Hae
Hannamaria

Jeffree Star Cosmetics Thirsty -paletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Jeffree Start Cosmetics Thirsty -paletti ilmestyi jo viime vuonna osana suurempaa kesäkokoelmaa (kesä 2018). Tämän jälkeen on uusia kokoelmia tullut ja möys mennyt kyseiseltä merkiltä, mutta ajattelin tämän silti nostaa vielä jalustalle sillä se on edelleen saatavilla ja eihän juttu ole miksikään vanhentunut! Värit ja koostumukset sopivat nimittäin taas paremmin kuin hyvin kesään.

Jos et muuten ole käynyt vielä lukemassa postaustani Jeffree Star Cosmeticsin Magic Star -peitevoiteesta sekä -irtopuuterista, käy lukemassa se täällä. Jos muut merkin tuotteet kiinnostavat, pääset näkemään kaikki postaukseni täällä. Nämä kuvat on muuten jo viime kesältä jolloin paletin ostin, en vain koskaan saanut aikaiseksi kirjoittaa postausta!

Jeffree Start Cosmetics Thirsty -paletti

Pakkaus

Tämä Jeffree Star Cosmetics Thirsty -paletti, kuten muutkin Jeffree Starin merkin, pakkaukset ovat aina jostain omasta maailmastaan. Pahvi on oikein tukeva ja suojaa palettia hyvin. Tälläinen graafikkotyttö myös rakastaa sitä, että sadepisarat ovat vielä erikseen lakattu, joka saa ne kiiltämään ja kohoamaan pahvista. Itse kartonki on kevyttä metallinhohtoa ja on aivan ihana.

Itse paletti on kivan kevyt vaikka sisältääkin peilin. Pidän näissä Jeffree Starin paleteissa (toinen omistamani on Androgyny) siitä, että niissä on jokin teema ja logiikka. Nykyaikana on suuresta kosmetiikkamassasta hankala erottautua, jonka vuoksi teemoittaminen, tarinat ja ylipäätään brändin rakentaminen ja sen jatkaminen kaikessa on eriarvoisen tärkeää.

Värikäs pääsiäismeikki

sävymaailma

Yhteensä tässä paletissa on 15 sävyä, joka sen hintaan (52,50€) on hyvä määrä. Mattasävyjä on yhteensä 10, metallinhohtoisia loput viisii. Koska kyseessä on kesäpaletti, tulee sävyjen olla todellakin kesäisiä. Ja niitä ne myös ovat, härregyyd! Etenkin tuo keltainen on aivan syötävän täydellinen ja ylipäätään se, että yhdistellään rohkeasti kirkkaita ja hiukan erikoisempiakin sävyjä perinteisiin ruskeisiin ja metallinhohtoisiin on todella hyvä, sillä paletti tarjoaa arkeen ja värihullutteluun vastauksen.

Värikäs pääsiäismeikki

Pigmentti ja Häivyttyvyys

En tiedä tarvitseeko tästä sanoa enää enempää kuin mitä etenkin tuo keltainen puhuu puolestaan? Jeffreen kaikissa paleteissa koostumukset, häivyttyvyys ja pigmentti on aina olleet kohdillaan. Yhtäkään huonoa sävyä ei vielä ole eteeni sattunut ja ai että miten himottaisikin ostaa uusi Blue Blood -paletti!

Nämä häivyttyy kuin unelma ja väriä on myös helppo pakata. Olen todennut, että pehmeytensä takia metallisävyt levittyvät parhaiten sormella. Toki kostea ja tiivis lättäsivellin toimii myös, mutta intensiivisemmän jäljen saa mielestäni sormella. Harmittaa hiukan ettei ole tullut muita lookeja tällä paletilla kuvattua, vaikka etenkin sinisiä ja noita metallivärejä on tullut vuoden mittaan käytettyä jonkin verran.

Hinta ja saatavuus

Kuten muitakin Jeffree Star Cosmeticsin tuotteita, saa tätäkin Thirsty -palettia Suomesta Oletkaunis.fi:stä. Kyseisestä verkkokaupasta on huomattavasti kannattavampaa tilata kuin jenkkilästä, sillä tullit taatusti tulee ja kasvattaa summaa vielä lisää. Toinen paikka (vielä ainakin) EU:n sisällä josta kannattaa tilata on Beautybay.com. Hintaa tällä paletilla on tosiaan 52,50€ ostettuna Oletkaunis.fi:stä (jossa on yli 50€ tilauksille ilmainen toimitus).

Ps. jos ette ole vielä käyneet katsomassa mun viimeistä vaihtovlogia johon mahtuu arkea, sushikarkkeja, reissu ”brittien prismaan” sekä Lontooseen, matkalaukkuepisodi sekä shaibat ripsienpidennykset, kannattaa se käydä Youtuben puolelta katsomassa!

Mikä tulee olemaan teidän kesän luottopaletti?

4 kommenttia

 1. JonnaH. kirjoitti:

  Mietin vähän, että käyköhän tänä kesänä sama kuin viime kesänä, etten käyttänyt luomiväriä ollenkaan. Sillä jo nyt meikki on alkanut keventymään talvesta huimasti ja eka missä oon alkanut pihistelemään on luomiväri. 😀

  http://keyword-love.blogspot.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Mulla meinas käydä samaa viime kesänä kun oli niin perhanan kuuma eikä ylipäätään meikkaaminen meinannut kiinnostaa juuri ollenkaan! Toivon tästä kesästä pikkasen kevyempää niin jaksaisi kunnolla meikkailla 😀

 2. Charming Nails kirjoitti:

  Mulle tämä paletti oli suuri pettymys! Glittervärit eivät toimi siveltimellä ja sormin ei voi laittaa pitkien kynsien takia. Eikä muutenkaan! Paletilla ei saa meikkiin mitään kontrastia, sininen ja minttu ei väreinä erotu toisistaan ollenkaan. Persikat ja ruskeat liian samankaltaisia jotta meikkiin saisi moniulotteisuutta. Nykyään harkitsen enemmän JS meikkien ostoa vaikka pääosin olen kyllä todella tyytyväinen ja rakastan muita paletteja. Sininen paletti on ostoslistalla <3

  • hannamariav kirjoitti:

   Tää on jännä huomata miten erilaiset fiilikset voi eri paleteista ihmisille tulla 😀 En ole muuten edes tämänkään paletin kanssa ajatellut tuota pitkäkyntisten ongelmaa sormin levittämisen suhteen, itse kun en pitkiä kynsiä omaa. Minen oo käyttäny noita kahta sinisen sävyä koskaan yhdessä niin en ole törmänny siihen ettei ne luomella erottuisi toisistaan. Mullakin on nykyään ylipäätään meikkien ostoa kohtaa suurempi kynnys, saatika tuon peitevoidehypetyksen (ja pienen järkytyksen) jälkeen JS meikkeihin, mutta luomivärit ei kyllä mua ole koskaan pettäneet tältä merkiltä 😀 Se sininen ois <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.