sofia kirjoitti:

  Vaikuttaa lupaavilta! Mä olen vakiintunut Lash Sensationalin perusversion käyttäjä, ja senpä takia tuo Luscious pitäneekin ostaa kaappiin tositilanteita varten! Toki mulla pysyy perusversiokin ihan älyttömän hyvin, mikä tekee siitä todella harvinaisen ripsarin itselleni. Yleensä mun ongelmana on maskaroiden variseminen alaluomille, mikä on sitten yksi raivostuttavimmista ongelmista 😀

  • hannamariav kirjoitti:

   Kannattaa tuo testata ihan ehdottomasti, on ihan sikahyvä nimenomaan noihin tositilanteisiin! Mulla todella harva varisee alaluomille tai siirtyy yläluomelle ja silloin kun se tapahtuu tietää, että ripsari on sysipaska 😀

 2. JonnaH. kirjoitti:

  Mun markettiripsarisuosikit löytyy Max Factorilta, 2000 Calorie on varmasti yksi pitkäaikaisimpia lemppareitani, mutta tykkään myös Fals Lash Effect Mascarasta, siitä ihan ekasta.

  • hannamariav kirjoitti:

   Maxilla on kyllä suurin osa hyviä ripsareita, tuota Fals Lash Effectiä muistan nuoruusvuosina käyttäneeni ihan todella pitkään! 2000 Calorie on itelläni vielä testaamatta mutta asiakkaat on kehuneet myös! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.