Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Toukokuu 2018

Postaus sisältää affiliatelinkkejä.

Toukokuu oli hektinen (ja jopa niin hektinen, että mieluummin olen ajattelematta koko asiaa). Kouluhommat alkaa olemaan pikku hiljaa purkissa paria projektia lukuunottamatta, joten viimein kerkeän palata intohimoni pariin. Kosmetiikan käytössä viime kuussa tärkeää olikin se, että kaikki on mahdollismman helppoa sekä vaivatonta.

Hit & Miss Toukokuu 2018

Uusia tuttavuuksia sekä vanhempia suosikkeja löytyy listalta tällä kertaa! Uudelleenlöysin myös yhden tuotteen pienen tauon jälkeen, mistä olen erittäin tyytyväinen! Löydät edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

——————————————————

HITS: Toukokuu 2018

——————————————————

Hit & Miss Toukokuu 2018

Garnier Ambre Solair UV Water SPF30 -aurinkosuojavesi on ihan uusi tuttavuus ja uutuus Garnierilta ylipäätään. Olen useamman kerran tätä käyttänyt ja tykästynyt ihan todella! Tätä kaksifaasista aurinkosuojaa on todella helppo ravistuksen jälkeen suihkutella suoraan iholle ja pienesti levitellä kädellä menemään jos tarve on. Ei tahmaa ja kuvuu suht nopiaan. Aion tehdä tästä vielä suuremman postauksen, joten stay tuned! Tuotetta voi ostaa mm. päivittäistavarakaupoista.

philosophy no reason to hide instant skin-tone perfecting moisturizer eli sävyttävä päivävoide on mulla ollut käyttämättömänä laatikossa viime vuodesta asti kun sen sain. En jotenkin syttynyt ensitestauksella tuotteeseen, mutta nyt sitä lähes päivittäin (ja etenkin no-makeup-makeup -päivinä) käyttäneenä voin sanoa ihan rakastuneeni. Ihon väri tasoittuu, peittoa tulee ihan hitusen ja tämä antaa kivan päivetyksen muuten kalpealle iholle. Aurinkosuojaakin on SPF20 verran. Tuotetta voi ostaa mm. Sokoksista.

Hit & Miss Toukokuu 2018Hit & Miss Toukokuu 2018

YSL Tatouage Couture Liquid Matte Lip Stain -mattahuulipuna on ihan uskomaton huulituote ja hyppäs mun huulituotelistassa ihan kärkeen. Aion tästäkin tehdä vielä oman postauksensa, mutta näiden kesto, levittyvyys, applikaattori sekä tuntuma huulilla on ihan toisesta maailmasta. Tosin niin on hintakin, sillä yhden huulituotteen hinta on noin 38€… Sain ylipuhuttua kaverinkin ostamaan tälläisen (samassa sävyssä vielä kuin oma!) ja ollaan vertailtu WhatsAppin välityksellä kummalla tuote pysyy pidempään parempana! Tuotetta voi ostaa mm. KICKS.fi:stä , Cocopanda.fi:stä sekä eleven.fi:stä.

Maybelline Total temptation -ripsiväri pääsi heti ripsivärien kärkeen. Olen yhä suuri arvioimani L’Orealin Paradise Extatic -ripsivärin fani, mutta tämä on kiilannut erittäin hyväksi kakkoseksi ohi Essencen. Harjasosa on ihanan tasainen ja juuri sopivan kokoinen, massa taasen sopivan kuiva (muttei kuitenkaan niin kuiva kuin L’Orealin versiossa). Tämä tuuheuttaa ja erottelee todella näppärästi, pituuttakin se antaa perus-ripsivärin verran. Suurempi kokemuspostaus in-action -kuvien kanssa tulossa! Tuotetta voi ostaa mm. KICKS.fi:stä (vedenkestävänä), Cocopanda.fi:stä sekä eleven.fi:stä.

Huteja ei tullut tässä kuussa ollenkaan listattua, sillä testasin melko vähän uutta kosmetiikkaa ja halusin mennä uudet lempparit edellä. Kenties ensi kuussa sitten!

Millaiset suosikkituotteet teillä on näin kesää vastaan löytyneet?

 

7 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Kiinnostuin heti tosta aurinkosuojasta, joten jään odottomaan sun isompaa postausta siitä. ^_^

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Ja minä kiinnostuin tuosta ripsiväristä, täytyy kyllä ostaa jossain vaiheessa testiin 🙂

 3. souliina kirjoitti:

  Tuo ripsiväri on todella hyvä-tykkään ja YSL:n puna on upea myös, tykkään siitäkin.
  Kahta muuta en omista, mutta hyvältä kuulostavat:D

 4. Ansku / Say It Anyway kirjoitti:

  Tuosta YSL:n mattahuulipunasta olen kuullut paljon kehuja! Taidanpa itsekin testata sen 🙂

 5. Iina / MouMou kirjoitti:

  Haha, ripsarisamikset! Mulla sama kärkikaksikko.:)

 6. Annukka kirjoitti:

  Minun pitäisi löytää hyvä sävyttävä päivävoide,pitääpä käydä tarkemmin tutustumassa tuohon Philosophyyn.

 7. Hanna-MariA kirjoitti:

  Tuota ripsaria mun on pitänyt testata! Kevyet meikit on mun suosikkeja kesällä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *