Hae
Hannamaria

Harkitsin & hankin: Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti

*Sisältää mainoslinkkejä

Pitkään sitä harkitsin ja viimein sen sitten ostin; *Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti löysi tiensä viime lauantaina luokseni. Yhden meikin kerkesin tällä jo tehdä, joten tulette näkemään sen myöhemmin. Oli kyllä ilo päästä leikkimään kyseisellä paletilla kun on muiden nähnyt niin jo tekevän! Jos muut Jeffree Star Cosmeticsin tuotteet kiinnostaa, voit ajatuksiani lukea Jeffree Star -tagin alta.

Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti

Lyödääs kuitenkin muutamat faktat pöytään ylipäätään Jeffree Star Cosmeticsin tuotteista etenkin heille, joille merkki on aavistuksen vieraampi;

 • Kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia
 • Merkin tuotteet ovat 100% vegaanisia
 • Kaikki tuotteet valmistetaan USA:ssa
 • Brändi on saanut alkunsa huulituotteista (Liquid Lipstick) vuonna 2015
 • Brändi on tunnettu Velour Liquid Lipstickeistään (joita voi käyttää mm. silmänrajauksiin tai kulmakarvojen tekoon)
 • Viimeisen lähes neljän vuoden aikana paletteja, korostustuotteita (puuterisia sekä nestemäisiä), huulituotteita ja paljon oheistuotetta (huppareita, pillejä tms) on saapunut markkinoille mm. kausituotteina ja valikoimiin jäävinä tuotteita. Propsit tuotekehitykselle, vaikka kaikki ei ole aina osuneetkaan ihan nappiin hinta-määrä -suhteessa.

Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti

Mulla on tältä paletilta TODELLA suuret odotukset. Tämä sisältää 24 luomiväriä ja sekaan mahtuu metallinhohtoisia-, helmiäis- sekä mattasävyjä. Eniten mun silmää hivelee suoraan paletissa Cute, Soaked, Brain Freeze, Cherry Wet ja Bite me.

Oon kuullut sekä hyvää, että myös jonkin verran kritiikkiä etenkin violetteja sävyjä kohtaan, mutta lopputulemana haluan kuitenkin itse päästä katsomaan onko paletti hintansa ja hypensä arvoinen. Oon todella kriittinen etenkin häivyttyvyyden ja pysyvyyden kanssa, kickback ei sen sijaan ole mulle niin paha asia kuin se joillekin voi olla.

Sen voin kertoa, että ensimmäinen look jonka tällä tein oli aika jees 😉

Ostopaikat ja hinta

Tämä mun Jeffree Star Cosmetics Jawbreaker -paletti maksoi 63€ Jyväskylän Sokokselta. Olin lisäksi yllättynyt, että ”Sokos-lisää” ei ollut sen enempää, välillä kun sitä voi olla jonnin verran. *Oletkaunis.fi myy tätä hintaan 60,90€ ja postikulut ovat ilmaiset (ja mikäli ostat tuon linkin kautta, tuet mun rakasta harrastusta!).

Näin monesta sävystä (sekä vegaaniudesta, eläinkokeettomuudesta ja hyvästä laadusta) hinta on vielä suhteellisen OK, sillä esim. Urban Decayn paletit on nykyään n. 50€ luokkaa (esim. oma suosikkini *Born to Run on 56€) ja Anastasian paletit (kuten toinen väripläjäys *Alyssa Edwards 57,40€) samoissa luokissa.

Mitä mieltä te olette tästä paletista?

8 kommenttia

 1. Anni kirjoitti:

  Mä ihastuin tähän kovasti heti kun näin tän ja hankinkin paletti-bundlen heti ilmestymispäivänä. Tilasin ekan kerran oletkauniilta ja juhannuksesta huolimatta paketti oli mulla jo tiistaina!! Olen ollu kyllä tosi tyytyväinen, vaikka en oo vieläkään kaikkia sävyjä kerenny kokeilla. En ollu kuullukkaan että violeteissa ois ollu jotain ongelmaa, mulla ovat näyttäneet oikein nätiltä, kuten muutkin sävyt. Mini breakerissa oli enemmänkin niitä violetteja ja ne on kyllä kaikki ihan toimineet. Sävyt on häivyttyneet nätisti ja vaikka on käyttänyt eri värejä yhdessä, niin ne on blendautunu väriopin mukasesti eikä oo tullu mitään ruskeita tai harmaita rantuja tms, kuten joskus käy jos värikkäissä luomiväreissä on käytetty mitä sattuu pigmenttejä… Oon kyllä ite tosi tyytyväinen, hintakin on mun mielestä näin isosta paletista ihan ok, vaikka vähän jo siinä kipurajoilla.

  • hannamariav kirjoitti:

   Ooooh sait todella nopeasti paketin, kiva! Hyvä että sulla on violetit yms toimineet, mulla toimi kanssa tää Gum Drop kun sitä yks päivä testasin eikä tuossa Bite Me:ssäkään ole kyllä valittamista! 🙂

 2. Mira / Blinger shimmer -blogi kirjoitti:

  Tuossa on kyllä aivan ihania sävyjä. Jos luomiväripaletteja ei olisi jo valmiiksi liikaa niin tämä lähtisi ehdottomasti ostoslistalle! 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Sanopa muuta, perustelin tän itelleni sillä että nyt ei tartte sitten hetkeen ostaa kun löytyy lähes jokainen väri kokoelmasta 😀

 3. Hengittävää elämää etsimässä - blogi kirjoitti:

  Kiitos esittelystä =) Entuudestaan tuntematon merkki minulle. Todella upeat ja monipuoliset värit kyseisessä paletissa! Kuulostaa myös laadukkaalta ja eettiseltä valinnalta, valitettavasti tähän hetkeen elämässäni turhan hintava. Opintovapaan päättyessä harkitsen tuotetta =)

  • hannamariav kirjoitti:

   Hyvä että merkkiesittelystäkin oli iloa! Harkitsin tätä itse myös niin pitkään kuin harkitsin, sillä opinnot on täällä kesken vielä ja ihan kaikkeen ei ole varaa. Päätin että jätän sitten muutamat ulkona syömiset ja syksyn pippaloista osan välistä tämän vuoksi 😀

 4. Mia Malmi kirjoitti:

  Onpas kivan monipuolinen paletti. Itselle sävyt ehkä hitusen liian kirkkaita, en tiedä, osaisinko käyttää. Kiitos myös brändiesittelystä, mielenkiintoista. 🙂

  • hannamariav kirjoitti:

   Mukava kuulla että pidit myös brändin esittelystä! Tämä on kyllä sellainen paletti että kirkkaudesta täytyy tykätä, muuten jää käyttämättä 😀 Vaikka on tällä pari neutraalimpaakin lookkia saanut aikaan, niistä tulossa myöhemmin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *