Hae
Hannamaria

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution x Kisu -paletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Päästiin jälleen vauhtiin kauneusbloggaajien kanssa ja luotiin ystävänpäivään yhteensä yli 15 upeaa lookkia! Revolution x Kisu -paletti lähetettiin jokaiselle osallistujalle PR:nä, jolla tuodaan ihanaa twistiä jokaisen meikkiin – jotain samaa ja niin paljon erilaista! En maltakaan odottaa taasen millaisia lookkeja muut ovat luoneet!

Ps. Loin muuten uuden tagin, Kauneusbloggaajien meikkihaaste, jonka takaa löytyy kaikkien näiden meidän yhteispostauksien mun tekeleet!

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution Kisu -paletti Revolution Kisu -paletti Revolution Kisu -paletti

Revolution x Kisu -paletti on sekä luomiväri- että korotustuotepaletti ja sävyiltään sellainen, joka istuu omaan kokoelmaani kuin nenä päähän. Osa sävyistä löytyy jo, mutta näin yhdessä paletissa niitä katsoo aivan eri taapaa ja on käytännölliset esim. matkustamista ajatellen. Revolution on kunnostautunut aika monen tahon kanssa tekemään yhteistyöpaletin ja niin on tämänkin paletin kanssa; Kisu on saksalainen (ja mulle ennestää tuntematon) tubettaja, jolla on yli 400 tuhatta tilaajaa.

Paletti itsessään on todella söpö ja vähän perinteisestä poikkeava valinta ystävänpäivään! Sävyt olivat yllättävän pigmenttisiä eivätkä varisseet juurikaan, edes tummat sävyt. Alarivin October oli paletissa vaikein häivyttää, mutta kärsivällisen työstön kanssa senkin sai toimimaan. Kaikkia sävyjä en tietenkään käyttänyt tässä, mutta jätän paletin pöydälle jatkokäyttöä odottelemaan sillä esimerkiksi Gryffindor ja Reign voisivat toimia ihanan nopeana arkimeikkinä! Ja miten hauskasti ovat ylipäätään sävyt nimetty, propsit siitä!

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution x Kisu -paletti Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution x Kisu -paletti

En ennakkoon katsonut millainen paletti on kyseessä, mutta nähdessäni paletin sävyt sekä etenkin tuon ihanan turkoosin, päätin että menen sillä minkä tiedän. Cut crease, vaaleaa ulkonurkassa tumman luodessa syvyyttä ulkonurkkaa ja pirteä turkoosi alaluomella sopivat kivasti ystävänpäivään.

Normaalista hiukan poikkeavaan tapaan lisäsin tähän lookkiin vielä hiukan isommat irtoripset – tiesin etten tule tätä lasien kanssa käyttämään niin ei tarvinnut huolehtia turhia. Ja itse asiassa kokeillessani laseja päähän kuvien jälkeen eivät ripset edes ottaneet linsseihin, score! Käytin sävyjä Cookie Dough, October, Clumsy, Bloodlust, Maldives ja Marshmallow.

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution x Kisu -paletti Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution x Kisu -paletti

Kasvoillani on ihan peruspohja, mutta posket ovat saaneet väriä testissa olevasta ihanasta paletista. Korostus on tämän Revolution x Kisu -paletin ”Marshmallow”. Huulilla on aivan uusi kombo, johon rakastuin heti ja joka sopi myös talven kuivattamille huulilleni.

Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution x Kisu -paletti Kauneusbloggaajien meikkihaaste: Ystävänpäivä by Revolution x Kisu -paletti

Tämä look on sellainen, jonka voisin kuvitella hyvinkin treffeille tai iltamenoja varten tekeväni. Käyttäisin tosin hiukan keveämpiä ripsiä, sillä näin tuuheat ja paksunauhaiset ripset ovat tottumuskysymys ja vaikka ne upealle näyttävätkin, lasien kanssa ja ilman rajausta arkena käytän mieluummin pienempiä ja ohuempinauhaisia ripsiä. Tykkään kyllä kokonaisuudesta, mites te?

Käytetyt tuottehet

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base -pohjustustuote
Benefit POREfessional -pohjustustuote
Maybelline Superstay 24h -meikkivoide (03 True Ivory) (postaus tuotteesta)
Revolution Conceal & Define -peitevoide (C1)
RCMA No-Colour -irtopuuteri (postaus tuotteesta)
Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer -aurinkopuuteri (postaus tuotteesta)
KICKS Beauty Blush Palette -poskipunapaletti (Cherry On Top)
MAC Cosmetics Prep & Prime Fix+ -suihke
Urban Decay All Nighter -meikinkiinnityssuihke
Revolution x Kisu Eyeshadow & Highlight -paletti
Avon MARK Intense Kohl -pitkäkestoinen rajauskynä
Maybelline Snapscara -ripsiväri (postaus tuotteesta)
Eylure Enchanted Bring on the Light -irtoripset
MAC Cosmetics Liptensity -huulipuna (Driftwood)
Fenty Beauty Gloss Bomb -huulikiilto

Kyseinen Revolution x Kisu -paletti tule myyntiin helmi-maaliskuun aikana kaikkiin Prismoihin Suomessa, mutta on saatavilla jo nyt Revolutionin omilta verkkosivuilta. Hintaa heillä itsellään on 11,99€, joten veikkaan hinnan Suomessa olevan n. 13-15€ välillä. Kiva paletti kivaan hintaan!

Muiden Ystävänpäivälookit

Meitä tosiaan on kivanlainen poppoo mukana tässä projektissa tällä kertaa ja postauksia tulee kahtena perättäisenä maanantaina! Koko shown on organisoinut nainen Blinger Shimmer -blogin takana, jolle erittäin suuri kiitos! Tänä maanantaina 4.2. tulevat lookit seuraavilta upeuksilta: Blinger Shimmer, HennaV, Meikkiholisti (ent. Diary of a Shopaholic), Meikkimonsterin maailma, Charlottaeve, Dioriina ja  Make up by Eija Nordlund.

Maanantaina 11.2. meikin julkaisivat Alohair, Be beauty or creepy, Miss Aria, MaittaLy, Strokes of Color, Maria Glow, Ria Gomez sekä Pakolliset – tai ainakin melkein.

Millainen on teidän visio ystävänpäivämeikistä?

18 kommenttia

  1. Marina / Dioriina kirjoitti:

    Juurikin loistava meikki ystävänpäivän treffeille.

  2. Meikkiholisti kirjoitti:

    Arvasin, että sulta nähdään joku huikean upea luomus ja tää oli just sellainen, ihana <3

  3. Mira / Blinger Shimmer -blogi kirjoitti:

    Ihana tuo turkoositwist, joka on meikissä mukana <3

    • hannamariav kirjoitti:

      Kiitti! Halusin jonkin pienen twistin ja tuo turkoosi oli just sopiva!

  4. sonja kirjoitti:

    Ihanaa että tartuit tuohon laguunin siniseen sävyyn. Mä leikittelin sillä mutten haastemeikkiin sitä sitten valinnut. Muutenkin ihana kokonaisuus meikissäsi. Ihailin sun kulmakarvoja huolella, olispa mullakin… 😀

    • hannamariav kirjoitti:

      Kiitos! Meikistä ois varmasti tullut erilainen jos tuota ei olis ollut, onneksi oli! Nää kulmat onnistu jotenkin hämmentävän hyvin, kerrankin 😀

  5. petra kirjoitti:

    Vau ihailen aina meikkiä missä on uskallettu käyttää kirkkaita värejä ? meikkaaminen on kyllä yks taiteenlaji ?? oma juhlameikki on niinkin hurja kuin ripsari ja ehkä meikkivoide ? jos oikein laitetaan niin lisäksi vaaleabeige glitter luomiväri ja olen mie joskus omistanu poskipunanki ?

    http://starbox.fi/sangynalla

    • hannamariav kirjoitti:

      Kiitos! Tahtoisin ottaa enemmän aikaa ihan kunnolla meikkaamiselle sillä tää on niin ihanaa, mutta arkena mulla menee ihan samalla linjalla kun sulla juhlana – kasvomeikki ja ripsari kulmien kera, se oli siinä 😀

  6. Marianne / STAY FRESH kirjoitti:

    Tosi kaunis meikki ja sävyt! Muutenkin kauniita sävyjä tuossa paletissa 🙂

  7. Diiskuneiti kirjoitti:

    Wau mikä meikki – sä olet kyllä taitava ?

  8. Nani Karoliina kirjoitti:

    Tuo tagi oli hyvä idea, voisi lisätä sen myös omaan blogiin ! 🙂 Ihailinkin tätä meikkiä jo instan puolella ja tää vaan on upea ! <3 Tuo sininen on pähee ja haluan kyllä päästä sitä itse myös testaamaan jossakin meikissä 🙂

    • hannamariav kirjoitti:

      Ehdottomasti, auttaa huomattavasti tuo tagi! Ja kiitos, oot ihana <3 Ja siis niinpä, just tuollaista sinistä todella harvasta paletista löytyy!

  9. Mohn kirjoitti:

    Todella kaunis ja näyttävä meikki, hienosti olet yhdistellyt sävyjä! Yllättävän vähän sävyjä siihen nähden kuinka näyttävä meikki on!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *