Hae
Hannamaria

Bette Box Heinäkuu – Kesäboksi vol 2.

*Sisältää mainoslinkkejä

Bette Box Heinäkuu on Kesäbette vol 2. ja sisältää jälleen ikivihreän lainauksen; ”Näytä mulle missä sulla on rusketusraidat” – PMMP. Kuten muutkin boxit, olen tämänkin saanut osana ilmaista tilausjaksoa ja voit kaikki aikaisemmat Bette Box -kuukaudet katsoa täältä. 

Bette Box Heinäkuu Bette Box Heinäkuu Bette Box Heinäkuu

Tällä kertaa ”onnetar” suosi myös ja boksiin oli eksynyt yksi erikoistuote. Toivon myös samaa mitä kortti kertoo meille; ”kuumimmat kesäkelit ovat edessä päin”. Pakettikortti on taas melko söpö ja menee muiden jatkoksi esille, mutta katsotaas mitä tämä setti on sitten loppupeleissä syönyt.

Bette Box Heinäkuu

Ziaja Goat’s Milk energisoiva & siloittava kasvoseerumi (11,90€/50ml) on ilmeisesti uusi lisäys vuohenmaitoperheeseen. Kyseistä sarjaahan on bokseissa näkynyt melko paljon, mutta itseäni ei tuo haittaa. Kiva testata tätä uutuutta ja jännityksellä odotan miten tämä pärjää mm. lempparini Lumenen VALO Glow Boost -hyaluronitiivisteen kanssa. Tämän geelimäisen koostumuksen tulisi sopia kaikille. Saatavilla mm. Sokoksista, 

Mavala Mini Color’s -minikynsilakka (5,20€/50ml) sävyssä Pistachio oli kiva tuote boksista tullakseen, sillä ylipäätään vihreä kynsilakka puuttuu mun kokokelmista. Mavalan lakat on muutenkin mun suosikkeja, sillä ne on pieniä, edullisia ja pysyy suhteellisen hyvin (ihan kun mulla mikään pysyis hyvänä pohjatöitä huolimatta hirveän pitkään). Saatavilla mm. *KICKS.fi:stä, *Stockmann.com:sta ja kivijaloista näiden lisäksi Sokokselta, Tokmanneilta, Minimanista ja päivittäistavarakaupoista.

KORRES Ginger Lime -vartalovoide (16,50€/200ml, mukana 40ml näyte) on vegaaninen tuote boksissa. Lime ja inkivääri on onneksi yksi suosikkikomboistani, mutta se ei välttämättä ole kaikille. Tämä lähtee matkaan mukaan kun menen reissuun, sillä matkavoiteet on aina kivoja. B5-vitamiini ja aloeuute muodostaa kosteuttavan koostumuksen. Saatavilla mm. *Stockmann.com:sta, kivijalasta, Sokoksilta sekä KORRES Lasipalatsin myymälästä.

Bette Box Heinäkuu

Lotus Sensitive Clean Kostea WC-paperi oli ilmeisesti ”onnettaren” mukanaantuoma lisä boksiin, sillä sitä ei löydy pakettikortista. Näitä olen muistaakseni jostakin aikaisemmin saanut ja ei ole itsellä kyllä tullut käyttöä. Täytyy koittaa antaa nämä mukaan jollekin kaverille joka lähtee mökille, voisi olla enemmän hyötyä siellä! Saatavilla marketeista.

Cutrin VIENO -sarjan Sensitive Volumising Mousse (19,90€/300ml, mukana 100ml näyte) oli pitkäaikaisille tilaajille tarkoitettu erikoistuote. Tämä volyymia tuova, alkoholiton vaahto on hajusteetonta ja Cutrinhan on suomalainen sarja joten plussaa tästä. Mousset ei mulla ole niin kovassa käytössä, mutta tämä saattaisi äidilleni olla oiva. Saatavilla mm. *stockmann.com-verkkokaupasta, kivijalkoina mm. Sokos ja Stockmann. 

Cougar 5-in-1 -meikkipohjatuote (5,99 puntaa / 4g) on ihan uusi tuttavuus. Tämän tulisi toimia peiteaineena, meikkipohjana sävyn korjaajana ja bronzerina. Jännä nähdä onko tästä mihinkään, sillä merkki itsessään ei ole ihan hirveän tuttu ja mietin miten tämä tuote voi kokonaisuutena toimia. Saatavilla cougarbeautyproducts.com

Bette Box Heinäkuu

Lopuksi paketista löytyi Compeed -rakkolaastaripakkaus joka menee käsilaukkuun (mulla on näitä aina muutenkin mukana, pelastaneet mun kantapäät lukemattomia kertoja). Policen keväällä lanseerattu Shock-in-Scent -hajuvesi on ihan kiva, mutta tällä hetkellä mulla on pari muuta käytössä ja tämä tuoksunäyte jää säilöön.

Lopuksi näytepussi löytyi Lumenen kolmesta tuotteesta, joista kahta olen itse käyttänyt (toista rakastan ja toisesta pidin). Puhdistuksen jälkeen iholle levitetään *Lumene VALO Glow Reveal Peeling Mask -naamio, jonka jälkeen kiinnitetään kosteutta ihoon *Lumene VALO Glow Boost -hyaluronitiivisteellä ja lopuksi iholle levitetään myös jokaiselle ihotyypille sopivalla *Lumene VALO Radiance Flash -päivävoiteella. Jos näitä ei ole testannut niin kiva lisä boksiin kesän festareitakin ajatellen.

——————————

Kokonaisuus tässä Bette Box Heinäkuu -boksissa jäi omaan makuuni hiukan nähdyn oloiseksi tällä kertaa. Jos et ole kosmetiikkahullu (kuten minä) ja haluat boksista käyttötuotteita sekä hiukan pientä uutta ja kesään sopivaa, toimii tämä kokonaisuus sinulla. Odotan kuitenkin innolla jo elokuun boksia, sillä siitä on povattu hyvää ”klassikot uudessa valossa” -teemalla!

Mikäli oman Bette Boxin tilaaminen kiinnostelee, voit laittaa eripituiset tilaukset tulemaan *täältä. Saatavilla siis perinteiseen tapaan jatkuva tilaus (jonka voi peruuttaa heti mikäli haluaa vain yhden kk boxin), 3kk tilaus sekä 6kk tilaus jossa tulee +1 boxi!

Mitä mieltä te olitte tästä boksista?

10 kommenttia

 1. Minnea kirjoitti:

  Outoa, että mun boxissa oli nuo kaikki samat ja lisäksi vielä se N.A.E.n suihkugeeli. Omaan boxiini olin kyllä tyytyväinen 🙂 Eteenkin tuo suihkugeeli ja seerumi ovat napakymppejä!

  • hannamariav kirjoitti:

   Sulla on ollut sitten jonkun muun kohderyhmän boksi tai kesäonnetar on suosinut vähän paremmin 😀 Mulle tuli viime kuussa se vaha mitä monelle taas ei tullut 🙂

 2. Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi kirjoitti:

  Hieman kevyen oloinen paketti kaikkine näytteineen, joita saa lehtienkin mukana. Tosin nuo pikkunäytteet on käteviä reissussa käsimatkatavaroilla reissatessa. -Katta /Arki(paska)ruokaa http://www.arkipaskaruokaa.fi

  • hannamariav kirjoitti:

   Matkaan lähtee nyt myös pikkunäytteitä kun reissun teen, mutta toivoisin niiden olevan ennemmin purkissa kuin näin pussissa. Nämä on hankala nimittäin säilöä siististi jos koko pussi ei mene kerralla 😀

 3. Mari kirjoitti:

  Mun mielestä tää oli yllättävänkin hyvä boksi, kiinnostavia tuotteita 🙂

 4. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Mulle tuli boxissa vaaleansininen lakka, muutoin taisi olla sisältö aivan identtinen 😀

  https://blingershimmer.blogspot.com/2019/07/bette-box-heinakuu.html

 5. Marjut kirjoitti:

  Ensimmäisenä silmiini osui tuo ihanan vihreä kynsilakka <3

  • hannamariav kirjoitti:

   Se on kyllä sävynä söpö, en vain tiedä osaanko itse käyttää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.