Hae
Hannamaria

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

*Sisältää mainoslinkkejä

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri löysivät tiensä kassakilahduksen kautta kotiini! Jos seuraat teinien menoa tai ylipäätään kosmetiikka-alaa aktiivisesti, on Jeffree Star sinulle varmasti tuttu kosmetiikkabrändinsä tuotteiden kera. Myös tässä blogissa on Jeffree Star Cosmeticsin tuotteet näkynyt ennenkin, voit tutustua noihin täällä.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Pakkausten Ulkonäkö

Koska graafikon silmä iskeytyy heti ensimmäisenä pakkauksiin, otetaan niistä pieni juttutuokio ensin. Etenkin pahvit jatkavat hyvin tuttua ja pinkkiä Jeffree Star Cosmetic -linjaa ollen houkuttelevia ja sisältäen tarpeelliset infot. Peitevoiteen pahvissa on lisäksi useampaa pinkin sävyä erikoislakkauksella, joka miellyttää silmää. Molemmat pahvit ovat tukevia ja ne on hyvin sinetöity.

Myös itse tuubi, koristeet ja purkki tuntuu todella tukevalle ja toisin kuin monessa muussa irtopuuterikannessa, ei tämä mene kierteiltään ja jää jumiin vaan pysyy kuosissa. Sen kansi tosin on hiukan hassun värinen eikä kokonaan kirsikkainen, vaan tähden ”varjostuksina” on harmaata. Itse olisin pitänyt tästä enemmän ilman tuota harmaata, mutta nätti ja käytännöllinen se on näinkin.

Huom! C5 -peitevoidetta on päässyt varastettuina muillekin jälleenmyyjille ja mikäli näet C5 -sävyn myynnissä ilman sen pahvin tarran päällä olevaa erillistä hologrammitarraa, on tuo feikki. Aidoissa siis ainakin jonkin aikaa on vielä sävyn C5 päällä hologrammitarra.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide C7

Jeffree Star Magic Star -peitevoide sävyssä c7 (3,5ml)

Sävyvalikoima on mielestäni todella hyvä, etenkin Suomen mittapuulla. Sävyjä on tällä hetkellä yli 30 erilaista, mukaanlukien kaksi korjaussävyä (vaalea persikka sinisyyteen sekä vaalea vihreä punaisuuteen) ja täysin valkoinen peitevoide.

Sävyt on jaoteltu pohjaväreittäin, eli niitä on punaisemman pohjavärin omaaville, neutraalin pohjavärin omaaville (jollainen itse olen) sekä keltaisemman pohjavärin omaaville. Tämän vuoksi esimerkiksi jotkin numerojärjestyksessä menevät tummemmat sävyt voivat näyttää vaaleammilta kuin muut toverinsa.

Minulla on sävy C7, joka mätsää ihonsävyyni täydellisesti ollen neutraalin pohjavärin omaava vaalea sävy. Minulla on esimerkiksi MAC Cosmeticsin Pro Longwear -peitevoide josta minulla on sävy NC15 (se on todella aavistuksen vaaleampi kuin oma ihonvärini tällä hetkellä) sekä Revolutionin Conceal & Define -peitevoiteesta C1 joka on vaaleampi kuin oma ihonsävyni (käytin sitä kirkastamaan kasvojen keskiosaa). Molemmat niistä ovat siis vaaleampia kuin tämä.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide C7

Applikaattori on melko uniikki ja tuo mieleen vuosituhannen alkupuolella olleen Maybellinen Superstay-huulituotteen, jossa keskellä applikaattoria oli reikä sen pitääkseen enemmän tuotetta kerralla sisäänsä ja riittävän yhdellä purkkiindippauskerralla pidempään. Terävä kärki toimii todella hyvin etenkin nenän ympärille ja silmien alle ja sillä saa tarkkaa jälkeä. Pää myös joustaa hiukan, joka tekee levitysprosessista mukavamman.

