Hae
Hannamaria

Kaksi suosikkia: Fenty Gloss Bomb ja Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto

*Sisältää mainoslinkkejä

Lähiaikoina mulle on muodostunut kaksi suosikkituotetta mitä huulikiiltoihin tulee: Fenty Gloss Bomb ja Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto. Viimeisen muutaman vuoden oon ollut monen muun tapaan kiintynyt nestemäisiin huulipuniin, mutta vuoden sisään olen taas alkanut tykätä perinteisemmästä tyylistä tuotteineen.

Fenty Gloss Bomb Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto 1 Pale HoneyFenty Gloss Bomb Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto 1 Pale Honey

Kirjaan jokaisessa blogiin tulevassa meikissä käyttämäni tuotteet ylös ja jos olette olleet tarkkana, ette ole voineet välttyä etenkään Fenty Gloss Bomb -huulikiillolta ja viimeisen kuukauden aikana tältä uudelta Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiillolta (ps. ompa siinä hullu nimi kiillolle). Fentyä olen käyttänyt blogiin päätyneissä meikeissä eniten yhdessä *MAC Liptensity Lipstick -huulipunan sävyn Driftwood -kanssa.

Fenty Gloss Bomb Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto 1 Pale Honey

Vasemmalla täysikokoinen Fenty Gloss Bomb, keskellä matkakoko.

Nykyään mun tuleekin käytettyä joko rajauskynä + huulikiilto-, rajauskynä + huulipuna-, huulipuna + huulikiilto -komboja tai pelkästään huulipunaa tai pelkästään huulikiiltoa. Nämä ovat aika perussettiä varmasti monelle vanhemmalle lukijalle, joka on kokenut näidenkin tyylien trendien nousun ja laskun nestemäisten punien valloittaessa etenkin teinien huulet muutama vuosi takaperin. Ja ei siinä, pidän itsekin nestemäisistä huulipunista etenkin värikkäämpien ja tummempien sävyjen kohdalla, mutta näin kesällä kaipaa kepeyttä ja helppoutta myös huulille.

Fenty Gloss Bomb

Fenty Gloss Bomb (sävy Fenty Glow)

Siis tämä. Koostumus on tässä aavistuksen paksumpi kuin Lumenessa, mutta mielestäni tämä levittyy paremmin. Applikaattori on mulla juuri sopivan kokoinen ja saankin yhdellä ”dippauksella” käytyä koko huulet lävitse. Tällä on myös suhteellisen helppo ns. rajata huulta, sillä applikaattori on sen verran jämäkkä. Koostumuksessa on myös pientä kimaltavuutta tuovaa elementtiä.

Tuoksu on tässä tuotteessa aivan superihana ja täydellinen; tuoksuu itse purkissa, muttei enää tuoksu nenään levityksen jälkeen. Tämä jää huulille todella kauniiksi kerrokseksi, mutta kuten muutkin huulikiillot, kuluu se syödessä ja juodessa pois. Sävy on kuitenkin itselleni mitä mainioin, sillä omassa huulessani on sen verran pigmenttiä että tämä tekee siitä hiukan neutraalimman.

Jeffree Star Cosmetics Magic Star -peitevoide ja Magic Star -irtopuuteri

Jeffree Star Magic Star -peitevoiteen ja -puuterin arvostelu

Fenty Gloss Bomb Fenty GlowFenty Gloss Bomb Fenty Glow

Sävyjä on nykyään kolme. Tämä mikä mulla on, on näistä se alkuperäinen. Nykyään valikoimassa on myös hiukan pinkimpi Fussy sekä enemmänkin jonkin sävyn päällä käytettävä, kirkkaan säkenöivä Diamond Milk. Kun menen Saksaan loppuvuodesta, aion ehdottomasti ostaa tuota Fussya yhden kappaleen ja tätä mun ikilempparia yhden varastoon.

Hintaa esim. Harvey Nicholsilla on 19€ ja Sephorassa n. 17€. Verkosta tätä voi Suomeen tilata Harvey Nicholsilta.

Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto 1 Pale Honey

Lumene Luminous Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto (sävy 1 Pale Honey)

Sävyjä tässä tuotteessa on kahdeksan ihan tästä nudeimmasta mahdollisesta nuden, korallin ja marjaisen kautta kirkkaampaan punaiseen. Kävin noita muita sävyjä hipelöimässä tuossa Jyväskylän Sokoksella ja ne vaikuttivat niin kivoilta, että olisin näitä voinut etenkin marjaisessa sävyssä ostaa ellen jo sellaista omistaisi muulta merkiltä. Mitään ”plumping” (eli pulleutta tuovaa) efektiä ei tästä kyllä saa hakemallakaan.

Koostumus on suhteellisen kevyt ja kivan väritön. Tämä on oikea ”my lips but better” -kiilto, jossa oma huulen sävy pääsee paistamaan kunnolla läpi. Applikaattori on hyvä ja tarkka, mutta tämän kanssa ”dippaan” applikaattorin kahdesti jotta saan haluamani lopputuloksen. Tämä on hiukan siellä tahmaisemmalla puolella, sillä tähän jää hiukset kyllä kiinni tuulessa, mutta itseäni tuo huulikiilloille lähes aina ominainen juttu ei haittaa.

Vihreä silmämeikki Sateenkaari-kulmakarvat

Vihreä meikki silmälaseille & Sateenkaari -kulmakarvat

Toivon että tämä tuote jää Lumenella valikoimaan, sillä he tuppaavat värikosmetiikkaansa uudistamaan melko tiheään tahtiin ja jatkuvasti kivoja tuotteita on alelaarissa. Hintaa on n. 9,90€ verran ja ostopaikkoina hyviä ovat mm. *KICKS.fi, *Bangerhead.fi, *Nelly.com, *Stockmann.com ja erinäiset kivijalkamyymälät, kuten Sokos ja Stockmann.

————————-

Sellasta! Minoon muuten huomenna jo pienellä roadtripillä Katri-kamusen kanssa, joten jos tuon materiaali kiinnostaa niin kannattaa kääntyä mun Instagramin (@hannamariaw) puolelle. Oon torstaille toki ajastanut jo postauksen (meikkijuttuja yhdellä uudella paletilla tulossa, vink vink!) joten sitä odotellessa sitten!

Jos teillä muuten on vinkkejä siitä mitä kannattaa nähdä Porvoo-Turku-Länsirannikkoakselilla niin saa kertoa!

Mitkä on teidän tän hetken huulimeikkisuosikit?

Yksi kommentti

  1. Miia kirjoitti:

    Tuo Lumenen huulikiilto on tälläkin hetkellä huulilla, aivan ihana 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *