Hae
Hannamaria

Jeffree Star Cosmetics Androgyny -paletti

Postaus sisältää affiliate-linkkejä

Hellurei kevät! Pikku hiljaa alkaa keväinen fiilis voittamaan kun enää töistä lähtiessäänkään ei ole pilkkopimeää, joten mitenpä muuten sitä paremmin juhlistamaan kuin uudella, superpigmenttisellä Jeffree Star Cosmetics Androgyny -paletilla! Sain jo hetki sitten Oletkaunis.fi:ltä kyseinen paletin piristämään päivääni ja rakastuin sen pigmenttiin ihan heittämällä – vaikka olen pigmenttisiä tuotteita ja paletteja nähnyt, on näiden sävyjen intensiivisyys melkein omaa luokkaansa.

Jeffree Star Androgyny swatch Jeffree Star Androgyny swatch Jeffree Star Androgyny swatch

Itse Jeffree Star Cosmetics Androgyny -paletti tulee viinipunaisen rusehtavassa pahvipaketissa ja sisältä paljastuu aavistuksen käärmeen tai krokon pintakuviota matkiva, pinkki ilmestys. Paletti on yllättävän iso ja leveä, mutta sopii aika helposti käteen olematta liian painava. Peili on myös hyvän mallinen ja kokoinen silmämeikin tekoon, koko kasvojen meikin tekoon se on myös ihan OK etenkin minulle, joka käyttää siihen harvinaisen usein puuterin pikkupeiliä.

Jeffree Star Androgyny swatch

Frosting – Safe Word – Charm – Déjà Vu – Dominatrix

Jeffree Star Androgyny swatch

Androgyny – Fetish – Military – Poison – Swallow

Jeffree Star Androgyny swatch

Sävyt itsessään ovat sen verran radikaaleja, että suurinta osaa niistä en ihan arkipäiväisessä meikissä ajattelisi käyttäväni. Ylärivi seka Androgyny ovat sellaisia, jotka kuvittelisin käyttöön pääsevän jo perinteisessä arkimeikissä – vielä en kuitenkaan palettiin ole halunnut kajota, vaan toivon pystyväni järjestämään sille sen ansaitseman ajan kunnon testin muodossa. Etenkin punaisen ja sinisen sävyjen käyttö houkuttaa jo suuresti! Ainut sävy johon aavistuksen pannun perusteella oli Military – kuvittelin sen olevan paljon intensiivisempi ja kirkkaampi vihreä, swatchattuna se näyttää ruskean ja vihreän sekoitukselta.

Liittyen viime viikkoiseen Mitä odotan tällä hetkellä -postaukseen, kaipaan tällä hetkellä aikaa jolloin voin kunnolla paneutua blogin pariin ja takaraivossa ei jyskytä koko ajan pieni ääni sanoen ’sun pitäis lukee kokeeseen’ tai tehdä jotain muuta kuin kirjoittaa blogijuttuja. Kun tentit on saatu ohi ja suurin osa jutuista palautettua, aion erittäin vahvasti palata jälleen kaikkien parempien juttujen pariin – sillä välin suosittelen seuraamaan meikää Instassa @hannamariaw sekä snäpissä @hannamariav.

Mitä tykkäätte tästä Jeffree Star Cosmetics Androgyny -paletista?

12 kommenttia

 1. Liisa kirjoitti:

  Oho, multa on jotenkin mennyt ohi, että merkkiä saa suoraan Suomestakin.

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan, Oletkaunis.fi on paikka josta sitä virallisesti saa Suomessa tällä hetkellä!

 2. Minnea/Minnean muruja kirjoitti:

  Tosi kaunis ja näyttävä paletti! Herkulliset värit! Pukeutumisessa voisin hyvinkin käyttää noita kaikkia värejä, mutta silmämeikkiin aika radikaaleja, kuten sanoitkin! Uskaltaisinkohan itse testata tätä?

  • hannamaria kirjoitti:

   Kyllä vaan, osaa vois ja käytänkin pukeutumisessa ja osaa ihan spesiaalitilanteissa luomilla! 😀

 3. Charming Nails kirjoitti:

  Oijoi miten ihania värejä, tykkäisin kyllä jokaikisestä <3 etenkin nuo petroolit ja punertavat!

 4. Piiku kirjoitti:

  Minä olen meikkien suurkuluttaja. Näyttää upealta tuo paletti! Minä meikkaan fiiliksen mukaan ja voin sipaista silmiin joskus jopa punaista väriä korostamaan. Ehdottomasti tämä näyttäisi siltä että minullekkin kelpaisi 🙂 Ja hei tsemppiä kiireeseen, täällä on myös sata rautaa tulessa kaiken aikaa.

  • hannamaria kirjoitti:

   Oi että fiiliksen mukaan meikkaaminen ois parasta – en muista milloin oisin oikeen antaumuksella istunut meikkijuttujen ääreen rentoutumaan! Pakko ottaa agendalle.

 5. Laura kirjoitti:

  Todella kauniita sävyjä, upea paletti! 🙂

 6. Anni Jää kirjoitti:

  Mun silmään tää taas on jotenkin ihan neutraali! 😀 Voisin käyttää fiiliksestä riippuen mitä vain sävyä arkimeikissäkin. 🙂

  • hannamaria kirjoitti:

   Aijaa! 😀 Itelleni tää on kyllä vähän hurja, yleensä kun käytän ihan perus ruskean sävyjä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *