Hae
Hannamaria

Meikkivoidemaanantai: L.A. Girl Pro.Coverage -meikkivoide

*Sisältää mainoslinkkejä

Ihanaa maanantaita! Tämä L.A. Girl Pro.Coverage -meikkivoide on ollut mulla nyt tänä kesänä käytössä ns. ”paksumpana meikkivoiteena” kun olen kaivannut vähän lisää peittoa, mutta halunnut säilyttää ihossa kuulautta esimerkiksi Maybelline Superstayta enemmän. Tämä on näin kesälle jopa niin kiva, että olen ottanut sen mukaan pariin reissuun tänä kesänä. Katsotaas tarkemmin mistä on kyse!

Kyseinen tuote on saatu blogin kautta testiin. Mikäli aikaisemmat meikkivoidearvostelut kiinnostaa, löydät täältä aiemmat Meikkivoidemaanantai -postaukset.

Meikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fi

Brändi

L.A. Girl on varmasti melko monelle etenkin verkosta meikkiä tilaavalle tuttu merkki. Kyseessä on suhteellisen edullinen merkki, jonka tuotteita Suomessa saa tosiaan vain verkosta tilaamalla. He keskittyvät värikosmetiikkaan ja tekevätkin sen melko hyvin – tämän meikkivoiteen lisäksi paljon suosiota on kerännyt Pro.Matte -meikkivoide sekä Pro.Concealer -peitevoide.

Tuotteita löytyy pohjameikin teon lisäksi myös huuli- ja silmämeikkiin. Olen itse asiassa jossain vaiheessa tekemässä laajemman esittelyn merkin tuotteista, mutta aloitetaan nyt tällä postauksella. Merkki on perustettu vuonna 1985 ja on täysin Cruelty free eli tuotteita ei testata eläimillä,

Meikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fi Meikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fi

Pakkaus

Kokoa tuotteella on 28ml verran, joka on kaksi milliä vähemmän kuin mitä perinteisesti (normaalisti meikkivoiteet ovat 30ml). Muovisen korkin alta paljastuu pumppupullo, joista suosin eniten niiden hygieenisyyden vuoksi. Korkki taas itsessään ei meinaa meikkipussissa pysyä paikallaan, joka hiukan häiritsee.

Pullo itsessään on kokonaan muovia lasin sijaan, mikä sinäällään ei ole yllätys mutta pidän lasipulloista meikkivoiteissa enemmän tuubien lisäksi. Tuotteen sävy näkyy joka tapauksessa kirkkaan muovin lävitse, joka on plussaa. Pullo ei kokonaisuutena paina juuri mitään, mutta vie olomuotonsa vuoksi jonkin verran normaalia enemmän tilaa meikkipussissa.

Meikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fiMeikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fi

Kasvot pelkällä pohjustuksella & meikkivoidetta yksi kerros

Koostumus ja sävyt

Koostumus on melko juoksevaa sekä kuulasta ja yhdellä pumppauksella peittää koko kasvojen alueen (kuvassa kädelläni yksi pumppaus). Pigmenttiä löytyy suhteellisen runsaasti ja annostelu on pumpun kanssa helpooa.

Sävyjä on tarjolla vain 12 kappaletta kokonaisuudessaan (joista yksi on valkoinen), mikä on omaan makuuni melko vähän. Monesti Suomen markkinoille nimittäin tuodaan vain todella vähän eri sävyvariaatioita, mutta vaihtoehtoja mm. ulkomailta tilatessa on enemmän. Pakko silti merkin tuotteista sanoa, että *Pro.Matte -meikkivoiteessa sävyjä taasen on yli 30 myös Suomessa saatavilla.

Minulla on sävy Fair, joka on itselleni ns. kesäsävy. En voisi tätä todellakaan käyttää ja koenkin, että tämä on melko saman sävyinen kuin *Milanin Conceal + Perfection 2-in-1 Foundation & Concealer sävyssä 00 Light Neutral joka on itselleni kesälle OK ja toinen hyvä, peittävämpi meikkivoide. Koen siis, että itselleni ei tästä talvisävyä löydy ja siirryn talveksi muiden meikkivoiteiden pariin.

Meikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fi

Kasvoilla pelkkä pohjustus + meikkivoidetta yksi kerros

Peitto ja levittyvyys

Mulla sattui näihin kuviin ”onneksi” parit finnit ja vielä parantumassa olevat finnit, joten pystyin demoamaan peittokykyä hyvin! Sanoisin siis että yhdellä kerroksella saadaan puolipeittävä lopputulos, kerrostamalla vielä parempi. Itse saavutin puolipeiton *tiiviin meikkisiveltimen kanssa, *meikkisienen kanssa lopputuloksesta tulisi automaattisesti kevyempi.

Tämä levittyy todella helposti, sillä se on melkoisen juoksevaa. Näpäytän itse muutamat pisteet sitä kasvojen eri osiin ja levittelen menemään melko nopeaankin tahtiin. Pieni määrä riittää kasvoille ja en koe tämän tarttuvan omiin pintakuiviin kohtiini sen juoksevan koostumuksen ja kuulauden vuoksi.

Meikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fi Meikkivoidemaanantai L.A. Girl Pro.Coverage Oletkaunis.fi

Kasvoilla peitevoide + kevyt puuterointi silmien alla ja t-alueella

Viimeistely ja pysyvyys

Tässä toimii ”vähemmän on enemmän” -mentaliteetti sekä kerrostaminen, jolloin lopputulos jää peittävän hehkuvaksi. Viimeistely on tosiaan mielestäni puolipeittävä ja tarpeeksi vähän laittaessa kivan kevyt, vaikka pinta jääkin ns. tahmeaksi koskea ja omalla kohdallani superkevyt puuterointi on tarpeen etenkin silmien alta.

Koska L.A. Girl Pro.Coverage -meikkivoide on mattameikkivoiteen sijaan ”illuminating” eli kuulautta tuova meikkivoide, ei pysyvyys ole huippuluokkaa. Se pysyy paikoillaan hikoillessa ja useampia tunteja sekä osasta mattavoiteita poiketen tämä muuttuu entistä paremmaksi ensimmäisen 3-4 tunnin aikana, jonka jälkeen kevyt alamäki alkaa (omalla pintakuivalla sekaihollani). Mikäli olet siis rasvoittuvan nassun omaava, harkitsisin tämän ostoa kahdesti.

Olette tätä meikkivoidetta nähneet jo parissa eri postauksessa käytössä:
Satumainen meikkihaaste: Vattumeikki
Jeffree Star Jawbreaker: Yksi värikäs & yksi neutraali silmämeikki

Ostopaikat ja hinnat

Hintaa tällä 28ml tuotteella on n. 10€, mikä on meikkivoiteesta hyvä hinta (tämä on myös alennuksessa monesti). Jos tykästyit muuten meikkivoiteeseen, niin suosittelen myös sarjan peitevoidetta ylipäätään minkä tahansa meikkivoiteen kanssa – *L.A. Girl Pro.Conceal on ihan mahtava peitevoide useine sävyineen!

L.A. Girl -merkin tuotteita saa useammasta verkkokaupasta tilattua itselleen, mutta itse suosin *Cocopanda.fi:tä sekä *Oletkaunis.fi:tä. Molemmissa on todella hyvä valikoima, järkevät hinnat ja toimitusaika on molemmissa nopea.

Mikä on teidän tän hetken suosikkimeikkivoide?

8 kommenttia

 1. Anne /Trean kirjoitti:

  Mielenkiinnolla luin meikkivoidepostauksesi, sillä varsinkin näin kesäaikaan ole ulalla sopivan meikkivoiteen valinnan kanssa. Lähinnä ongelmaa teettää naaman tumma sävy 🙂 Olen jopa hankkinut jossain vaiheessa erillisen putelin, jolla voin tummentaa talvisävyjä, mutta silti tuntuu, että kesänaamaan ei oikein istu meikkivoiteet.

  Meikkivoiteelle onkin monia vaatimuksia, ja parhaimmat peittävät sen mitä pitää, mutta yleisilme jää kuitenkin raikkaaksi tukkimatta ihohuokosia.

 2. Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi kirjoitti:

  Yllättävän edullinen meikkivoide. Merkki on minulle aivan uusi. Teki kyllä sinulle kauniin ihon. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Mikäli ei hirveämmin shoppaile kosmetiikkaverkkokaupoissa voi tämä merkki helposti jäädä jalkoihin. Mukava kuitenkin että nyt löysit tiesi sen pariin!

 3. Hengittävää elämää etsimässä-blogi kirjoitti:

  Kiitos esittelystä, todella edullinen tuote!

 4. Jasu kirjoitti:

  Kiva että jaksat esitellä ja testailla näitä! Ompa edullinen!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  • hannamariav kirjoitti:

   Kiva kuulla että näitä halutaan lukea! Ja on todellakin, muttei kyllä kalpene ollenkaan kalliimpienkaan rinnalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.