Tuotetta pakkauksessa on kuitenkin todella vähän, vain 3,5ml, joka verrattuna esimerkiksi MAC Cosmeticsin Pro Longwear -peitevoiteeseen ja sen 9ml määrään (hinta n. 26€) tuntuu todella, todella vähältä. Määrää vs hintaa on perusteltu uniikilla pakkauksella, kokemuksella sekä sillä että todella pieni määrä riittää pitkälle. Koen silti pienen piston sydämessä kun tajuan tuon hinta-määrä-suhteen.

Koostumus on talkiton, tuoksuton ja parabeeniton, joista se saa suuresti plussaa. Jeffree Starin meikit ovat myös kaikki vegaanisia, kuten myös nämä kaksi tuotetta. Tämä on koostumukseltaan erikoinen; sillä on todella pitkä työstöaika ja kuivuttuaan se ei ole täysin matta. Kuivumisaika on todella pitkä ja tuo kädelläkin ollut swatch kuivui vasta n. 25 minuutin jälkeen kokonaan. Paikalleen kuivuttuaan tämä ei kyllä sitten liikahda mihinkään – hinkkasin tuotakin swatchia ihan huolella ja pesin sen jopa saippualla, mutta se ei lähtenyt mihinkään. Vasta öljyn kanssa lähti loput peitevoiteet ihosta pois.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuteri Fair

Jeffree Star Magic Star -irtopuuteri sävyssä Fair (10g)

Sävyvalikoima on tässä puuterissa hiukan suppeampi (8 erilaista), mutta puutereiden sävyt kuitenkin vaihtelevat hyvin aivan vaaleasta todella tummaan. Sävyllisten vaihtoehtojen lisäksi on olemassa myös perinteinen translucent -puuteri, mutta itse halusin päästä pitkästä aikaa käyttämään sävyllistä irtopuuteria. En koe muutenkaan, että irtopuutereissa tulisi hurjaa sävyvalikoimaa olla, sillä tämäkään ei superpaksu tai peittävä puuteri ole joten sävyt sulautuvat todella moneen eri ihonsävyyn.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -irtopuuteri Fair

Pakkauksesta jo hiukan kerroinkin, mutta käydään se läpi vielä tarkemmin. Purkissa on käännettävä sisäkansi, joka kätkee alleen aukaisuvaiheessa reikiä peittävän tarran. Tarrassa on myös pieni väkänen, jolla se on helppo nostaa pois paikoiltaan myös tekokynsien kanssa. Tarra irtoaa helposti ja paljastaa hyvän rivin reikiä, joista tuotetta pääsee vaivatta tulemaan. Käännettävä ja kevyesti lukittuva sisäkansi varmistaa sen, että puuteria ei pääse ympäriinsä purkin sisällä. Kansi on myös todella tukeva ja kiertyy hyvin paikoilleen.

Koostumus on todella ohut, hienojakoinen ja hento, ehkä jopa hiukan liian hento omaan makuuni ja muistuttaa aika paljon ohuudeltaan esimerkiksi NYX Professional MAkeupin HD-puuteria. Olen tottunut käyttämään paksumpia irtopuutereita, mutta jos sinä olet tottunut käyttämään tämän tyylistä ohuempaa puuteria, on tämä sinulle hyvä. Tuoksu on kuitenkin purkissa omaan nenääni semivahva, mutta ihanan hattarainen. Se ei jää kasvoille kuitenkaan pyörimään, vaan häviää heti.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Silmänaluset ilman peiteainetta ja lähes ilman meikkivoidetta

Mulla on kroonisesti todella, todella tummat silmänaluset joten testaan todella mielelläni aina uusia peiteaineita kun vain mahdollista ja katson mihin ne pystyy! Normaalissa arkimeikissä peitän silmänaluset myös meikkivoiteella / käyttämälläni pohjatuotteella kevyesti, jolloin saan lisäpeittoa myös tuolla tapaa. Tässä en sitä kuitenkaan tehnyt ihan vain testimielessä.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Yksi kerros peiteainetta meikkisienellä

Tässä oikealla olen levittänyt yhden kerroksen Magic Star -peiteainetta silmän alle. Käytin mun vakkarisientä Real Techniques Miracle Complexion Spongea, jolla levitän sormia ja meikkivoidesivellintä lukuun ottamatta lähes aina mun peiteaineet. Peittokyky on ihan suhteellisen hyvä, vaikka sinisyys kuultaa hiukan lävitse.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Vasemmalla yksi kerros peiteainetta meikkivoidesiveltimellä ja oikealla meikkisienellä

Kuvassa vasemmalle puolelle levitin seuraavaksi taas yhden todella kevyen kerroksen. Siveltimenä käytin mun luottosivellintä Real Techniques Expert Face Brushia, jolla pääsee silmän sisänurkkaan ja nenän ympärykseen todella kätevästi. Tästä voi jo hiukan huomata että vaikka tuote ei oikealla puolella ole ollut kuin muutaman minuutin, on se hiukan alkanut juonteisiin kerääntyä vaikka muuten asettuukin nätisti.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Molemmilla puolilla toinen kerros peitevoidetta

Kuten ensimmäisetkin kerrokset, asettuvat toiset kerroksen myös todella hyvin. Nämä tein molemmat meikkisienellä aikaa säästääkseni, mutta lopputulos on silti peittävä. Mikäli sinulla on ikääntyneemmät silmänympärykset tai kärsit jo nuoremmalla iällä tälläisistä juonteista kuin minä, ohuet kerrokset ovat parhaimpia. En siis levitä peiteainetta kuten tubegurut; kiloa silmän alle kolmion muotoon (vaikka toki kevyen kolmion teen etenkin häivyttäessä).

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Peitevoide asetettuna irtopuuterilla meikkisienen avulla

Kun teen tälläistä pysyvämpää, Sokos-töihinkin kelpaavaa ja kestävämpää perusmeikkiä, käytän yleensä kevyesti baking -tekniikkaa hyväksi. Juonteeni vaativat sen, että asetan meikkivoiteen ja peiteaineen kunnolla silmäluomia myöden. Baking -taktiikka tuo myös kevyttä lisäpeittoa etenkin mikäli puuterissa on sävyä, kuten tässä Magic Star -irtopuuterissa on.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Koko kasvojen pohja valmis ilman muita tuotteita

Kuten kuvasta näkyy, nämä tuotteet sopivat hyvin yhteen jo nykyiseen rutiiniini. Tämä kyseinen pohja on tehty samaan tapaan alkupuoliskoltaan kuin tämä Värikäs pääsiäismeikki -lookissa, joten tiedän ja osaan erottaa miten peitevoiteen ja puuterin käyttö muuttaa lopputulosta. Meikkivoiteena näissä tosiaan on juuri Meikkivoidemaanantai -postaussarjassa ollut L’Oreal Infaillible 24h Fresh Wear -meikkivoide.

Pysyvyytensä puolesta tämä kombo on kyllä hyvä! Itse sanoisin, että peitevoide on pysyvyydeltään pikkuisen parempi kuin MAC Cosmeticsin Pro Longwear -peitevoide, mutta ei MAC kauas jää. Molemmissa työstöaikaa on suhteellisen pitkään ja se osaltaan vaikuttaa siihen, että molemmat uppoavat itselläni juonteisiin. Kumpaakaan en silti vaihtaisi pois.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Yksi kerros peitevoidetta asetettuna irtopuuterilla käyttäen puuterisivellintä

Tähän loppuun vielä halusin demota sen, miten tämä käyttäytyy ilman kevyttä baking -taktiikkaa (oma baking-taktiikkani kun menee lähes nollan ja todella intensiivisen väliin) ja miten se asettuu arvostelemani Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint -sävyvoiteen päälle (sitä levitin myös silmänalusille mutta varmistin, että sitä ei ole juonteissa ennen peitevoiteen levitystä). Kuten näkyy, niin tämäkin uppoaa mun todella syviin juonteisiin tuossa silmän alla melko nopeaan vaikka ne tällä irtopuuterilla puuteroikin siveltimen kanssa.

Lopputulemana sanoisin;

 • Tämä menee samalla viivalle koostumuksen sekä pysyvyyden kanssa kuin ikisuosikkini MAC Cosmetics Pro Longwear -peitevoide
 • Mulla juonteisiin uppoaminen ilman baking -tekniikan käyttämistä on ongelma kaikkien peiteaineiden kanssa ja siitä ei pääse mihinkään. Sen vuoksi en myöskään miinusta tuotteelta pisteitä tuon takia juuri ollenkaan.
 • Pitkäkestoisuutensa ja paikallaanpysyvyytensä puolesta nämä saa 4,5/5, sillä puuteri olisi voinut makuuni olla hiukan paksumpi ja näin tuoda pikkaisen enemmän kiinnitystehoa ja peitevoide viimeinkin lunastaa hehkutuksensa siitä, että se ei kulkeudu juonteisiin
 • Hinta on määräänsä nähden etenkin peitevoiteessa todella, todella korkea (3,5ml on 24€ vrt. MAC Cosmetics -peitevoide 26,50€ 9ml)
 • Pakkaus ja brändi tuotteiden takana on ihailtava; molemmat koostumukset ovat vegaanisia, USA:ssa tuotettuja ja pakkauksiin on panostettu eikä kumpikaan ole halvan tuntuinen (saatan jopa puuterirasian tyhjettyä täyttää sen jollain muulla)

Ostopaikat ja hinta

Yhdellä peitevoiteella on hintaa Suomessa 23,90€, irtopuuterilla sama 23,90€. Jenkeissä nämä maksavat kummatkin 22USD, Beautybay.com:sta tilatessa peitevoide ja irtopuuteri köyhdyttää sinua 24€ verran per kappale. Tällä hetkellä näitä saa ostettua vain verkkokaupoista enkä ole ollenkaan varma onko esimerkiksi Sokokset saamassa näitä valikoimaansa missään vaiheessa.

Suosittelen ostamaan nämä suoraan suomalaisen maahantuojan verkkokaupasta Oletkaunis.fi:stä, sillä jenkeistä tilatessa napsahtaa lähes heti tullit ja melko suuretkin postimaksut. Oletkaunis.fi:ssä on ilmainen kuljetus mikäli tilaus on yli 50€. Irtopuuterista mulla tosiaan on sävy Fair ja peitevoiteesta sävy C7.

Mitä mieltä te olette olleet näistä?

5 kommenttia

 1. Charming Nails kirjoitti:

  Huh, nyt vasta tajusin miten kallis tuo peiteaine sitten on! Mulla ei MAC peiteaine kestä pitkään, se tuntuu kuluvan hurjan nopeasti ja onhan se kallis. Olen tämän ostamista miettinyt mutta täytyy nyt harkita ostanko noin pientä pakkausta ja maksan pääosin ulkoasusta joka kuitenkin lentää roskiin. Peiteaine on varmasti hyvä mutta verrataan esim. MUR:iin jota saa monta purkkia tuohon hintaan. Irtopuuteri kiinnostaa myös, kiitos tästä postauksesta kun olen vähän odotellut muiden kokemuksia ennen tilaamista 🙂

 2. Sorakukka kirjoitti:

  No nyt on kyllä kieltämät erikoisen näköiset pakkaukset. Itse ensin katsoin että kyseessä tosiaan olisi huulikiilto mikä saattaa kieltämättä vähän hämätä kuluttajaa. Toinen mikä tuli mieleen on se että onkohan nyt pilattu hyvä tuote liian pienellä pakkauksella ja liialla muovilla. Pieni ja sievä mutta tarpeeton.

 3. Marjo kirjoitti:

  En ole kokeillut yhtään Jeffree Starin tuotetta vaikka mm. I love me-messuilla niin olen kyllä hypistellä. Onnistuin siinä samalla näkemään vilahduksen itse Jeffeestä.
  Tuon Jeffree Star Magic Star -peitevoiteen ulkonäkö on suloinen. Ehkä liiankin karkkimainen minulle vaaleanpunaisen ”timanttikorkin” ansiosta. Upea juttu, että sävyjä
  on noinkin paljon. Voisin kyllä kokeilla koska tuo applikaattori vaikuttaa ihan täydelliseltä.

 4. Melissa kirjoitti:

  Pitää vähän tutustua tähän, jos vaikka hankkisi testiksi itselleen.

 5. Keto-Kati kirjoitti:

  Kauniin näköisiä kyllä, muuten en osaakaan meikeistä mitään sanoa :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *