Hae
Hannamaria

Hit & Miss: Joulukuu 2016

Taas olisi viime kuun suosikkien ja inhokkien aika! Kuukausi hujahti ihan silmissä ja tuntuu, että vieläkin on jotenkin lomafiilis vaikka arki pukkaa melko urakalla päälle. Vielä hetki kuitenkin ennen opiskeluja on vain vapaa-aikaa sekä työntekoa, ensi viikolla se ’virallinen’ arki sitten koittaa. Pitääkin ottaa itseään niskasta kiinni myös tällä rintamalla, sillä aion vastedeksin pysytellä n. 4 postauksen viikkotahdissa ja ei ne iteksiään kirjoituta tai kuvauta itseään! Mutta asiaan, eli kuukauden hit & miss -tuotteisiin. Löydät myös edellisten kuukausien postaukset tagin Hit & Miss -alta.

Hit – ehdottomat suosikit

hannamaria Hit & Miss

Dermalogica skin hydrating booster on osoittautunut aivan upeaksi pintakuivan ihon pelastajaksi! Tätä tarvitsee hiukan alle herneen kokoisen määrän ja se riittää koko kasvoille. Tämä on löytänyt paikkansa ihonhoitorutiinini illasta puhdistuksen jälkeen ja ennen yövoidetta (myönnetään, joskus jopa skippaan yövoiteen ja käytän vain tätä…!) koko kasvojen alueelle. Sain tämän oman 15ml näytekappaleeni I love me -messujen VIP-bloggaajakassista, normaalihinnaltaan tämä tuote on n. 70 euroa (50ml). Menee kyllä HQ -tuotteiden listalle, vaikka onkin hintava.

hannamaria Hit & Miss

Maybelline Lash Sensational Luscious -ripsiväri saapui testiin jo alkusyksystä, mutta en sitä päässyt testailemaan kuin vasta viime joulukuussa. Pakko sanoa, että rakastuin heti – tämä meni suoraan top 2 -ripsarisuosikkeihin heti Lumenen rinnalle. Vedenkestävyys, eroittelevuus ja pidentävä efekti yhdistettynä pieneen tuuheutukseen on ihan täydellinen kombo. Tämä ei varise tai karise ja pitää taivutukset ripsissä ihan superhyvin. Hintakaan ei kirpaise, sillä sitä on vain n. 16€ verran.

hannamaria Hit & Miss hannamaria Hit & Miss

Zuii Flora Ultra Powder Foundation -puuteri säsvyssä Buff on toiminut todella hyvin meikin kiinnittäjänä. Meikkivoiteena on toiminut tällä hetkellä Zuiilta aiemmin syksyllä saamani meikkivoide, joka alkaa vedellä viimeisiään ja on pakko sanoa näiden molempien testaamisen jälkeen, että käännyn tämä puuterin puoleen mikäli suosikki pitää valita. Olen tällä joskus tehnyt pelkän meikkipohjankin tiiviillä siveltimellä ja se on toiminut todella hyvin! Sävykin on juuri nappi ja taitaa olla Suomessa saatavista vaalein.  Voit lukea lisää merkistä ja sen muista tuotteista aiemmasta Zuii -postauksestani.

Miss – ehdottomat inhokit

Ei tässä kuussa ollenkaan! Testiin otettiin jonkin verran uusia tuotteita, mutta mikään ei osoittautunut niin huonoksi, että saisi Miss -leiman! Vielä osan kohdalta on siis testit kesken ja kasa tuotteita odottaa vielä testiin pääsyä, mutta näistä on vielä liian aikaista sanoa mitään. Katsellaan tätä kategoriaa ensi kuussa taas uudelleen!

Random -suosikki

bestnine2016

Pakko mainita joulu, miniloma blogista sekä uusi vuosi! Kuvassa näkyy Instagramin (@hannamariaw) yhdeksän suosituinta kuvaa, jotka kuvaavat viime vuotta aika hyvin. Teen vielä ensi viikoksi koosteen viime vuodesta, sillä jouluisen blogiloman takia (sekä yhden aika upean yhteystyöpostauksen takia) en sitä kerkeä aiemmin julkaista. Jouluaatto meni vieraillen kolmessa eri paikassa syöden, leffoja katsoen ja lahjoja aukoen. Illasta käytiin sitten kaverien luona ja sunnuntai meni, noh, sängyn pohjalla omalta osalta. Seuraavalla viikolla otinkin iisiä työnteon ohessa ja en edes katsonut blogiin päin tai miettinyt koulujuttuja. Netflix oli kovalla kulutuksella ja tuli kahlattua läpi loput kaudet Gilmore Girlsistä sekä uudet neljä 1,5h jaksoa samoiten. Uusi vuosi menikin sitten sekä töissä että kotibileissä kuskin roolissa, joten mitään turhan hullua ei tullut tehtyä. Sunnuntai loikoillessa ja tällä viikolla onkin sitten oltu kaikki päivät töissä, tämä torstai lukuun ottaen. Seuraavaksi on vuorossa neljän päivän moniloma ennen koulun alkua, vaikka maanantaina onkin töitä. On muuten outoa odottaa uudelleen palkkapäivää, tätä ei ole tapahtunut ikuisuuksiin!

Miltä teidän Joulukuun suosikit näyttävät?

 

4 kommenttia

  1. Charlotta Eve kirjoitti:

    Ihania suosikkeja! Pakko mainita, että tuo Zuiin puuterihan on siis nimenomaan meikkipuuteri, eli sillä voi tehdä ihan koko pohjan. Itellä kans kovassa käytössä. Kiireessä tykkään tehdä pohjan jopa sillä vipalla, mikä tulee tossa mukana – tulee vielä peittävämpi kuin siveltimellä! 🙂

    • hannamaria kirjoitti:

      No hei kappas sehän jäi ihan mainitsematta kokonaan, vaikka olikin itsellä tiedossa! 😀 Hyvä kun mainitsit!

  2. Veera kirjoitti:

    Muakin alkoi kiinnostaa tuo Zuiin puuterijuttu! 🙂 Piirtelen kulmani Zuiin kulmakynällä ja oon tykännyt siitä kovasti, joten tekisi mieli kokeilla muitakin merkin tuotteita. Esittelin omat joulukuun suosikkini videomuodossa: https://www.youtube.com/watch?v=-a9ZVnyMw9g

    • hannamaria kirjoitti:

      Hei toi kulmakynä vois olla erittäin toimiva! Suosittelen ehdottomasti tuota puuteria, on melko unelma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *